İçeriğe Yönlendir

L5 Bass A Uygun Anfi

Hasan Varnalı

Recommended Posts

Hasan Varnalı
(düzenlendi)

Aracın orjinal müzik sistemini bozmadan,tesisat yapmak istiyordum,buna istinaden kicker l5 bass aldım arkadaşımdan ama anfi olarak bunu,ne kaldırır hangisi uygundur rms degeri falan bunlar ne işe yarar hiç bilgimde yok baştan söyleyeyim :D

tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Aldığınız L5' in kaç Ohm'da çalıştığına bir bakın. Ses kablolarının takıldığı yerde yazar genelde. Sonra misal 2 ohm'da şu kadar RMS veren mono anfilere bakabilirsiniz...

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

hakan abi peki l5 bass orjinal compenalara fazla gelir diyenler oldu daha hafif bir bass al dediler ne kadar doğrudur bu?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Sonra araçtaki orjinalleri de değiştireceğin için :p millete kulak verme :) Müzik bu virüs girdi mi çıkmak bilmiyor.

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

tama hakan abi bunu desteklemek için hangi amfi abi ?

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

Sen dediğime baktın mı? Kutusunda veyahut L5'in kablo giriş yerinde kaç ohm kaç rms olduğu yazar. Onu yaz buraya, değerlere göre anfi tavsiyesinde bulunalım.

Yorum bağlantısı
Hasan Varnalı

bass dükkanda abi ama 2 ohm miş galiba arkadsım ole dedı abı aradım sordum

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

dual 2 ohm olması lazım ozaman. 2 ohm'da 600 700 rms veren bir bass anfisi işini görecektir. Jbl gto 700.1.

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Kenan Kopuz
(düzenlendi)

Ben bir önceki aracımda kicker L7 12'' basımı Audision 1.400 Anfimle besliyordum gayet iyi sorunsuz kullandım.

tarihinde Kenan Kopuz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...