İçeriğe Yönlendir

Şu El Fenerini Kullanan Var Mı? Heider Cf1...

Hasan Basri Bayraktar

Recommended Posts

Hasan Basri Bayraktar

Arabada olması gereken eşyalar arasına koymayı düşünüyorum.fiyatı da uygun gibi...Daha önce kullanan yada bu sitededen alışveriş yapan var mı ?

www.cepfeneri.com

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bunun kalitesini bilmiyorum ama dandiklerim ampul ömrü 1-2 yakımlık oluyor.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sitedeki fotolara göre nerdeyse araba farı kadar aydınlatıyor ama okadar para vermeye değmez bence..

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Kardeşim polis ve ona buna benzer bir el feneri vermişler , müthiş bir şey çok çok iyi aydınlatıyor...

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir

Fiyatını bilmiyorum, ama cree power led kullanmışlar ki, performansının süper olacağını söyleyebilirim. Bizim arkadaşların 10 w cree led ile projeksiyon dönüşümü projesi var.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Fener dediğin şunun gibi olmalı :) direk xenon...

sku_25123_1.jpgsku_25123_15.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

http://www.dealextre...flashlights-908

Şu adresi incele en güzeli, bende led falan olmayan 10 yıllık 15cm. lik küçücük bir fener var, kafasını çekince sarı sinyal falanda veriyor fakat normal çalıştığında direk istisnasız 100m. yi lazer gibi aydınlatıyor, direk halojen ampül (araç sis farlarındaki ampüle benzer birşey , acaip ısınıyor ama) ve mercek gibi camı var, hani gece disko ışıklarını havaya çevirip gökte ışık gösterirlerye aynen öyle yanıyor, alacaksan led değilde bu türlere bak, led in işe yarayanı zaten acaip pahalı olur.

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

İlk iletidekinden 2 tane taksak arabaya ; al sana mercekli xenon :p

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ne o çocukluğa mı özendin Ayhan. Işın kılıcı falan allah bilir almışsındırda. :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Alacaksın dediğimi, birde bi-xenon merceği takacaksın uzun-kısalı amma olur :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bunun aynından var, fabrikada kullanıyoruz.

3 aydır sıkıntı yok. 150Mt civarı aydınlatıyor. Göze tutulmaması lazım acayip göz alıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
(düzenlendi)

bir hafta önce iş yerinden bir arkadaşım aldı gerçekten güzel aydınlatıyor. pili bitti şarj etmek istediğinde şarj aleti bozuk çıktı geri gönderdi. yenisi gelecek bekliyor

tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Hasan Kerik

Eminönünden 10-12 tl ye kafa lambaları var 9 ledli olanlarından almıştım 4-5 sene önce kampa gidiyorum diye . 3 tane AAA pille 80 saat çalışıyor :) kafaya takıyosun eller serbest kalıyor ve gayet iyi aydınlatıyor. İster 3 led ister 5 led ister 9 led yakıyorsun canavar gibi. arabaya koy bunlardan bir tane keyfine bak. Şimdi powr ledli olanlar da çıkmışta gerek yok.

Yorum bağlantısı
Savaş Değişli

Bu el feneri farklı. Bu da fena değil, ancak bzim bahsettiklerimizden değil.

Evet Ahmet bey,bu fener küçük ucuz ama güzel aydınlatması var.

Bahsettiğiniz feneride denedim hatta Muş emniyetten arkadaşlar toplu almışlar 50 liraya falan gelmiş.fenerin başını çevirince çıt çıt ses çıkıyor ve odaklama şekilleri falan değişyordu.bayada uzun birşeydi

Yorum bağlantısı
Levent Aksel

benim el çantamda çok iyi aydınlatma yapabilen, arkasına dokunduğunuzda biraz kısılan, bi daha dokunduğunuzda da sellektör gibi yanıp sönerek uyarı amaçlı olarak kullandığım yukarıdakine benzer fenerim var. her yerde her an yardımcınız oluyor. (buna benzer birer tanede eşim ve 2 kızımın çantalarında da bulunduruyorum, tavsiye ederim.)

Nerden, kaça aldınız bilsek?

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Bir ara BİM e gelmişti buna benzer bir el feneri fena değildi.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Ben bim den aldım kibar bir şey. elle şarj ediyorsunuz tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar

Amcamda var. Bende de powerled'li kafa lambası vardı 50küsur liraya almıştık zamanında dağcı arkadaşlara. İyi aydınlatıyor sanıyordum taaki amcam bunu getirip benimkinin yanında yakana kadar. Benimkinin aydınlattığı alan belli bile olmuyordu yanında. Eğer ihtiyacınız varsa alın derim çünkü gerçekten aydınlatması süper. Odak ayarı olması da ayrı bir güzellik. Karanlık havada bildiğiniz lazerimsi bir şerit halinde uzuyor havaya doğu.

Yorum bağlantısı
  • 5 hafta sonra...
ilkay Havan

donanım haber sitesinde feneri incelemişler bir bakın derim.

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Biz işyerine 2 tane aldık. İşi biten tünellerde kullanıyoruz. Çok memnunuz.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...