İçeriğe Yönlendir

Bu Ürünler Nedir Ne Iş Yapar (Yaparmı)

Akan Belen

Recommended Posts

Akan Belen

Arkadaşlar geçenlerde ailemin yanına gittiğim zaman işine yarar belki diye annemin verdiği birkaç parça müzik sistemi ile ilgili birşeyler var.Bunlar nedir ne iş yapar.benim işime yarar mı acaba.Ahan da resimler :biggrin:

2g0fz.jpg

2g0hb.jpg

2g0ju.jpg

Aşağıdakiler de ayrı bir parça

2g0l7.jpg

2g0n5.jpg

2g0pf.jpg

Birde pioneer kaset çalar var onu anladım :D o kesin bir iş yapmayacağı için eklemedim resimlerini

Yorum bağlantısı
Gökhan Aksu

Yanlış hatırlamıyorsam bir dönem oto teyplere takılan harici ekolayzere benziyor.

Yorum bağlantısı
Engin Özarı

Yanlış hatırlamıyorsam bir dönem oto teyplere takılan harici ekolayzere benziyor.

Ekolayzer olma ihtimali yüksek, Eski arabamda vardı, İkinci parçayı hiç görmedim. Üzerindeki yazıları tercüme etmek lazım

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

İlk resim eko, eski bir eko. Benim evde halen aciko ekom durur, nostaljidir. Satılmaz saklanır :)

Yorum bağlantısı
Ruhan Sorgun

evet ilk resim ekolayzer. teybinize bağlatırsanız, çok müthiş bir eko (yankı) ve ses artırımı, berraklık alırsınız. dezavantajları ise zırrr diye parazit yapar. arabaya binince açmak inince kapatmak zorundasınız. görünmeyen bi yere monte ettirip kontağa bağlatırsanız olabilir. genç işidir. çıstak merakı olanlar için birebirdir. bende gençken vardı. ama yaş ilerleyince artık aramadım. ikinci resim ise radyo alıcısı. bana göre ikiside saklanmalı nostalji olarak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İkicisi yüksek Gain'li tuner. Eskiden 5 km'de bir verici olmazdı. Hight vay (otoyol ) Radyo alıcısıdır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1. ürün ekolayzır, aslında tam şu andaki 306 nın var olan teybine bağlanır, bagaja 2 adet 16 lık bas, kapılara 2 adet çift yollu 16 cm hoparlör konur, buna bağlanır, fıstık gibi ses verir

2. Kex 900 serisi Dın giriş/çıkışlı ana ünitenin radyo alıcısıdır, zira ı teyplerin içi o kadar doluydu ki, radyo alıcısı sığmamıştı, söz konusu teybin verdiği net sesi ben hala şahsen duyamadım, 89 yılında 1500 Mark verip alınırdı teyp+radyo alıcısı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi Hide-Away ile Highway karışmış :D

Anaaa hakket len. Yorulmuşum yatayım heman...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bu neslin ekosundan almıştım Almanya dan, gerçek 4 ayrı çıkış katı vardı üstünde, 22 adet hoparlör bağlamıştım Doğan ıma, hırsız girdi, sadece teybi ve 2 adet kolonu götürebilmişti, diğerlerini sökememişti :seytan: her bir civata saca bağlı idi ve ayrı başlı idi, 6 ayrı takım lazımdı sökmek için

Yaşlandın abi çok durma :D

bugün idari izinli, gelecek ay bir kredi kartı ekstresi gelecek kiiiii

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

bugün idari izinli, gelecek ay bir kredi kartı ekstresi gelecek kiiiii

Nasıl bir alışveriş'e saldırmışki kendi para kartı meğerse yanında imiş, limit 15 dakika dayanmış...

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Crv nin bagajı yetti mi?

9 mağazadan paket topladım. Her mağaza müdürü kapıya kadar uğurladı, Yenge çocukları her daim bekleriz dedi. Bittim....

Yorum bağlantısı
Akan Belen

1. ürün ekolayzır, aslında tam şu andaki 306 nın var olan teybine bağlanır, bagaja 2 adet 16 lık bas, kapılara 2 adet çift yollu 16 cm hoparlör konur, buna bağlanır, fıstık gibi ses verir

2. Kex 900 serisi Dın giriş/çıkışlı ana ünitenin radyo alıcısıdır, zira ı teyplerin içi o kadar doluydu ki, radyo alıcısı sığmamıştı, söz konusu teybin verdiği net sesi ben hala şahsen duyamadım, 89 yılında 1500 Mark verip alınırdı teyp+radyo alıcısı.

Bunlar zaten muhtemelen zamanında Almanyadan enişte getirmiş kalmış öyle evde.set olarak almış demekki çünki teypde var pioneer.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bunlar zaten muhtemelen zamanında Almanyadan enişte getirmiş kalmış öyle evde.set olarak almış demekki çünki teypde var pioneer.

evdeki pinoeer in modelini resmini alayım :shok:

9 mağazadan paket topladım. Her mağaza müdürü kapıya kadar uğurladı, Yenge çocukları her daim bekleriz dedi. Bittim....

kırmızı halı da var deme :crazy:

Yorum bağlantısı
Akan Belen

evdeki pinoeer in modelini resmini alayım :shok:

kırmızı halı da var deme :crazy:

Kapaklı bir model ağzı açılıyor kaset yeri gizli yani.Yarın eklerim resimlerini abi burdan.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Tüh değilmiş senin dediğinden abi aha resimleri kex 500 sdk imiş modeli

2gsrb.jpg

2gsrl.jpg

2gsrp.jpg

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bu cihaz super bir şeye benziyo :D teyp olarak tak bunu piyasadaki ucuz cihazarlardan on gömlek üstün gibi

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Kaset çalar olması kötü.Yoksa kendime sistem yapardım :D

Kex 900 de de kalkıp geleyim oralara

http://imageshack.us...900os9.jpg/sr=1

sonra, üstünde gm-A 200 yazan da siyah bir kutu var dersin :rofl:

http://imageshack.us.../kex900os9.jpg/

kex 900 buraya getirirse kex 500 düzceye kadar getirir ordan da ben alırım seni gel sen.

Mis gibi balık salata yanında da süt içeriz :flowers:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

1. kex500+radyosu çalışıyor mu? boş bir soru oldu gibi zira kontrol etmek için DIN girişli anfi lazım

2. akıbetleri ve gelecekteki yaşam programları nedir acaba :fiuw:

3. çekmecede kalmasın talibim bunlara

900 olsa idi entegre ekolayzırı olurdu menüde

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Valla abi çalışırmı çalışmazmı hiç bilmiyorum.Ancak muhtemelen ürünler sıfırdır yada çok az kullanılmıştır.Çook uzun yıllardır kapalı şekilde duruyorlardı.Akıbetleri konusunda ise hiçbir fikrim yok.Yalan yok anlamam bu işlerden benim pek işime yaracak şeyler değil.

Yeterli (birkaçbin) öğroo karışılında düşünülür :biggrin::fiuw:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bende ki Kex900 ve anfiler, salonda, gümüşlükte, sarılı biçimde dururken bozulmuştu, yıllar çok fena etki ediyor :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...