İçeriğe Yönlendir

Acil Fren Lambaları

Ercüment Koyuncu

Recommended Posts

Ercüment Koyuncu

Bu sistemin çalışma prensibi nedir karlı yolda denedim ani frende flaşörler yanmadı tabi ABS devreye giriyor acaba ani yavaşlamasımı gerekiyor aracın yani kuru asfalttamı denemeliyim bunu

Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu

Muhammed bey teşekkürler kışlık lastiklerimle o hızdada fren yapmak istemem en iyi si biraz daha cevap beklemek

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Fiesta'da 80 km üstünde ani frenleme de ayağınızı frenden çekene kadar yanıp sönmeye devam ediyor.. ( yol bilgisayarından bu özelliği aktif etmek lazım )

Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu
(düzenlendi)

Fiesta'da 80 km üstünde ani frenleme de ayağınızı frenden çekene kadar yanıp sönmeye devam ediyor.. ( yol bilgisayarından bu özelliği aktif etmek lazım )

Ersen bey yol bilgisayarında böyle bir menü yok aktif güvenlik olarak yazıyor kılavuzda bu şekilde bahsediliyor gerci o hızlarda denemedim hiç daha yavaşken denemiştim birde hızlıyken deneyelim ozman teşekkürler

--

Acil Fren Uyarı Lambaları

Ani fren yapıldığı durumlarda, tehlike uyarı lambaları otomatik olarak devreye girerek arkadan gelen araçların sürücülerini uyarır.

tarihinde Ercüment Koyuncu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sizin araçlarda direk koymuş olabilirler ; menüde kalabalık yapmasın diye.. Bizde fazla seçenek olmayınca doldurmuşlar menüyü böyle şeylerle :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu

Teşekkürler bir deneyim bunu fırsat bulunca ama bunu araç içinden anlama şansım yok sanırım sadece arka flaşörler çalışıyor anladığım kadarıyla

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Hepsi yanıyordur ; içerde de göstergede görebilirsiniz yandığını ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Coşkun Filiz
(düzenlendi)

Benim bildiği acil fren sistemi EBA devreye girmesi gerekli. buda fren pedalına basma hızınız uyguladığınız basınç vs vs ile ilgli devreye giren bir sistem.

Önümde bir S40 yapmıştı led sinyaller ve stoplarla baya dikkat çekici oluyor.

tarihinde Coşkun Filiz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • 8 ay sonra...
Ercüment Koyuncu
(düzenlendi)

konuyu tekrar hortlatayım hertürlü denedim ama sarı uyarı lambaları yanmadı ama ABS devreye girince fren lambaları hızlı hızlı yanıp sönüyor yeni focus ve cmax kullanan çok artık acaba yandığını gören duyan varmı araç durunca stop ederse yanıyor diyenler var bunu denemedim denersem motora vs zarar verirmiyim

Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu
(düzenlendi)

motor stop ederse yanıyor

Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu

evet mehmet abi yanlız ben cmax de denedim stop etsede 4 lüler yanmıyor

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Dimitri Lazaridi

Merhabalar,

bunu ben 2011 model C-Max'ımda her türlü hızda denedim ancak ne yazık ki olumlu bir sonuç

alamadım. bunların yandığını sadece bir kere gördüm oda aracı ilk aldığımda idi. ondan sonra

bunun ile ilgili hiç bir zaman yandığını görmedim. bunun ile ilgili servisede gittim ama bir sonuca

varamadım. eğer olumlu bir sonuca ulaşıp yazarsanız sevinirim.

Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Focus 2,5'da yanıyor, 110 ile giderken önüme araç çıkması sonucu ani olarak 70'e düştüğümde yanmıştı. Uzun yolda epey yararlı bir icat.

Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu

Servis yok diyor otosan ile görüştüm katalogda olduğunu söyledim genel müdürlüğe yazı yazdıklarını tarafıma dönüleneceği söylendi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...