Mehmet Ozyurek 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Serviste benim kaputta boyanmisti kaskodan. 1,5 sene oldu, simdi sizingi gibi 3-5 cmlik catlak var. Yapilan boya isleminin garantisi yok mudur acaba? Vardır... servisle görüş... Boya çatlıyorsa, boyacı değil kaportacı kötü demektir.. Boyacı kaportacının hatasını macunla kapatır.. Kalın macun da zamanla çatlar.. Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 kaputun macunlu oldugunu kötü bir durum ama bence daha vahim bir durum cikabilir önemli olan neden macunlu korkarim sadece kaputta yoktur önden yemis demektir arac Sadece kaza habercisi değildir.Bu kış Ankara'da benim duyduğum 10-15 araca damdan buz düşmesi sonucu kaput ve tavanlarında ciddi hasarlar meydana geldi.Bu bahsettiğim sadece benim duyduğum.Bunun gibi bir çok şey olabiliyor.Yani illa kaza olmuştur demek olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Bencede, kaputtaki problem ne ise onu kapatabilmek için çelik macunla bayağı bir dolgu yapmışlar. Arkadaşlarımın dediği gibi kaput komple sıyrılıp yeniden işlem yapılması gerekiyor diye düşünüyorum...... Yorum bağlantısı
Recommended Posts