Erhan Kavlak 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 (düzenlendi) Unoda son 20 gündür vites geçişleri acayıp zorlaştı.geri vitese geçerken karttttt diye ses çıkarıyor.el frenini çekip vitesteyken kalkmayı denedim,bu demek oluyor ki baskıda sorun yok.ayağım debrıyajdayken hafif bir uğultu gelıyor,sizce şanzıman yağında mı sıkıntı vardır,yoksa baskıda mı? 8 Şubat 2012 tarihinde Onur Berktaş tarafından düzenlendi MESAJLARINIZDA İMLA KURALLARINA UYUNUZ... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 mesajı nereden yazdınız acaba? bilgisayardan mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Erhan bey merhabalar, Yazınız o kadar kötü ki, anlamak için 2 defa okumak zorunda kaldım. Lütfen daha düzgün yazınız Eşinizin UNO'sunun bence baskısında sorun var. Aynısı geçtiğimiz ay şirket aracımız olan doblo da başımıza geldi. Kavraması çok iyi ancak vites geçişleri imkansızlaşmıştı. En son yolda kaldığımızda servise çektik ve baskının öldüğünü gördük. Biz baskı - balata set olarak değiştirdik. Yorum bağlantısı
Erhan Kavlak 8 Şubat 2012 Yazar Paylaş 8 Şubat 2012 (düzenlendi) Kusura bakmayın hızlı yazdığım için karışık olmuş.Sani kardeşin söylediği bir durum başımda,araba vitese zor geçiyor geri vitese geçerken çok ses yapıyor ama el frenini çekip denediğimde araç stop ediyor sanki sorun baskıda değilmiş gibi 8 Şubat 2012 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi İmla kurallarına uyunuz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 kusura bakmayın hızlı yazdıgım ıcın karısık olmus.sani kardesın soyledıgı bır durum basımda.araba vıtese zor gecıyor gerı vıtese gecerken cok ses yapıyor.ama el frenını cekıp denedıgımde arac ıstop edıyor.sankı sorun baskıda deılmıs gıbı Erhan bey, son yazınızla mesela benim yazımı karşılaştırın ve lütfen farklara bakın. Bir öncekiler hızlı son yazdığınızda yavaş ise, sanırım klavyenizde problem var, zira hiç bir Türkçe karakter yok. Ğ, Ç, İ, Ş gibi harfler kaybolmuş. Bence özel bir servise gösterin, onlar da baskı diyecektir. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Kavlak 8 Şubat 2012 Yazar Paylaş 8 Şubat 2012 özürdilerim arkadaşlar klavyedemi sorun acaba bu nasıl düzgün yazılmışmı 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Başımızdan geçeni anlatayım o zaman. Eskiden bir aracımızı sel suyunda bıraktık ve debriyajı kabardı dediler aynı sizin dediğiniz gibi oldu araç. Ara gaz vererek geçiriyordum vitesleri. Masraf yapıp değiştirmeyeceğimizden, ustanın tavsiyesi özellikle yüksek hızlarda yüksek viteslerde yarım debriyaj yaparak debriyajı sıyırt düzelir demişti. Ve biz debriyaj değiştirmeden debriyajı o şekilde kullanarak sıyırttık ve düzeldi. Araç Reno express 1.9dizeldi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 özürdilerim arkadaşlar klavyedemi sorun acaba bu nasıl düzgün yazılmışmı Çok daha düzgün, anlayışınız ve özeniniz için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Akan Belen 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Hayrına şu konunun başlığını bir düzeltiverin yahu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2012 Paylaş 8 Şubat 2012 Uno şanzımanında bugüne kadar geri viteste sorun olmaması beni şaşırttı? Ne zamandır sizde? muhtemelen soğuk ile birleşen eski şanzıman yağı da bu zorluğu belirginleşiyor. Yorum bağlantısı
Erhan Kavlak 9 Şubat 2012 Yazar Paylaş 9 Şubat 2012 cvplarınız ve anlayışınız için tşk ederim.uno 6 aydır bizde sanırsam yağında bir eksiklik var Yorum bağlantısı
Recommended Posts