Tahir İlter 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Açmış galiba Erkan bir gönderide etiketlemiş Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ocak 2012 Yazar Paylaş 24 Ocak 2012 Tekrar açılmıştır. Servet şu an, facebooktaki fotoğrafı ve yorumları göremiyor Açmış galiba Erkan bir gönderide etiketlemiş Emminin dediği işlemi yaptım. Şimdilik yayındayım.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Emminin dediği işlemi yaptım. Şimdilik yayındayım.. En güzeli... Yorum bağlantısı
Semih İzgi 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Acık kalsın ya. Rusları kabul etmezsin olur biter abim 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Ne dedin ki? "Kişisel fotoğraflarını sil, arkadaş listeni yeniden gözden geçir, gerçek hayatta selamlaşmadığın, konuşmadığın, bir şeyler paylaşmadığın kişileri listenden çıkar, burası bizim için bir arkadaş arama sitesi değil, bir iletişim aracı, buna göre davran" dedim.. 4 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 "Kişisel fotoğraflarını sil, arkadaş listeni yeniden gözden geçir, gerçek hayatta selamlaşmadığın, konuşmadığın, bir şeyler paylaşmadığın kişileri listenden çıkar, burası bizim için bir arkadaş arama sitesi değil, bir iletişim aracı, buna göre davran" dedim.. Aynen işte. Benim de facebook için tarifim bu olurdu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ocak 2012 Yazar Paylaş 24 Ocak 2012 Küfürvari, edebe aykırı paylaşım yorum gördümmü delleniyordum. Mehmet abinin dediği gibi foto albümümde epey kapsamlı idi. Her ne kadar mahremiyet içermesede huzursuz oluyordum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 "Kişisel fotoğraflarını sil, arkadaş listeni yeniden gözden geçir, gerçek hayatta selamlaşmadığın, konuşmadığın, bir şeyler paylaşmadığın kişileri listenden çıkar, burası bizim için bir arkadaş arama sitesi değil, bir iletişim aracı, buna göre davran" dedim.. bunlar için önce hesap açılması lazım değil mi? insanoğluna rahat batar işte Yorum bağlantısı
Semih İzgi 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Küfürvari, edebe aykırı paylaşım yorum gördümmü delleniyordum. Mehmet abinin dediği gibi foto albümümde epey kapsamlı idi. Her ne kadar mahremiyet içermesede huzursuz oluyordum. Sadece yakın çevreni,sevdiklerini barındırırsan çok zararsız ve sosyal paylaşımın rahat işlendiği bir site abicim.Bence listeni gözden geçirip sayfanı kullanmaya devam et (diyorum ki rusları sil ) Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Sadece yakın çevreni,sevdiklerini barındırırsan çok zararsız ve sosyal paylaşımın rahat işlendiği bir site abicim.Bence listeni gözden geçirip sayfanı kullanmaya devam et (diyorum ki rusları sil ) Semih bizi silmesin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 "edebe aykırı" demiş, liste başısındır 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Bende facebook çıktı çıkalı daha yeni fotomu koydum. Ama kıllanmıyor da değilim. İran'dan falan sarkan olur Mazallah. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 "edebe aykırı" demiş, liste başısındır bir ara ismi lazım değil bir abimiz beni silmiş listemden FB li olduğum için. Bende hatamı anladım düzelttim kendimi yeniden abi kardeş takılıyoruz şimdi. Bir şeyler yazarken veya paylaşırken küfürlü içerikler yada zedeleyici şeyler yazmamak lazım. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ocak 2012 Yazar Paylaş 25 Ocak 2012 Sadece yakın çevreni,sevdiklerini barındırırsan çok zararsız ve sosyal paylaşımın rahat işlendiği bir site abicim.Bence listeni gözden geçirip sayfanı kullanmaya devam et (diyorum ki rusları sil ) Ulen zaten yakımındakiler yazıp çiziyor. Forumdanda sebil dolu....Ruslardan yana sıkıntım yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 Hayırlısı olsun abi. Artık buradan dürterim seni Ulu orta dürtmek filan ? Çok sapık gördüm seni Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Hakan araç bilgisini güncelleyelim ; Ağzımızın suyu aksın azıcık Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Güncel zaten 2005 CRV. Buradaki eşşeği sayma. w202 2000 mercedes c180, esp-cruise Önemli olan eşşek ; buradakinin havası geçen pazar söndü Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Ocak 2012 Yazar Paylaş 27 Ocak 2012 Dürteceğimi duyunca mı açtın Yok kapatmıştım ama buradada kurtuluş yok ne yapalım Önemli olan eşşek ; buradakinin havası geçen pazar söndü Hadi len..git başka süperötelerine bulaş Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 TR'deki kara saplandı mı? Havası sönen Servet abininki Ben Ankara'da gayet iyiydim karda kışta O 3 cm karda da kalıyor referans almamak lazım Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Salı-Çarşamba Ankara'da geçtiğim yerleri görsen inanamazdın Sırf itliğine çıkılmayacak kaldırımlara çıktım Kaskocu düşünsün diyorsun yani Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Neyse birgün karda kalırsan gece 3te arayıp çekici istersiniz ödeşirsiniz böyle böyle.. Bak Sani'ye lastiği iniyor arıyor affetmiyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak 2012 Paylaş 27 Ocak 2012 Sigortalı dediğin, otur diyince oturacak Yorum bağlantısı
Recommended Posts