İçeriğe Yönlendir

Sürekli Çalışan 4 Lüleri Iptal Etmek Istiyorum

Ercan Mürtezaoğlu

Recommended Posts

Ercan Mürtezaoğlu

Arkadaşlar herkese merhaba yine tuaf bir sorun,

Aracımın 98 mondeo sol kapı müşürü bazen temasızlık yapıyor dolayısyla alarm ve 4 lüleri durup dururken ama çok sık olmamak ile birlikte çalıştırıyordu. Dün yoğun yağmur sonrası sağ ön koltuk paspas altı ıslanmış biraz ona bağlıyorum lakin şimdi neredeyse 15 dakikada bir 4lüler yanmaya başlıyo hadi alarmın siren sesini bagajdan iptal ettim alarm kutusundaki bütün kabloları çıkartığımda merkezi kilit çalışıyor 2. kez kilitlediğimde 4 lüler 2 sefer yanıyor sönüyor herhalde bu kabloları çıkartmam sorunu gecici olarak çözmeyecek 4lüleri nereden iptal edicem aküyü bitirecek yoksa.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Switch'i değiştirmeyi niye düşünmüyorsunuz?

Ayrıca içeri dolan su için acil olarak öncelikli kurutun ve sonrasında polen filtre kabınızı kontrol ettirin.

Yorum bağlantısı
Ercan Mürtezaoğlu

İlk iş değiştirecem bugun pazar bu 4 lüler sürekli yanıyor ayar etti hani eğer bir soket varsa çıkarınca gecici çözüm üretecek onu öğrenmek istiyorum çünkü aparat sipariş üzerine getiriliyor bu memlekette yine bir kac günü bulur

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

4 lü röle flaşörünü kontrol etmeniz önerilir.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sigorta kutusunda işaretlerle sigortası olacaktı. Çekin, sönsünler.

Bulamazsanız bile, deneme yanılma yöntemini önerebilirim :)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ahmet Arafat

Merhabalar Arkadaşlar,

Ben de 98 model HB Ghia aldım, arabada bazı eksikler vardı. kendim uğraşırken, ön yolcu tarafında Siemens Alarm kutusundan bir soketinin çıktığını fark ettim. Mavi soket. yerine takınca Ercan Hocamın dediği gibi dörtlüler sürekli yanmaya başladı. Uzaktan kumandadan durdurmaya çalıştım, arabayı çalıştırdım, kapıları içerden kilitledim ama durmadı. Ben de o soketi söktüm tekrar.

Selamlar

Yorum bağlantısı
Ümit Kocabaş

Arabamı yeni aldığımda şöför kapısının switchi arızalıydı dörtlülerle ilgili problem oluyordu bende o zamanlar motor kaputunun switchinin soketini çıkararak olayı çözmüştüm. Şöför kapısına switch alınca da (kilit karşılığıyla beraber satılıyor toplam 50 tl) yerine taktım sorun basitçe hallolmuştu.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Bende de dörtlüler yanıyordu ama kaputta siviçin üstene gelecek şekilde bir parça yapıştırdım ve sorunum geçti. Hatta yanarken Oto Deva'dan Erdal Ustayı aradım, o söylemişti. Denemenizde fayda var.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...