İçeriğe Yönlendir

Focus 1,Açık Hava Filtresi Tavsiyesi...

Serkan Yakut

Recommended Posts

Tansel Yavuz
Bendeki filtrede atikleştirmiyordu benzın cok yakıyordu ayrıca sesi süperdi ama araba otomatikti çok benzin yakıyordu.Tansel senin arabada lpg varmı?

Lpg yok bende.

Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik
Egzoz var bende abart ne yaparsam yapim araba otomatik :D

Egzoz ayrı filtre ayrı. :D Egzoz+filtre apayrı. :D

Yorum bağlantısı
Önder Kayta

Merhaba Green yada kn filtre kullanıldığında benzin sarfiyatı artıyormu?

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Sesi duymak için çok gaza basmazsanız yakıt artmıyor.. Hatta normal kullanıp ciddi ölçüm yapsak, verimli yanmadan dolayı yakıt tüketimi düşebilir bile.Normal kullanıma devam etmek lazım faydasını görebilmek için. Zaman zaman çıkılan yüksek devirlerde de çıkan ses insana keyif veriyor.Ancak Kesinlikle kaliteli filtre kullanın derim. Ucuzlardan ben de kullandım kısa bir süre ama hiç bir katkısı yok onların. Sesi de tatmin etmiyor.

Yorum bağlantısı
Önder Kayta
Sesi duymak için çok gaza basmazsanız yakıt artmıyor.. Hatta normal kullanıp ciddi ölçüm yapsak, verimli yanmadan dolayı yakıt tüketimi düşebilir bile.Normal kullanıma devam etmek lazım faydasını görebilmek için. Zaman zaman çıkılan yüksek devirlerde de çıkan ses insana keyif veriyor.Ancak Kesinlikle kaliteli filtre kullanın derim. Ucuzlardan ben de kullandım kısa bir süre ama hiç bir katkısı yok onların. Sesi de tatmin etmiyor.

Merhaba ben ekseri sakin kullanırım 2500-3000 devir arası bu devirlerde sarfiyat artmaz ise ara sıra keyfe keder sesi duyabilmek için taktırmak istiyorum.hangi marka/model tavsiye edersiniz?

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
(düzenlendi)

Ben green açık hava filtresi kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim. WRC'lerde de kullanılıyor.Benim aracımda kullandığım şöyle bir model. Değişik şekillerde filtreler mevcut. Son favorim bu şekil filtre :)

dsc01075vk8.jpg

tarihinde Cihan Yeti?ken tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Ankarada olsanız kolaydı da, İstanbulda nerden bulabilirsiniz bilmiyorum. Modifiyecilere bir bakın. Green filtrelerin Türkiye distrübütörü Ankarada. İsterseniz bayramdan sonra kendisine sorabilirim İstanbulda nereden temin edebileceğinizi.

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg

Benim aracımda K&N ile yakıt sarfiyatı çok olmuştu heralde 4 ileri diye :)

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2
Benim aracımda K&N ile yakıt sarfiyatı çok olmuştu heralde 4 ileri diye :)

Tikky'i görünce bastın bastın tabi, sonra da çok yakıyor :)

Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg
Tikky'i görünce bastın bastın tabi, sonra da çok yakıyor :D

:p:wub: Tikky arabadaydı :p

Yorum bağlantısı
Cihan Yetişken2

Yakıt arttığına göre tikky sürekli arabadaydı :) Nasıl yani tikky'i filtre ile mi verdiler :)

Yorum bağlantısı
  • 3 yıl sonra...
Haydar Bakırcı-2

arkadaşlar aracımın alt devirlerini canlandırmak namına açık filitre kiti düşünüyorum gazda relaks benzinde gazlamak için :D

en iyi uyumlu ve verimli filitre tavsiyeleriniz nedir?nerden temin edebiliriz yazarsanız sevinirim

Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir

Sadece açık hava filtresi mi,yoksa kit halinde mi düşünüyorsunuz cold air şeklinde?

Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir

tam anlamıyla ne yönden verim almak istediğinize bağlı :)

Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir

Can abi emreye simota mı getirdiniz piper mı?

Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2

emrede simato var. kardeşim aceba kaça temin ettiniz emreninkini

Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2

fiyat nedir seninki ithalatcı aracılığı ile alınmış yokmu bize kıyak be ya :D :D

Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir

aynen öyle emre bende aranıyorum bu ara bızı bır bılgılendır.

Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2

yabancımıyız maliyeti sana ne oldu kardeşim.can bizede yardımcı olacaktır kanımca sen söylede merağımız bari gitsin :biggrin: :biggrin:

Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Can abi,Emre, KN kapalı filtre kullanıyorum ben, kutu içi ile bu simota carbon arasında hissedilir fark olur mu sizce?

Yorum bağlantısı
Haydar Bakırcı-2

kesinlikle olur tabi kardeşim kutu içi normal filitrenin aldığı havayı alıyor sadece emişi güçlü ama açık direk havanın bol alacağı biryere uzatılıyor ve çekiyor kafayı :biggrin: :biggrin: cen kardeşim bi fiyat alsan bizim için gerçi formdan bi arkadaş talip arabaya sıkıntıları çözersem almaya niyetliyim diyor ama biz genede bi fiyat alalım :good1:

Yorum bağlantısı
Çağın Özdemir

ben ciddi anlamda talibim simota yada piper a :) HKS kullanıyorum şu an simota için söker atarım ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...