Hüseyin Akbaş 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 led ışık bambaşka eline sağlık güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 25 Ocak 2012 Paylaş 25 Ocak 2012 led fiyatı pahalı 6-6.5 tl metresi sürekli alıyorum... 1-1.5 yıl önce o fiyat tı ben aynı ledi size 30tl ye alırım 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 26 Ocak 2012 Yazar Paylaş 26 Ocak 2012 buzdolabından süt alıyormuş hissine kapıldın mı hiç? araya kırmızı led serpiştir Çağlar abi bombasın elinize sağlık,güzel olmuş Teşekkürler Kasım bey Hocam elinize sağlık da arabanın içinde nasıl duruyorsunuz ben 6 led yaptım kimse başını kaldırıp bakamıyor yukarıya evet biraz fazla olmuş Onur kardeşim ) Güle güle kullanın.. Elinize sağlık geçenlerde bende bagaj ve plaka için yaptım,hem eğlenceli bir uğraş hemde başarılı sonuçlar veriyor.. Can sıkıntısı işte Fatih bey,vakit geçiriyorum Gece daha harika duruyor. Emeğinize sağlık Teşekkürler Engin bey led ışık bambaşka eline sağlık güzel olmuş Teşekkür ederim Hüseyin bey led fiyatı pahalı 6-6.5 tl metresi sürekli alıyorum... 1-1.5 yıl önce o fiyat tı ben aynı ledi size 30tl ye alırım Mehmet bey valla e bayde bile fiyatı 37 dolardan asağı değil,türkiyede o fiyata imkansız bence. Aynı led olduğundan emin misiniz? eğer öyleyse ben bir kaç top daha alırım Elinize sağlık güzel uygulamalar olmuş. Teşekkür ederim Burak bey Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 (düzenlendi) Çağlar abi bombasın Teşekkürler Kasım bey evet biraz fazla olmuş Onur kardeşim ) Can sıkıntısı işte Fatih bey,vakit geçiriyorum Teşekkürler Engin bey Teşekkür ederim Hüseyin bey Mehmet bey valla e bayde bile fiyatı 37 dolardan asağı değil,türkiyede o fiyata imkansız bence. Aynı led olduğundan emin misiniz? eğer öyleyse ben bir kaç top daha alırım Teşekkür ederim Burak bey aynı led olduğunu düşünüyorum.. metresinde 60 adet olması lazım.. fotoğrafını çeker yüklerim edıt: kelime hatası 26 Ocak 2012 tarihinde Mehmet Saat tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 26 Ocak 2012 Yazar Paylaş 26 Ocak 2012 Tamam Mehmet bey,bekliyorum fotoğrafı Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 savaş bey, benim aldığım led ler bundan.. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 herşey güzelde plakadaki vidaya ayar oldum :=( 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 buzdolabından süt alıyormuş hissine kapıldın mı hiç? araya kırmızı led serpiştir Bende hissetiğim hissiyatın tarifini arıyordum. 1 Yorum bağlantısı
Savaş Değişli 26 Ocak 2012 Yazar Paylaş 26 Ocak 2012 Tek çipli led Mehmet bey,ama fiyatı yinede iyi. 3 çipli ledler kadar lümeni yüksek değildir herşey güzelde plakadaki vidaya ayar oldum :=( Bende gıcık oluyorum vidaya da önceden delmişler,plakayı vida kullanmadan yapıştırsam yine oradaki vida delikleri sırıtacak bende hiç dokunmadım Elinize sağlık. Bence azaltmayın led sayısını. İleride rahatsız olursanız yaparsınız birşeyler. Olma mı. Azaltmadım Ahmet bey,üzerine beyaz elektrik bantı yapıştırdım,ışığı daha yumusattı.Şimdilik bir sıkıntı kalmadı Yorum bağlantısı
Recommended Posts