İzcem Fırat Oktar 22 Haziran 2012 Paylaş 22 Haziran 2012 2005 model benzinli mondeo kullanıyorum.Lastiklerimin değişim vakti gelmişti,michelin markasına güvendiğim için yine michelin almaya karar verdim.Satıcı arkadaşım olması münasebetiyle ısrarla Michelin Pilot Sport 3 tavsiye ederim dedi ve 205/55/16 ebatında lastik alıp kullanmaya başladım.Yol tutuşu mükemmel(ki daha önce defalarca yüksek hızda girdiğim virajlara hız arttırıp girerek test ettim),fren mesafesinde de iyileşme var.(ki tanıtımlarında bu özelliği üzerinde duruluyor)Yumuşak lastik olduğu için daha önce cem beyin de bahsettiği gibi içindeki malzemelerden kaynaklı olarak yolu çok iyi kavrıyor.Yağışlı havalarda da iyi olduğu söyleniyor ama henüz test etme şansım olmadı. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 22 Haziran 2012 Paylaş 22 Haziran 2012 Performans lastikleri içinde ıslak zemin performansı en iyi olan hangisidir? Goodyear f1 eagle asymetric'in ıslaktaki performansı iyidir, ama ben gene Arabama YOKOHAMA diyorum Yorum bağlantısı
Halis Parlak 22 Haziran 2012 Paylaş 22 Haziran 2012 Goodyear f1 eagle asymetric'in ıslaktaki performansı iyidir, ama ben gene Arabama YOKOHAMA diyorum Bakalım göreceğiz.Umarım memnun kalırız İlteber.Sana bahsettiğim yokohamalar satılmış. Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 Bakalım göreceğiz.Umarım memnun kalırız İlteber.Sana bahsettiğim yokohamalar satılmış. Abi o fiyata bu zamana kadar durması bile mucizeydi, valla hocam adına üzüldüm, dünyanın en sessiz lastiğini kaçırdın Yorum bağlantısı
İzcem Fırat Oktar 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 Dün akşam yağmurlu havada da lastiğimi(Michelin Pilot Sport 3) test etme şansım oldu.Yağmurlu havalarda da yol tutuşu gayet iyi.Özellikle frenleme mesafesi çok başarılı. Yorum bağlantısı
Halis Parlak 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 Dün akşam yağmurlu havada da lastiğimi(Michelin Pilot Sport 3) test etme şansım oldu.Yağmurlu havalarda da yol tutuşu gayet iyi.Özellikle frenleme mesafesi çok başarılı. Ben de ıslak zemin performansını merak ediyorum.Siz memnun kalmışınız. Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 Halis hocam p zero ların ıslaktaki performansıda iyi, soğukta 4-5 derecelerdeki performansıda öyle. Tabi karda kötü, 4 mevsimlerden falanda kötü, bildiğin kara değmiycek lastik Keşke bi kampanya falan olup diğerlerinin fiyatına düşsede ondan alsan. artı yanakları yumuşaktı ,konforu ve ses düzeyi o ebattaki bir lastik için bence gayet iyiydi. 1 Yorum bağlantısı
Halis Parlak 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 Halis hocam p zero ların ıslaktaki performansıda iyi, soğukta 4-5 derecelerdeki performansıda öyle. Tabi karda kötü, 4 mevsimlerden falanda kötü, bildiğin kara değmiycek lastik Keşke bi kampanya falan olup diğerlerinin fiyatına düşsede ondan alsan. artı yanakları yumuşaktı ,konforu ve ses düzeyi o ebattaki bir lastik için bence gayet iyiydi. 225/4 Halis hocam p zero ların ıslaktaki performansıda iyi, soğukta 4-5 derecelerdeki performansıda öyle. Tabi karda kötü, 4 mevsimlerden falanda kötü, bildiğin kara değmiycek lastik Keşke bi kampanya falan olup diğerlerinin fiyatına düşsede ondan alsan. artı yanakları yumuşaktı ,konforu ve ses düzeyi o ebattaki bir lastik için bence gayet iyiydi. 225/45/17 ebatlarında pzero nero kullandım ve pek memnun kalmamıştım.Rosso nasıldır onu bilemiyorum ki sen iyi diyorsun.İncelemek lazım Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Haziran 2012 Paylaş 23 Haziran 2012 205/55/16 ölçülerinde iyi bir performans lastiği olduğunu düşünmüyorum. Yanağı inceltmek lazım performans almak için Kuruda çok iyiler lakin ıslakta handikapları büyük vede soğuk havada +1907 Ölçülere aracın üzerindeki değerlere sadık kalarak performans almak daha iyi. Bundan önce 17" kullandım sumitomo "V" desendi. Ne yağmur da nede kuru havada kaymadı. Şu an 225*40*18 kullanıyorum kaymakta ziyada kasis gözler oldum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts