Ali Gürsoy 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Dün akşam kanallara bakarken TRT 1 de oynayan seksenler dizisine rastladım . Bizim hatun öylebir geçer zamanki yi izleyecekti ama oda takıldı benimle bu diziye . İzleyenleriniz zaten benimle aynı düşüncelerdedirler . Ben böyle bir dizi izlediğim içi çok mutlu oldum . Çocukluğumun en güzel anıları , yaramazlıklarım , babamın bana kızışı , annemin beni idare edişi , hatta evin ortasındaki sobayı gördüm dün akşam . İzlemenizi tavsiye ederim 2 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Evin ortasında soba hala duruyor. Ama düşünce yaklaşım güzel. Dizi fena değil. Yorum bağlantısı
Rıfat Çakar 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Geçen gün bende denk geldim , güzel bir yapıma benziyordu , fazla izleyemedim. Denk gelirsem yine izlerim. Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Güzel bir dizi... Müziklerde harika... Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 ben hala soba kullanıyorum. 80 lerden kaldığım için mi? Yorum bağlantısı
Ali Eren 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Ben de geçen hafta izledim. Gerçekten çok güzel bir dizi. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Şubat 2012 Yazar Paylaş 1 Şubat 2012 ben hala soba kullanıyorum. 80 lerden kaldığım için mi? Nedemek istediniz açabilirmisiniz ? Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 ben hala soba kullanıyorum. 80 lerden kaldığım için mi? evin ortasında soba olmasına vurgu yapmışsın. hala birçok evde soba kullanılıyor. mutfaktaki telli dolabı görmek bana göre daha ilginç geldi. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Şubat 2012 Yazar Paylaş 1 Şubat 2012 Uzun zamandır izlediğim en güzel dizi , Dün akşam resmen geçmişe yolculuk yaptım TRT de güzel diziler var, ama yazılı ve görsel medyada reklamını fazla yapmıyor . 1 Yorum bağlantısı
Serkan Gümüşdağ 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Akşam kominist nedemek diye soruyorlardı... ) Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Şubat 2012 Yazar Paylaş 1 Şubat 2012 evin ortasında soba olmasına vurgu yapmışsın. hala birçok evde soba kullanılıyor. mutfaktaki telli dolabı görmek bana göre daha ilginç geldi. İstanbulla ve kendi yaşantımla vurguladım . Siz bilecikte yaşıyorsunuz olduğunuz yerde doğalgaz varmı ? Evin ortasında soba var derken kimseyi aşşağılamadım , zaten böyle bir niyetimde yok . Hem merak ettim diziyi izledinizmi ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Aşağılanmış gibi hissetmedim. sobaya görmenize şaşırmanıza şaşırdım.Bilecik'te doğalgaz var,ben bilerek ve isteyerek köyde oturuyorum. herzaman beklerim. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Şubat 2012 Yazar Paylaş 1 Şubat 2012 aşağılanmış gibi hissetmedim. sobaya görmenize şaşırmanıza şaşırdım. bilecikte doğalgaz var. ben bilerek ve isteyerek köyde oturuyorum. herzaman beklerim. Yanlış anlamamanıza sevindim Dizide dedikleri gibi eskiden daha sıcak bir aile portresi çizilirdi sobalı evlerde . Kışın bütün aile aynı odada otururdu . eski zamanları özlediğimi hissettim . Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 İlk bölümünü izlemiş, çok beğenmiştim.. TRT'yi kutluyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Ben diziyi hiç beğenmedim.Sebebi çok basit.Dizi daha evvel izlenme rekorları kıran yine aynı dönemde geçen SIDIKA isimli dizinin neredeyse birebir aynısı.Bazı replikler bile aynı..SIDIKA yı bilenler ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır.Taklit etmek yerine daha özgün bir dizi olabilirdi.Sırf bu yüzden izlemiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 İlk bölümün büyük kısmını izledim ve beğendim ,güzel bir çalışma olmuş Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Ali ben ve eşim oturduk izledik. Dediğin gibi diğer kanaldaki diziyi izletmetmedim Eşim diyor aaa bu bizdede vardı ben diyorum aaa bu bizde vardı. Bak insanların giyimine baya bir nostalji oldu. Gerçekten güzel bir diziymiş. Orada görüntülerin yanında dünkü bölümde dikkatimi çeken bazı sözler vardı. Aile kavramının ne olduğu baba ile çocuklarının arasındaki iletişimlerden de bahsediyordu. Güzel paylaşımdı teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Şubat 2012 Yazar Paylaş 1 Şubat 2012 Ben diziyi hiç beğenmedim.Sebebi çok basit.Dizi daha evvel izlenme rekorları kıran yine aynı dönemde geçen SIDIKA isimli dizinin neredeyse birebir aynısı.Bazı replikler bile aynı..SIDIKA yı bilenler ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır.Taklit etmek yerine daha özgün bir dizi olabilirdi.Sırf bu yüzden izlemiyorum. Abi dediğin gibi benzerlikler var evet , ama Sıdıka sanki 90 lı yılların anlatıldığı bir diziydi . Dün gece TRT de diziden sonra bir program vardı . Birol güven katıldı ve 80 ihtilalini , ilerleyen bölümlerde komik bir dilde anlatılacağından bahsetti .O dönemlerde ki bir mizah dizisi olacak galiba 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 2 bölümüzü de izledim.Bazı yerleri biraz abartı ancak çok beğendim. çocukluk yıllarımdan hatıralar görmek beni gerçekten mutlu etti. Öyle bir geçer zaman ki , çok bunaltıcı , sürekli herşey kötüye gidiyor. Sanırım bizim halkımız ağlamayı seviyor. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 Çok çok güzel artık izlediğim iki dizi oldu.Diğeri Behzat Ç. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 1 Şubat 2012 Paylaş 1 Şubat 2012 TRT o diziden sonra 44. yıl programı vardı. O tam nostalji oldu. Eski diziler eski programlardan kesitler gösterildi. Perihan Abla vardı, pazar 97-98 , Binbir Gece vardı. Ne güzel programlardı. Çok çok güzel artık izlediğim iki dizi oldu.Diğeri Behzat Ç. Behzat Ç. güzel de çok argo sözcükler var. Oğlanla birlikte izlemek zorunda kalıyoruz. O yüzden izlemekte zorlanıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Gerçekten başarılı bir dizi, o yılları her ne kadar hayal meyal hatırlasam da 80ler bambaşkaydı. Birde necefli maşrapa vardı yanılmıyosam. Arada yayın gittiğinde sahneye çıkardı. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 Şubat 2012 Paylaş 2 Şubat 2012 Ben de TRT nin yapımlarını beğeniyorum,dizilerle çok aram olmasa da TRT Belgesel her zaman izlediğim bir kanal. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Şubat 2012 Yazar Paylaş 2 Şubat 2012 Katılıyorum. Şans vermek lazım. Avrupa yakası da böyleydi. Abi bu diziyi almak için diğer kanallar yarışacak ileride bence . Yorum bağlantısı
Recommended Posts