Yiğitcan Coşar 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 (düzenlendi) Geçenlerde aracımın üzerinde bulunan neredeyse yeni Fulda Carat Progresso lastiğimi yardıktan sonra stepneden çıkan Bridgestone lastiği takmıştım. Lastiğin yenisini aldıktan sonra stepnedeki Bridgestone'u da söktürerek ona da elimde fazla olan balonlu Fulda'nın aynı model lastiğini taktırdım. Neticede elimde bir tane yarılmış fulda ve stepneden çıkan bridgestone lastik kaldı. Bunları depoya taşırken aralarında ciddi sayılabilecek bir ağırlık farkının olduğunu hissettim. Bu ağırlık farkı acaba neden kaynaklanıyor? Tabiki hafifi olması iyi birşey gibi dursa da aklıma içindeki tel yoğunluğu ve kalitesinin düşük olması gibi bir ihtimal geldi. Lastik ölçüleri eşit. 26 Ocak 2012 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kuzey Kaya 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Hiç bir fikrim yok bende bu soru altına bi soru ekleyeyim Yiğitcan Lastik üstündeki tarih sıfır alımlarda ne kadar etkili yada fark nedir_??? Bu tarih durumunu da açıklarsanız sevinirim... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Fulda nın 195 tabanı ile godd year ın 195 tabanları farklı idi. Test etmiştik fulda daha kalın idi, yanak koruma etkenleride var buda daha şişikde gösteriyor olabilir. Bazende yanıldığımız çok oluyor en güzeli ölçmek ve tartmak. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Fiyat olarak fark olacagını sanmıyorum. ama Mert in söyledikleri gerçekleşecektir. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 26 Ocak 2012 Yazar Paylaş 26 Ocak 2012 Şimdi üşenmedim elektronik baskülü alıp depoya gittim Ben tek başıma 72.6 kg olarak gözüküyorum. Bridgestone + Ben = 80.9 kg => Bridgestone = 8.3 kg Fulda + Ben = 79.5 Kg => Fulda = 6.9 kg Ayrıca Bridgeston Fulda'ya göre yarım diş daha az Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Şimdi üşenmedim elektronik baskülü alıp depoya gittim Ben tek başıma 72.6 kg olarak gözüküyorum. Bridgestone + Ben = 80.9 kg => Bridgestone = 8.3 kg Fulda + Ben = 79.5 Kg => Fulda = 6.9 kg Ayrıca Bridgeston Fulda'ya göre yarım diş daha az Yanak korumasından kaynaklıyor olabilir. Benim en son aldığım 17" federal lastikler de kumholardan ağır ama,kumhonun 40bin km sonraki hali bile onların sıfırından iyi. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 26 Ocak 2012 Yazar Paylaş 26 Ocak 2012 (düzenlendi) Yanak korumasından kaynaklıyor olabilir. Benim en son aldığım 17" federal lastikler de kumholardan ağır ama,kumhonun 40bin km sonraki hali bile onların sıfırından iyi. Bu fulda'lar nasıl peki ben frenlemesi ve kalkıştaki tutunmasından çok memnunum ama pek dayanıklı değil gibi. Zira elimde bir adet balonlu ve bir adet yanağı yırtık var Kumhoları eşşek gibi kullandım hiç bişey olmadı bunları özene bezene kullanıyorum başım belada 26 Ocak 2012 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 26 Ocak 2012 Paylaş 26 Ocak 2012 Bu fulda'lar nasıl peki ben frenlemesi ve kalkıştaki tutunmasından çok memnunum ama pek dayanıklı değil gibi. Zira elimde bir adet balonlu ve bir adet yanağı yırtık var Senin arabadaki lasitklerin yanakları 60 gibi bir şey olması lazım. Ya arabayı çok sert kullanıyorsun ya da lastikler hakkaten kötü. Ama kışlık olarak pek çok iyi yorum var nette. Petlasları alırken bakınmıştım ben de. Fiyatları bi nebze yüksek gelmişti. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 26 Ocak 2012 Yazar Paylaş 26 Ocak 2012 (düzenlendi) Senin arabadaki lasitklerin yanakları 60 gibi bir şey olması lazım. Ya arabayı çok sert kullanıyorsun ya da lastikler hakkaten kötü. Ama kışlık olarak pek çok iyi yorum var nette. Petlasları alırken bakınmıştım ben de. Fiyatları bi nebze yüksek gelmişti. Vallahi kullanmıyorum billahi kullanmıyorum Tamam yarma meselesinde kabahatim var ama genede o kadar sert vurmadım yanak yırtıldı, ama balon yapacak kadar serti geçtim arabayı sarsmamak için elimden geleni yapıyorum 180TL'cik 26 Ocak 2012 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts