İçeriğe Yönlendir

Follow Me Home (Azalarak Sönen)

Savaş Değişli

Recommended Posts

Mustafa Bağseven

Maliyetinin ucuz oldugunu düşünenler o halde ugraşın ucuza satın siz kazanın.Uğraştıgınıza degecek mi degmicek mi o zaman çok daha iyi anlarsınız.

Modülde pic 16f628a ,6 adet mosfet ,3 transistör,optolar,dirençler,normal ve ısınmayan diyotlar ve pic beslemesinde kullanılan regulatör ve kondansatörler var.Picin fiyatı 3,5TL,mosfetlerin tanesi 1,90TL.Kutusu ise 2,5 TL.Maliyeti 20TL'Yi geçiyor.

Şu an mevcut sistem 200watta sorunsuz azalarak söndürüyor.Ekledigim ilave parçalarla azalarak söndürecek lambanın wattının sınırı nerdeyse yok gibi.

Ya zaten ucuz bi maliyeti olsa otomobil firmalarının hepsi orjinal olarak takar bu sistemi de biz de burda ugraşıp durmayız.Bugun 2011 model araçların çogunda direk sönen sistem bile yok.

Direk sönen sistemi zaten hem yazılımlı devre hem klasik devre ile en az 3 yolla yapılıyor.Onda problem yok.Ama bu çok farklı bir sistem.Klasik devrelerle hiçbir şekilde yapılamıyor.Daha dogrusu ben yapamadım.

Yanlış baglantı sonucu en fazla sigorta atar veya modül bozulur başka da bişey olmaz.Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşündügüm bir sistemdir bu.Merkezi kilit tetiklemeleri yanlış bile baglansa hiçbir zararı olmuyor.Sitede benım bildigim 4 kişinin aracında var.Onlar dışında takılan araçların sayısını hatırlamıyorum.

.

Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Mustafa Atik

Maliyetinin ucuz oldugunu düşünenler o halde ugraşın ucuza satın siz kazanın.Uğraştıgınıza degecek mi degmicek mi o zaman çok daha iyi anlarsınız.

.

ovvv çok sert :(

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ancak, az-çok bu işlerden anlayan biri olarak hala fiyatın fazla olduğunu düşünüyorum.

Sen bacanaana sor bi ;)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sen bacanaana sor bi ;)

Yaşlılık zor tabii... :p 10 ayda anca yorumda bulunabilmiş ehtiyar. ;) Biliyoz da konuşuyoz olm. Bacanaam yaptı ki bene kullanıpdurun. :oohcanımadeğsinsımaylisi:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...