İçeriğe Yönlendir

Aman Dikkat Edelim,Dolandırıcılık Olayları Çok Fazla

Murat Aydıner

Recommended Posts

Murat Aydıner

Arkadaşlar selam az önce başıma gelen olayı yazıyorum.

Zonguldak'ta bir araç buldum focus collection aracın fiyatı gayet uygun idi aradım rakamda anlaştık, ilk sahibi olduğunu söyledi Cuma günü en geç Zonguldak'a gitmeyi düşünüyorum. Ancak aracın plakasından bir araştırma yapayım dedim bakın ne ile karşılaştım. Daha önce bir arkadaşımız bu plaka ile ilgili konu açmış önce konuyu okuyun isterseniz.

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/225635-aracin-servis-gecmisini-arac-hakkindaki-bilgileri-nereden-bulabilirim/

Yukarıdaki konuyu okuduktan sonra da aşağıda bulunan bugün sahibinden.com a verilen ilanı inceleyiniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-hatasiz-boyasiz-73819390/detay

Şimdi bu iki araç aslında aynı araç, plakaları aynı bir tanesi uşak'da satılıyor diğeri zonguldak'ta satılıyor sahibi ise bana Aracın ilk sahibi olduğunu İstanbul'dan satın aldıklarını söylemişti.

Sahibine İstanbul'da nereden aldıklarını Otokoç'dan mı aldığınız diye sorduğumda kendisi bana abim orada yaşıyor bilmiyom bayiden aldık otokoç da olabilir diye bir yanıt verdi.

İnsan aracını nereden aldığını bilmez mi?

Arkadaşlar lütfen yardım Zonguldak'a gideyim mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Filik

tabiki gitmiyeceksin gidipte ne ile karşılacagını bilmiyorsun 1milyar fazla olsun ayagının dibindeki araba olsun gidipte boşu boşuna hem masraf hemde zaman kaybı yaşama derim

Yorum bağlantısı
Murat Aydıner

Abi adam doğrumu söylüyor yanlış mı bilmiyorum ruhsatın fotokopisini faks çekmesini istedim, ruhsatın fotokopisi faksı gelirse ya bilgiler doğruysa da uşak ne iş onu anlamadım.

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Bencede , Mehmet hocamın dediği gibi adamla bir görüşün , burada bizimle paylaştıklarınızı ona sorun . Eğer kıvırmaya çalışırsa dediğiniz gibi dolandırıcıdır . Ama belkide gerekli bir açıklaması vardır , satıcının .

Yorum bağlantısı
Murat Aydıner

Bu arada arabanın piyasası 40.000 TL civarında ben 34.500 TL'ye anlaştım

Adamı tekrar bi arayım bakalım ne diyecek.

Aslında önce bi faksı bekleyim bakalım faks gelecekmi öğleden sonra gönderebilirim dedi göndersin faksı ondan sonra adamı arayıp soracağım buradaki konuyu, Allahtan plakadan arabayı araştırmışım

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Kafanda soru işareti oluştu ya artık o araçtan hayır gelmez

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Biraz karışık bir durum ama ben olsaydım hiç bulaşmazdım.Neden derseniz daha önce arkadaş 2 ay evvel konu açmış araç uşakta şimdi bugün ilan verilmiş araç zonguldak ta..Bu arada araç el değiştirmiş olabilir mi? Cevap evetse alan neden satıyor...Cevap hayırsa 2-3 aydır bu araç neden satılmıyor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

kazası var olabilir. saklıyordur. Almaya gelen vazgeçiyordur.

Yorum bağlantısı
Murat Aydıner

Ayhan bey satıcı ilk sahibini olduğunu İstanbul'dan aracı aldığını söyledi, Uşak ne ayak onu anlamış değilim aracın ruhsatının faksını çekecek eğer çekerse 2-3 saat sonra Ruhsat bi gelsin bakalım, soracam kendisine Uşak'da satışa çıkmış diye. Bu bir dolandırıcılık olabilir eğer öyle ise iş kötü ilgili yerlere şikayetimi yaparım.

Arkadaşlar, siz bu adamı boşverinde bana temiz araba lazım bulunda alalım :)

Yorum bağlantısı
Murat Aydıner

Doğru Uşak'daki ilan da sahte olabilirde siz olsanız ne yaparsınız adam ruhsatı faks çekerse eğer gittim arabayı gördüm gösterdim herşeyi ile düzgün çıkarsa alınır mı

Yorum bağlantısı
Akan Belen

Hay allahım.Yinemi Zonguldak :D Forumdan arkadaşlar bilir benim aracımı benim adımla satmaya çalışmıştı birisi ben ereğlideyim o çaycuma ilçesinde satıyordu aracı.Adamı arayın durumu anlatın ruhsat fotokobisini isteyin.Ruhsattan serviste sorguladın durumunu ona göre karar verin.

Yorum bağlantısı
Murat Aydıner

O kadar üçkağıtçı farki piyasada hafiye gibi olmuşuz nelerden neleri buluyoruz :p

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Hay allahım.Yinemi Zonguldak :D Forumdan arkadaşlar bilir benim aracımı benim adımla satmaya çalışmıştı birisi ben ereğlideyim o çaycuma ilçesinde satıyordu aracı.Adamı arayın durumu anlatın ruhsat fotokobisini isteyin.Ruhsattan serviste sorguladın durumunu ona göre karar verin.

+ Arabanın yanında tarih ve saat açık olarak resim çektirip yollasın :D

Yorum bağlantısı
Murat Aydıner

Mehmet abi adamlar burnundan kıl aldırmıyor, az önce 2 kere aradım cevap vermedi ? İnşallah birileri dolandırılmaz

Yorum bağlantısı
İlker Kadılar

sahibindene yeni üye olmuş dikkatli olmak lazım çoğu kapora hırsızları hemen üye oldukdan sonra işe başlıyor dikkat edin

Yorum bağlantısı
Akan Belen

+ Arabanın yanında tarih ve saat açık olarak resim çektirip yollasın :D

Evet buda güzel fikir ya shop yapmayı çok iyi biliyorsa.:D Artı bana taş mı atıldı burda

:blush: Çekildi yollanacak.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

Başka araba mı yok. Sıkmayın canınızı. Kötü bir sürprizle karşılaşabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin
(düzenlendi)

Bence hiç bulaşmayın bu kadar ayrıntıyı yakaladıktan sonra hala arabanın peşine gitmek sizi üzmekten başka birşey yapmaz(Allah korusun)..

Bildiğiniz tanıdığınız arabaya 2.000 - 3.000 lira fazla verin kafanız rahat kullanın..

Düzeltme: Harf Eksikliği

tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Semih İzgi

Araç satılmış şuan. Bizden biri almadı umarım. Kimsenin başını yakmasalardı bari..

Yorum bağlantısı
Murat Aydıner

Araç satılmış ve ayrıca ilan sahibini aradım şimdi cebi kapalı umarım birilerinin başı yanmamıştır. İlanı veren kişi ümit doğan Telefon numarası 0531 651 06 21 ilanda telefon numarasın da kaldırmış Aracın plakası 34 HN 5374

Yukarıdaki bilgileri özellikle yazdım ki ileride başka bir arkadaş google aratırken buradaki bilgileri görür

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   2 kullanıcı

• Tamer Topaç
    • Çiğdem Bilen
  • Yeni Oluştur...