Ercüment Koyuncu 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Bu sistemin çalışma prensibi nedir karlı yolda denedim ani frende flaşörler yanmadı tabi ABS devreye giriyor acaba ani yavaşlamasımı gerekiyor aracın yani kuru asfalttamı denemeliyim bunu Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 23 Ocak 2012 Yazar Paylaş 23 Ocak 2012 Muhammed bey teşekkürler kışlık lastiklerimle o hızdada fren yapmak istemem en iyi si biraz daha cevap beklemek Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Fiesta'da 80 km üstünde ani frenleme de ayağınızı frenden çekene kadar yanıp sönmeye devam ediyor.. ( yol bilgisayarından bu özelliği aktif etmek lazım ) Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 23 Ocak 2012 Yazar Paylaş 23 Ocak 2012 (düzenlendi) Fiesta'da 80 km üstünde ani frenleme de ayağınızı frenden çekene kadar yanıp sönmeye devam ediyor.. ( yol bilgisayarından bu özelliği aktif etmek lazım ) Ersen bey yol bilgisayarında böyle bir menü yok aktif güvenlik olarak yazıyor kılavuzda bu şekilde bahsediliyor gerci o hızlarda denemedim hiç daha yavaşken denemiştim birde hızlıyken deneyelim ozman teşekkürler -- Acil Fren Uyarı Lambaları Ani fren yapıldığı durumlarda, tehlike uyarı lambaları otomatik olarak devreye girerek arkadan gelen araçların sürücülerini uyarır. 23 Ocak 2012 tarihinde Ercüment Koyuncu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Ocak 2012 Paylaş 23 Ocak 2012 Sizin araçlarda direk koymuş olabilirler ; menüde kalabalık yapmasın diye.. Bizde fazla seçenek olmayınca doldurmuşlar menüyü böyle şeylerle 1 Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 24 Ocak 2012 Yazar Paylaş 24 Ocak 2012 Teşekkürler bir deneyim bunu fırsat bulunca ama bunu araç içinden anlama şansım yok sanırım sadece arka flaşörler çalışıyor anladığım kadarıyla Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 24 Ocak 2012 Paylaş 24 Ocak 2012 Hepsi yanıyordur ; içerde de göstergede görebilirsiniz yandığını 1 Yorum bağlantısı
Coşkun Filiz 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 (düzenlendi) Benim bildiği acil fren sistemi EBA devreye girmesi gerekli. buda fren pedalına basma hızınız uyguladığınız basınç vs vs ile ilgli devreye giren bir sistem. Önümde bir S40 yapmıştı led sinyaller ve stoplarla baya dikkat çekici oluyor. 10 Mart 2012 tarihinde Coşkun Filiz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 19 Kasım 2012 Yazar Paylaş 19 Kasım 2012 (düzenlendi) konuyu tekrar hortlatayım hertürlü denedim ama sarı uyarı lambaları yanmadı ama ABS devreye girince fren lambaları hızlı hızlı yanıp sönüyor yeni focus ve cmax kullanan çok artık acaba yandığını gören duyan varmı araç durunca stop ederse yanıyor diyenler var bunu denemedim denersem motora vs zarar verirmiyim 19 Kasım 2012 tarihinde Ercüment Koyuncu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 20 Kasım 2012 Yazar Paylaş 20 Kasım 2012 (düzenlendi) motor stop ederse yanıyor 20 Kasım 2012 tarihinde Ercüment Koyuncu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Kasım 2012 Paylaş 20 Kasım 2012 Sarı uyarı lambası dediğiniz dörtlüler mi. ? Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 21 Kasım 2012 Yazar Paylaş 21 Kasım 2012 evet mehmet abi yanlız ben cmax de denedim stop etsede 4 lüler yanmıyor Yorum bağlantısı
Dimitri Lazaridi 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Merhabalar, bunu ben 2011 model C-Max'ımda her türlü hızda denedim ancak ne yazık ki olumlu bir sonuç alamadım. bunların yandığını sadece bir kere gördüm oda aracı ilk aldığımda idi. ondan sonra bunun ile ilgili hiç bir zaman yandığını görmedim. bunun ile ilgili servisede gittim ama bir sonuca varamadım. eğer olumlu bir sonuca ulaşıp yazarsanız sevinirim. Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar 4 Ocak 2013 Paylaş 4 Ocak 2013 Focus 2,5'da yanıyor, 110 ile giderken önüme araç çıkması sonucu ani olarak 70'e düştüğümde yanmıştı. Uzun yolda epey yararlı bir icat. Yorum bağlantısı
Ercüment Koyuncu 5 Ocak 2013 Yazar Paylaş 5 Ocak 2013 Servis yok diyor otosan ile görüştüm katalogda olduğunu söyledim genel müdürlüğe yazı yazdıklarını tarafıma dönüleneceği söylendi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts