Çağlar Bayur 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Hüseyin Sönmez yazdı: 4X4 araçlardaki kilitli difransiyel sistemi farklı bir mantık olsa gerek. kilitli dediğimiz, hep kitli kalsa, viraj dönemezdik oyuncak uzaktan kumandalılar da bile diferansiyel vardır mesela Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Uğur Demircan yazdı: Sorun yok merak etmeyin..Geçenlerde benim tofaş ta da benzer duruma ben düştüm..Sol arka teker patinaja düşmüyordu bi sıkıntı mı var diye endişelendim fakat yokmuş..Ağırlık gelen teker patinaja düşüyor rahat olun Tam tersi yere iyi basmayan,tutunamayan teker patinaja düşer.Yani misal önden çekişli bir araç düşünün ve araçta sadece şoför olduğunu düşünün aynı yol şartlarında yolcu tarafı patinaja düşer.80-100 kg bile anlamlıdır. Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kilitli dediğimiz, hep kitli kalsa, viraj dönemezdik oyuncak uzaktan kumandalılar da bile diferansiyel vardır mesela Oyuncak değil onlar Hem biz arka difransiyeli kitliyoruz drift yapabilmek için yoksa rayda gibi gidiyor 31 Ocak 2012 tarihinde Yiğitcan Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Haziran 2012 Paylaş 1 Haziran 2012 (düzenlendi) sani abi ata demirerin yanında staj yapsana ya çok komik adamsın 1 Haziran 2012 tarihinde Abdurrahim Tüfek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 aklıma gelmişken sormayım.Araç çalışır halde iken ön tekeri havaya kaldırıp, vitesi boşa aldığım halde tekerlekler yavasça dönüyor.bu normal bir durum mu? değilse sebebi nedir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Normal. Dönen tekeri tutun. Diğeri dönmeye başlar. Güç yoktur yani boşta döner 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 ersin özkaya yazdı: aklıma gelmişken sormayım.Araç çalışır halde iken ön tekeri havaya kaldırıp, vitesi boşa aldığım halde tekerlekler yavasça dönüyor.bu normal bir durum mu? değilse sebebi nedir? Nedenini niçinini bilemiycem ama normal. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 Crv ise yapılabilir.. Bi videosu olacaktı konunun Yorum bağlantısı
Misafir 19 Aralık 2016 Paylaş 19 Aralık 2016 ersin özkaya yazdı: aklıma gelmişken sormayım.Araç çalışır halde iken ön tekeri havaya kaldırıp, vitesi boşa aldığım halde tekerlekler yavasça dönüyor.bu normal bir durum mu? değilse sebebi nedir? Şanzımandaki yağın etkisiyle döner. Gücü yoktur. Tutarsanız durur. Tabi bunlar araç boştayken geçerli! Yorum bağlantısı
Recommended Posts