Taner ANDAÇ 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 lpg dönüşümü sırasında ilave olarak taktırdım ama iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyorum yorumlarınıza ihtiyacım var Yorum bağlantısı
Taner ANDAÇ 10 Şubat 2012 Yazar Paylaş 10 Şubat 2012 subaboil isminde basit bir sistem. özel yapılmış plastik bidon içerisinde, yağı ayarlayabildiğiniz ayar yeri ve şeffat bir hortumu var emme manifoltuna bağlandı.Montaj esnasında ilgimi çekti.iyi olur dediler bende kimseye danışmadan takın dedim 60 tl fark verdim Yorum bağlantısı
Misafir 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 Prinste bu sistemi Honda Accord için kullanmışlardı. 2004 model Honda'da LPG sistemi sorun çıkardığı için çeşitli denemelerden sonra yağlama alternatifini geliştirmişlerdi. Teknik açıdan detayını hatırlamıyorum fakat her araca lazım olan birşey değil. Kendi aracım Doch motor. Teleflex normal düzenek ile monteli. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Kenan Tomris 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 (düzenlendi) merhaba , bahsetmiş olduğunuz sistem euro 5 motorlara takılan bir parça olup benım aracımda ( lavato sıralı sistem) yaklaşık 8 aydan berı var. Aracıma taktırıken km 2800 du, suan itibarıyle 8400 km oldu.İçine konan yağ 2 zamanlı motosıklet yağı olmakla beraber çalışma pırensıbı gaza geçtikten sonra 15-20 saniyede 1 damla damlayarak 1 şişeyı 1000 km de bitirerek uzun yolda oluşan kuruma olayını en aza ındırmek. Yanlız size tavsiyem ki benim başıma geldi aracınızı rampa aşağı uzun süre bırakacaksanız yağlama sisteminin siboptan kapatmanız çünkü ben o şekile 1 hafta rampa aşağı yatırdım ve tum yağ manifoltta bırıkmişti. ilk çalıştırmada çıkan duman korkmama sebep oldu ve dırek ustamı aradım oda normalde kaçma ihtimalinin olmadığı ve siboptan kaynaklanan bir arıza olabılceği idi. Gerçi hala değiştirmedım ama huyunu da öğrendim sizde bu konuda dikkatlı olun. Başkada suan için olumsuz bir yanı yok içiniz rahat olsun 10 Şubat 2012 tarihinde Kenan Tomris tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 10 Şubat 2012 Paylaş 10 Şubat 2012 çok çevreciymiş. 1000 km de 1 şişe. Yorum bağlantısı
Kenan Tomris 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Lanse edilen o kulağa biraz farklı gelebilir Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Bazı markalar kullanıyor ama.1000 km de 1 şişe tabiri bana çok mantıklı gelmedi.1 şişe derken ölçü kasıtı nedir.1000 km çok kısa bir mesafe bence Yorum bağlantısı
Kenan Tomris 11 Şubat 2012 Paylaş 11 Şubat 2012 Bahsetmekte olduğumuz şişe size fazla buyuk gelmesın en fazla içine konulan yağ miktarı yarım litreyı gecmez ayrıca siz istersenniz damlama sürecını uzatabılırsınız 15-20 saniye yerıne 40-50 sanıye de uygulaya bılırsınız Ayrıca 1000 km şehir dışı için kısa olabilir ama şehir içinde günde 10-20 km dolaşan biri için normal dıye dusunmekteyım 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 2011 model arabada böyle şeylerle uğraşılmaz bence. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 kalibrasyonu düzgün bir zetec için o tip bir kite gerek yok. o yağlama kitleri üst kapağı narin arabalar için diye biliyorum. yüksek ısıya pek gelemedikleri içindi o yağlama olayı. yanlış biliyor da olabilir. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 Prinste Valve Care sistemi var ben aracıma taktırmıştım. ama kim olarak o kadar kısa sürede bitmiyor. benimki yaklaşık 13-14 bin kilometre oldu ve hala bitmedi. Bu sistemde bilgisyardan bağlanılan bir soketle programlama filan da yapılıyor. Ayrıca her silindire farklı olacak şekilde gönderme yapılıyor. Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen 12 Şubat 2012 Paylaş 12 Şubat 2012 Aynen abi, 15.000 km götürüyor. Valve care daha pahalı bir sistem. Ayrıca dip not: Valve Care'in yağı bittiğinde araç gaza geçmiyor. Siz de benim gibi telaş yapmayın. Sanırım sinyal verip 1 saat içinde değiştirilmediğinde tekrar gaza geçmiyormuş. Ben her ihtimale karşı bagajda bir tane yedek yağ bulunduruyorum. Kayseri dışında filan biterse bulmak için uğraşmayayım diye. Yorum bağlantısı
Recommended Posts