İçeriğe Yönlendir

Hem Türk Olacaksın, Hem De Sex Için Para Vereceksin Ha!

Hikmet Demirtaş

Recommended Posts

Sani Gerşon

Hikmet bey, Hikmet abi :)

Lütfen ama, para verilecek olan var, olmayan var :D Ablaları görseydik, lejyonerliğe aday olup olmayacaklarını anlardık :D

Süha nerede, çıkarsın kataloğu :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Çok fena kapak olmuşlar :)

Polis: Nerede kalıyorsunuz?

Türk: Türkiye'den iz biz.

Kopardı bu replik.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Yani bu kadar armut olunurmu, adımızı lekelemiş sazanlar :D

Yorum bağlantısı
Gökhan Kızılkaya

Ben açamıyorum reklam çıkıyor falcı reklamı filan

Yorum bağlantısı
Ali Eren
:D :D :D Türk erkeğinin dışarıdaki imajını yerle bir etmişler. Tüh yazık size.
Yorum bağlantısı
Fatih Öz

Çok terbiyeliler çok masumane bir hal içindeler.. Ayrıca çok saflar öyle bir ülkeye gideceksin cinsel ilişki için birde para vereceksin :biggrin:

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin
(düzenlendi)

Bunlar yüzünden bütün Türkler yanlış tanınacak.. Bu reziller gitsinde Rusya'daki hemşerilemizden birkeç bişey öğrense.. :D

tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Şaka gibi, bu işin bile bir adabı olur bilmeyenler vegas'a gidip bizi rezil etmesin. :p

Türkiye'den biz olayında bende koptum. :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Hikmet bey, Hikmet abi :)

Lütfen ama, para verilecek olan var, olmayan var :D Ablaları görseydik, lejyonerliğe aday olup olmayacaklarını anlardık :D

Süha nerede, çıkarsın kataloğu :D

kardeşim sana katılıyorum. Sonuçta bizim şeklimiz belli tipimizin yetmediği yerde onların tipini veririz :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Bide yabancı bir ülkede herzaman kendini kollıycan, hiç bir ülkenin polisi, başka milletden adamla uğraşmaz, kendi ülkesindekilere yetişemiyo, elalemle mi uğraşcak. Bunlar zaten tam saftirikmiş, hatunu al odana götür oldu olacak banka hesap numarasını al her ay para yatır. :D

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Bide yabancı bir ülkede herzaman kendini kollıycan, hiç bir ülkenin polisi, başka milletden adamla uğraşmaz, kendi ülkesindekilere yetişemiyo, elalemle mi uğraşcak. Bunlar zaten tam saftirikmiş, hatunu al odana götür oldu olacak banka hesap numarasını al her ay para yatır. :D

Uğraş abi önümüzdeki ay odesa ya gitmeyi planlıyoruz önerin var mı ?

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Uğraş abi önümüzdeki ay odesa ya gitmeyi planlıyoruz önerin var mı ?

Odesa ya gitmrdim yav :( Kazan desen, vilnus yada panevisi, önerim olurdu :) ama klasik Rusya kuralı haftasonuna denk getirin, gitmeden önce face den falan bağlantıları kurabiliyorsanız(arkadaşça :tongue: ) kurun ,havalı olun, damarlarınızdaki akan kana güvenin, yada güvenirmiş gibi görünün ; başlıkta yazdığı gibi, işte orada gerçekten siz Türksünüz :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...