Engin Ünal 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 DTC P0262 00: Silindir 1 Enjektör Kontrol Devresi Yüksek Gerilimi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 Bence gaz kelebeği potansiyometresi bozuk.. Forumda açıp temizleyenler olmuştu.. Neymetresi neymetresi anlamadım... Yorum bağlantısı
Mustafa Ceviz 4 Ekim 2015 Yazar Paylaş 4 Ekim 2015 Konuyu tekrardan hortlatiyorum arkadaşlar bu 2200 devirden sıçrama meselesini çözen yabancı biri youtube video koymuş ve çözümü anlatmış ancak benim ingizcem olmadığı için yazılanlardan bişey anlamadım. Ama adam sorunu cozmus video link https://youtu.be/MVsmudQq2V0konuyu izledikten sonra bize çözümün nasıl olduğunu anlatacak biri olursa çok makbule geçer ford focus mk1 kullanıcıları için 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Ekim 2015 Paylaş 4 Ekim 2015 Konuyu tekrardan hortlatiyorum arkadaşlar bu 2200 devirden sıçrama meselesini çözen yabancı biri youtube video koymuş ve çözümü anlatmış ancak benim ingizcem olmadığı için yazılanlardan bişey anlamadım. Ama adam sorunu cozmus video link konuyu izledikten sonra bize çözümün nasıl olduğunu anlatacak biri olursa çok makbule geçer ford focus mk1 kullanıcıları içinDer ki, Buji, sensorler vs gibi durumlar kontrol edildiyse sente ayari kontrol edilmeli. Videodaki aracin trigeri yetkili serviste degismesine ragmen hatali yapilmis ve gördüğünüz olaya denk gelmiş. Düzeltim sonrasi yakit ekonomisi artmış, motor titresimi ve sesi azalmış, 10 derece daha sogukta çalışmaya başlamış. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Ceviz 4 Ekim 2015 Yazar Paylaş 4 Ekim 2015 Sani bey çok teşekkür ediyorum.bu bir sorun mu bilmiyorum ancak yaklaşık 4 yıldır bu durum bende var. Acaba başka bi focus ya durum nasıl diye benim ar la aynı model arkadaşımın doğuşuna bindim ayni durum ondada vardı . onunkinde lpg yok açıkçası bu olaydan sonra aracin subaplari değişti ve haliyle yeniden sente ayari yapıldı ama triger aynı triger.makyajlı focusu olanlar varsa bi deneyebilir ler mi acaba Yorum bağlantısı
Mustafa Ceviz 4 Aralık 2015 Yazar Paylaş 4 Aralık 2015 aracı life aldık ustayla araç askıda iken vitese takip gaz verdik viteste iken 2200 devirde takılma yapmıyor ancak boşa alıp gaz verirsek 2200 devirde takılıp gaz vermeye devam edildiğinde birden 3500 lere sicriyor. başka bir ustaya aracın sentesini tekrar ayarlatmak istiyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts