İçeriğe Yönlendir

Yeni Aveo Mu - Fiesta Mı?

Yener Yıldırım

Recommended Posts

Süha Demirtaş

sıfır km 2 yıl garantili, koltukta naylonlu aynı motorlu, bunun kadar dandik şaselisi de 26bin tL, 200TLye alacağın sub+anfi de aynı bası verecek, far kaşı+fiber takviyesi ile de cupra gibi görünümlü

Regal reklamını bilir misin?

Tokatı basıyor du unutmak mümkün mü :D Mustafa bu konuda hassasız bize şekil yapma git bir 0.9 Turbo clio test et ve bana bilgi ver yahu :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

fiesta st niye kesmedi seni bi çözsem :p

test arabası varsa gideriz 0.9 1.5 farketmez. ama golf C segmentinin nesiyse punto da B nin iconu. :p

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

test arabası varsa gideriz 0.9 1.5 farketmez. ama golf C segmentinin nesiyse punto da B nin iconu. :p

Kesmemek gibi bir durum yok bro belki ikinciyi aliriz ;)

Kesmemek gibi bir durum yok bro belki ikinciyi aliriz ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Amerika için üretilmiş bir model. Aveo'dan sonra Fiesta'ya binince daha kapısını açarken çok kalitesiz hissettiriyor Fiesta.

cebimde 15bin TL yi bıraktıran model , bana her zaman kaliteli gelmiştir ama

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Çağlar abi 4 bine tüplü şahin al:) O zaman cebinde 24-4+15 kalır :)

0km sahin olsa almayan tas olsun kendi adima ;) ikinci elden bahsetmiyoruz Yunusum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Çağlar abi 4 bine tüplü şahin al:) O zaman cebinde 24-4+15 kalır :)

koltuğunda strechli kaputunda cilası olandan bahsediyoruz

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Çağlar abi. full fırın boya 2000 bin desek en alcantra deri koltuğunu ambalajı ile 1000 e bağlasak 10 numara 5 yıldız olur :p sıfır kupa satılıyordu hatta :D kendi şahinini kendin yap desek 10 bine fabrikasyon 2013 model yaparız

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen
Amerika için üretilmiş bir model. Aveo'dan sonra Fiesta'ya binince daha kapısını açarken çok kalitesiz hissettiriyor Fiesta.

bu sadece pazarlamada kullanılacak sözlerden biri çünkü amerika küçük sınıf araba için son derece kötü bir ülke. bir amerikan firmasında çalışıyorum. "bigger is better" adamın motto'su olmuş. bindikleri sözde küçükler genelde civic, prius. hiç bir şeyi oraya özgü değil. yani amerikayla tek akrabalığı markası.

konu aveo kötüleme gibi geliyor heralde kulağa ancak onu bir düzeltelim. aveo fiyat/performans oranı son derece iddialı bir araç. şahsen bu fiyatlarla fiesta da tercih etmem. diğer taraftan özellikle inceledim. fiestadan kesinlikle daha kaliteli hatta üstün filan hissettirmedi bana. iç tasarımı da bence hiç güzel değil. sürüşün bir fiesta'yla ilgisi yok ama zevkli geldi. corsa daha güzel. punto'ya bir şey demeyeyim. üçü de aynı araç iç dünyasında. ama gördüğüm kadarıyla aveo'nun fiyatı onu bu üçü içinde eşsiz yapıyor. aslında sınıfına bakınca da çok çok iddialı. yalnız bu sınıfta fiyat'ın en önemli faktör olduğu da unutulmamalı.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Övgü Gürşen

Amerika'da üretilen ilk ve tek küçük otomobil. Başka yok.

atlamışım bu mesajı. evet öyleymiş çok ilginç geldi. aslında yazılanlardan sonra aracı içi hariç takdir ettim yalnız fiyatlar bahsedildiği gibi görünmüyor. sen çok ucuz almışsın murat. son fiyatlar pek öyle demiyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

yandan çekme fotoğrafı, ön farların gözükmediği zaman böyle kutu gibi durur işte.

Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen

bak bozulmak yok, ben sadece 30- fiyatlar için OK diyorum. (hatta senin fiyatın 24-26 arası birşeydi sanırım) 30+ almam yine.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

herşeyden önce premiyum bir markanın üyesi

hatları beyaz arabada bile daha hoş. bide kırmızı olsa ne olurmuş acaba
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

premiyum markayı seçen sürücünün, trafikteki duruşu da premiyum, benim gördüğüm, kornayı duyunca, ne var arıza mı oldu arabanda diye el sallıyor?

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

arkadaki sürücü , normal seyir halinde, belki de biraz dalgın gibi geldi bana

36 sn yunus tapa gaz :D murat daha gaza basacak :D
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Neler oluyor burada :))

tecrübeli sürücü nasıl olmalı onun videolarını seyrediyoruz, nasıl gaza gelinmez, nasıl az yaktırılırı irdeliyoruz

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Doğrudur forum en acemisî benim :)

o kadar mı vahim, videodaki diğer sürücünü durumu, demeee :friends:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Haluk Şentürk

şimdi ne yapıyoruz aveo mu alıyoruz - fiesta mı ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...