Süha Demirtaş 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Şahin abi ortak noktamız Ankara biliyorsun Gerisini yazmama gerek yok yaza az kaldı Yorum bağlantısı
Korhan Orkun 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Her işte bir hayır vardır derler. Sağlık olsun diretmekte çok iyi yapmışsınız. Kısmetiniz bir yerde bekliyordur sizi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Şahin keyifle iletileri okurken sonunda üzüldüm. O kadar yolu hayal ile gidip kötü uyanmak hoş olmasa gerek. Alın terinle kazandığın kazancın seni üzecekti. Hayırlısı olsun. Sıkma canını.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Şahin abi geçmiş olsun.Tebrik ederim yağına suyuna bakmak çok mantıklı durum olmuş.Ustalara taş çıkarttın yani.Helal olsun sana abi.Hayırlısı olsun abi. Maraş'ta beğenirsen falan ben gider bakarım abi.Bir telefonun yeter. Saygılarımla. 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 13 Şubat 2012 Paylaş 13 Şubat 2012 Hayırlı olsun demek için girdim ama malesef olmamış.. Olsun be Şahin abi farketmen isabet olmuş alıp bir sürü dert yaşayacağına en fazla rabayı kaçırdığına üzülürsün.. Hayırlısı olsun Allah daha iyilerini nasip etsin.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Şubat 2012 Yazar Paylaş 14 Şubat 2012 Rahmetli Şahin ustama gelene kadar defalarca dua ettim.Allah ondan razı olsun onun sayesinde araçlar hakkında bu kadar bilgim oldu.Nasip kısmet artık.Ama istanbul tayfasına duyurulur... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-temizliginde-emsalsiz-focus-sw-63064452/detay bu aracın peşindeyim..... Ama bu sefer kesinlikle uçakla gelecem.Adanadan diyarbakıra 9 saatte geldi otobüs.Bir ara otobüs şoförüne kalk ben kullanacam diyesim geldi.... 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Şubat 2012 Yazar Paylaş 14 Şubat 2012 aynen öyle hocam.. Bende şaşırdım.Bu sıkıntılı sebepten dolayı Firmanın sahibi ile görüşmüştüm..Adam beni biraz önce aradı ve her iki motor ustasının işine son verildiğini bildirdi.Çünkü bu aracın sahibinin ustaların arkadaşı olduğunu ve bizzat kendi ustaları tarafından sahte rapor düzenleyerek aracı arızasız olarak kendilerine gösterildiğini bu sebepten dolayı ustaların işine son verildiğini söylediler. Hiç üzülmedim desem yeridir.Kim bilir bu ve bunu gibi kaş aracı temizmiş gibi gösterip sattırdılar... Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Dostum çok çok geçmiş olsun. Direkten dönmüşsün. Hayırlısıyla temizi bulunur inşallah. Şahin keyifle iletileri okurken sonunda üzüldüm. O kadar yolu hayal ile gidip kötü uyanmak hoş olmasa gerek. Alın terinle kazandığın kazancın seni üzecekti. Hayırlısı olsun. Sıkma canını.. Bence alınteri kazanç olduğu için hata görüldü. Helala para mutlaka yerini buluyor. Allah şaşırtmasın. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 14 Şubat 2012 Yazar Paylaş 14 Şubat 2012 Dostum çok çok geçmiş olsun. Direkten dönmüşsün. Hayırlısıyla temizi bulunur inşallah. Bence alınteri kazanç olduğu için hata görüldü. Helala para mutlaka yerini buluyor. Allah şaşırtmasın. Amin kardeşim.... Yorum bağlantısı
Ali Eren 14 Şubat 2012 Paylaş 14 Şubat 2012 Kısmet değilmiş Şahin abi. , gönlüne göre bir araç bulman dileğiyle. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 15 Şubat 2012 Yazar Paylaş 15 Şubat 2012 abi her şerde bi hayır vardır derler sağlık olsun, canın saolsun, murat abininde dediği gibi helal para işte alınteri rabbim istemedi o arabayı almanı hayırlısı olsun, elbet denk gelir sana yakışacak bi araç sağol çavuşum. Kısmet değilmiş Şahin abi. , gönlüne göre bir araç bulman dileğiyle. sagol ali hocam.. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 16 Şubat 2012 Paylaş 16 Şubat 2012 Etme bulma dünyası bu adamlar hak etmişler buldular. Bu haberi duyduğum iyi oldu. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 16 Şubat 2012 Yazar Paylaş 16 Şubat 2012 Evet Erkan kardeşim aramalarım devam ediyor bu gidişle otomatik ten vaz geçecem gibi geliyor.... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 16 Şubat 2012 Yazar Paylaş 16 Şubat 2012 Abi, geçmiş olsun. Hayırlısı olur İnşaallah. Konu başlığı ford, lord, aşk, meşk olunca hiç dikkatimi çekmemiş. Az önce, konu sahibi dikkatimi çekti. Sen olunca girdim okudum ilk defa. Amaaaa, Adana'ya gelip de selamsız sabahsız geri dönmek..., yazdım bunu bir kenara. Sahi, ben Pazartesi neredeydim yahu, onu bile unuttum. Düzeltme: Noktalama hatası. Muhammed kardeşim hakkını helal et özellikle ümüt hocam ve seninle görüşmeyi çok istiyordum.Ama moral bozukluğu beni mahvetti... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 17 Şubat 2012 Yazar Paylaş 17 Şubat 2012 iki tane sarar dumanla haber verirdik hepsine tam olurdu Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Şahin Abi sen sıkma canını; kısmetse gelir Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden...Her şeyin hayırlısı... 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Hayırlısı abi , umarım aradığın gibi bir araç bulursun . 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 17 Şubat 2012 Yazar Paylaş 17 Şubat 2012 Hayırlısı abi , umarım aradığın gibi bir araç bulursun . Ali senin accord otomatik ti değilmi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Ali senin accord otomatik ti değilmi Otomatik abi , valla tam senlik 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Şubat 2012 Paylaş 17 Şubat 2012 Hayırlısı olsun sen muhakkak bulursun istediğin gibisini. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 17 Şubat 2012 Yazar Paylaş 17 Şubat 2012 Otomatik abi , valla tam senlik Tam benlikmiş valla... Hayırlısı olsun sen muhakkak bulursun istediğin gibisini. İnşallah kardeşim inşallah bulurum... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Mart 2012 Yazar Paylaş 8 Mart 2012 yine bana adana yolu göründü..... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2005-otomatik-vites-cok-temizz-sahibinden-inci-beyaz-66635135/detay Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 Şahin abi bir önceki araç değil değilmi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts