Ahmet Aydınlar 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 sürücü koltuğu yanlık sıkıcı ayar aparatı (kolçağın yanındaki)bir kaza sonucu içinden kırıldı yensi varmıdır veya değişirmi yada gerek yokmu:) Yorum bağlantısı
Ali Eren 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 Koltuğun yatıklık ayarını yapan aparattan bahsediyorsunuz değil mi? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 değişir. gerekliliği size bağlı. kullanıyorsanız tabi. bel destek diye geçen kısım Yorum bağlantısı
Mehmet Saat 29 Ocak 2012 Paylaş 29 Ocak 2012 (düzenlendi) bel destek benimde çevirirken içinden attı... fiyanının pahalı olduğunu söylediler... doğrumudur ? 29 Ocak 2012 tarihinde Mehmet Saat tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Aydınlar 29 Ocak 2012 Yazar Paylaş 29 Ocak 2012 ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler. Yorum bağlantısı
Sonat Özmutaf 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 ilginiz ve cevaplarınız için teşekkürler. Ahmet bey aynı sorunda bizde muzdaribiz.Eğer sorunu çözerseniz bilgi verirseniz seviniriz.Şimdiden teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Bu sorunu olan araç sayısı arttı.Acaba focusun kronik sorunlarından birisi de bu mu Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 çok kolay bulunacak bir parça olduğunu pek sanmıyorum..kolay kolay kırılacak bir parçada değil ama nadirde olsa kırıldığı dikkatimi çekiyor.. Yorum bağlantısı
Metehan Türk 30 Ocak 2012 Paylaş 30 Ocak 2012 Arkadaşlar bu parçayı bence gidip çıkma parçacılardan daha ucuza bolca bulabilirsiniz.Servis bu küçük parça için bile çok fiyat isteyebilir. Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 Arkadaşlar bu parçayı bence gidip çıkma parçacılardan daha ucuza bolca bulabilirsiniz.Servis bu küçük parça için bile çok fiyat isteyebilir. çıkma parçacıdan bulanabilecek bir parça değildir çünkü koltuğa bağlı sökülmesi çok zor parçadır çıkmacı bunu sökemez koltuğu kople satar o parçayla ilgilenmez...yine diyorum bulunması yeni sıfırda olsa çok kolay bir parça değildir dikkatli kullanın zorlamayın kırılmasın.. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 31 Ocak 2012 Paylaş 31 Ocak 2012 bende bir tane vardı ama arızalı galiba. kolçak almıştım çıkma onla beraber vermişti satan kişi. ama nereye attım bilmiyorum. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 25 Mart 2012 Paylaş 25 Mart 2012 (düzenlendi) Dün akşam bende bel desteğinin,kıvrılan mararanın boşa döndüğünü fark ettim. halbuki zorladığımı hatırlamıyorum.nasıl olduda kırılmış. biraz araştırma yapmam lazım nasıl sökerim,yada sökemem not : ekleme işlerim hafifleyince şu kırılan parçaya biraz göz gezdirdim gördümki kırılan parça yapıştırılıp tekrar takıla bilir kol dayamada bulunan makaranın iç kısmı. kırılan parça. kırılan parcayı japon yapıştırıcı ile yapıştırdım,ürerinede izola bant ie takviye yaptım . sorun ortadan kalktı,sırt desteği çalışıyor 25 Mart 2012 tarihinde Cengiz Aratemur tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İlker Kadılar 25 Mart 2012 Paylaş 25 Mart 2012 Dün akşam bende bel desteğinin,kıvrılan mararanın boşa döndüğünü fark ettim. halbuki zorladığımı hatırlamıyorum.nasıl olduda kırılmış. biraz araştırma yapmam lazım nasıl sökerim,yada sökemem not : ekleme işlerim hafifleyince şu kırılan parçaya biraz göz gezdirdim gördümki kırılan parça yapıştırılıp tekrar takıla bilir kol dayamada bulunan makaranın iç kısmı. kırılan parça. kırılan parcayı japon yapıştırıcı ile yapıştırdım,ürerinede izola bant ie takviye yaptım . sorun ortadan kalktı,sırt desteği çalışıyor güzel çare olmuş eski sağlamlık ömrüne bakarak yapıştırdığınız yerin sağlamlık gücü yarı yarıya düşmüş olmalı zorlamadan kullanmaya devam... 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Akın 4 Nisan 2013 Paylaş 4 Nisan 2013 benimde aynı sorunum var kolçağı çevirdiğimiz kol kırık şu an kolçak dik durumda kaldı hareket ettiremiyorum nasıl normal pozisyona alabilirim bilen varmı ???? Yorum bağlantısı
Mahir Mustafa Taflan 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 kolçak için döşemecilere gidebilirsiniz. bende de aynı sorun vardı 30 tl ye yaptırdım şimdi kolçak çalışıyor. Yorum bağlantısı
Salman Duygu 8 Nisan 2013 Paylaş 8 Nisan 2013 Dün akşam bende bel desteğinin,kıvrılan mararanın boşa döndüğünü fark ettim. halbuki zorladığımı hatırlamıyorum.nasıl olduda kırılmış. biraz araştırma yapmam lazım nasıl sökerim,yada sökemem not : ekleme işlerim hafifleyince şu kırılan parçaya biraz göz gezdirdim gördümki kırılan parça yapıştırılıp tekrar takıla bilir kol dayamada bulunan makaranın iç kısmı. kırılan parça. kırılan parcayı japon yapıştırıcı ile yapıştırdım,ürerinede izola bant ie takviye yaptım . sorun ortadan kalktı,sırt desteği çalışıyor Bende yapıştırdım.İlk zorlamada kırılacak emin olun .Geçici bir çözüm.Bu focusun kronik problemi. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 9 Nisan 2013 Paylaş 9 Nisan 2013 Bu konu sayesinde aracımda bel desteği olduğunu öğrendim.Yanlız koltuklar kılıflı olduğu için çevirmek çok zor.Sormak istediğim bel desteği sadece bel çukuruna mı destek veriyor?Yoksa yan destekleri mi ayarlıyor? Sade bel çukuruna destek veriyor Bende yapıştırdım.İlk zorlamada kırılacak emin olun .Geçici bir çözüm.Bu focusun kronik problemi. Bel desteği mekanizması zor çalışıyor ise ! ilk zorlamada kırılır...lakin benim eski aracımda,kırılan parçayı yapıştırdığım'da son derece rahat bir şekilde işlevini yerine getirdi.sorunsuz bir şekilde kullandım.aracı sattığım tarihte ne yalan söyleyeyim bakmadım sorun var mı diye Şu unsurda var ! kırıldığı zaman yerinde sabit durmayan bir parça,sallantıyla birlikte yavaş yavaş düşüyor. '''ben öyle kırık olduğunu anladım''' Yorum bağlantısı
ibrahim öz 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 aynı sorundan al benden de bi tane. acaba bu parçayı nasıl sökerim. biraz uğraştım kendim söküp uğraşayım diye ama sökülmedi. bu parçayı ordan sökmenin kolay yolu nedir. Yorum bağlantısı
Çözüm Ali Ferhat Özkutlu 14 Aralık 2015 Çözüm Paylaş 14 Aralık 2015 selamlar üç gün önce benim de kırıldı Buradan bir çözüm göremedim. Kendim onardım. Şöyle ki, Kırılan parçanın içlerini iki milimlik makkapla deldim. eldeki parçayı bir santim deldim. Koltuktaki parça zorladı.Çünki makkap ucu ile birlikte dönüyor idi. O parçayı düz bir tonavida ile (kontrol kalemi ideal) sabitleyince kolayca ve komple delindi. Yani öbür taraftan çıktı. Sonra deliğe sıkı girecek bir çivi bulun. Başını keski ile kesin. Kestiğiniz yeri eldeki parçaya japonlayarak sokun. Eldeki parçanın plastik dişlilerinin ucunu, montede zorlaması için hafif bir milim eğeleyin. Sonra çivinin ucunu ve kırık yerin alnını japonlayın. Yerine monte edin.Eskisinden sağlam oldu. Fotoğraflarını da çektim ama.Buraya koyamadım. Hatta bu yazıyı da foto koymaya çalışırken yok ettim. ikinci yazışım. Kolay gelsin... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts