Hikmet Demirtaş 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 http://www.mailce.com/iki-masum-turk-erkegi.html Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Hikmet bey, Hikmet abi Lütfen ama, para verilecek olan var, olmayan var Ablaları görseydik, lejyonerliğe aday olup olmayacaklarını anlardık Süha nerede, çıkarsın kataloğu Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Çok fena kapak olmuşlar Polis: Nerede kalıyorsunuz? Türk: Türkiye'den iz biz. Kopardı bu replik. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Yani bu kadar armut olunurmu, adımızı lekelemiş sazanlar Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Ben açamıyorum reklam çıkıyor falcı reklamı filan Yorum bağlantısı
Ali Eren 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 :D Türk erkeğinin dışarıdaki imajını yerle bir etmişler. Tüh yazık size. Yorum bağlantısı
Akan Belen 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Allah cezanızı versin sizin.Beceriksizler Yorum bağlantısı
Fatih Öz 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Çok terbiyeliler çok masumane bir hal içindeler.. Ayrıca çok saflar öyle bir ülkeye gideceksin cinsel ilişki için birde para vereceksin Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 (düzenlendi) Bunlar yüzünden bütün Türkler yanlış tanınacak.. Bu reziller gitsinde Rusya'daki hemşerilemizden birkeç bişey öğrense.. 18 Ocak 2012 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Şaka gibi, bu işin bile bir adabı olur bilmeyenler vegas'a gidip bizi rezil etmesin. Türkiye'den biz olayında bende koptum. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Hikmet bey, Hikmet abi Lütfen ama, para verilecek olan var, olmayan var Ablaları görseydik, lejyonerliğe aday olup olmayacaklarını anlardık Süha nerede, çıkarsın kataloğu kardeşim sana katılıyorum. Sonuçta bizim şeklimiz belli tipimizin yetmediği yerde onların tipini veririz 1 Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Bide yabancı bir ülkede herzaman kendini kollıycan, hiç bir ülkenin polisi, başka milletden adamla uğraşmaz, kendi ülkesindekilere yetişemiyo, elalemle mi uğraşcak. Bunlar zaten tam saftirikmiş, hatunu al odana götür oldu olacak banka hesap numarasını al her ay para yatır. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Bide yabancı bir ülkede herzaman kendini kollıycan, hiç bir ülkenin polisi, başka milletden adamla uğraşmaz, kendi ülkesindekilere yetişemiyo, elalemle mi uğraşcak. Bunlar zaten tam saftirikmiş, hatunu al odana götür oldu olacak banka hesap numarasını al her ay para yatır. Uğraş abi önümüzdeki ay odesa ya gitmeyi planlıyoruz önerin var mı ? Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 18 Ocak 2012 Paylaş 18 Ocak 2012 Uğraş abi önümüzdeki ay odesa ya gitmeyi planlıyoruz önerin var mı ? Odesa ya gitmrdim yav Kazan desen, vilnus yada panevisi, önerim olurdu ama klasik Rusya kuralı haftasonuna denk getirin, gitmeden önce face den falan bağlantıları kurabiliyorsanız(arkadaşça ) kurun ,havalı olun, damarlarınızdaki akan kana güvenin, yada güvenirmiş gibi görünün ; başlıkta yazdığı gibi, işte orada gerçekten siz Türksünüz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts