İçeriğe Yönlendir

Yaşasın Ford Aşkı Bölüm 3 Yazan Ve Yöneten Forumdaş Birliği.

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Süha Demirtaş

Şahin abi ortak noktamız Ankara biliyorsun ;)

Gerisini yazmama gerek yok yaza az kaldı :D

Yorum bağlantısı
Korhan Orkun

Her işte bir hayır vardır derler. Sağlık olsun diretmekte çok iyi yapmışsınız. Kısmetiniz bir yerde bekliyordur sizi.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Şahin keyifle iletileri okurken sonunda üzüldüm. O kadar yolu hayal ile gidip kötü uyanmak hoş olmasa gerek. Alın terinle kazandığın kazancın seni üzecekti. Hayırlısı olsun. Sıkma canını..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Şahin abi geçmiş olsun.Tebrik ederim yağına suyuna bakmak çok mantıklı durum olmuş.Ustalara taş çıkarttın yani.Helal olsun sana abi.Hayırlısı olsun abi. Maraş'ta beğenirsen falan ben gider bakarım abi.Bir telefonun yeter.

Saygılarımla.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Hayırlı olsun demek için girdim ama malesef olmamış.. :(

Olsun be Şahin abi farketmen isabet olmuş alıp bir sürü dert yaşayacağına en fazla rabayı kaçırdığına üzülürsün..

Hayırlısı olsun Allah daha iyilerini nasip etsin.. :)

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Rahmetli Şahin ustama gelene kadar defalarca dua ettim.Allah ondan razı olsun onun sayesinde araçlar hakkında bu kadar bilgim oldu.Nasip kısmet artık.Ama istanbul tayfasına duyurulur...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sifir-temizliginde-emsalsiz-focus-sw-63064452/detay

bu aracın peşindeyim..... :p Ama bu sefer kesinlikle uçakla gelecem.Adanadan diyarbakıra 9 saatte geldi otobüs.Bir :p ara otobüs şoförüne kalk ben kullanacam diyesim geldi.... :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

aynen öyle hocam..

Bende şaşırdım.Bu sıkıntılı sebepten dolayı Firmanın sahibi ile görüşmüştüm..Adam beni biraz önce aradı ve her iki motor ustasının işine son verildiğini bildirdi.Çünkü bu aracın sahibinin ustaların arkadaşı olduğunu ve bizzat kendi ustaları tarafından sahte rapor düzenleyerek aracı arızasız olarak kendilerine gösterildiğini bu sebepten dolayı ustaların işine son verildiğini söylediler.

Hiç üzülmedim desem yeridir.Kim bilir bu ve bunu gibi kaş aracı temizmiş gibi gösterip sattırdılar...

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Dostum çok çok geçmiş olsun. Direkten dönmüşsün.

Hayırlısıyla temizi bulunur inşallah.

Şahin keyifle iletileri okurken sonunda üzüldüm. O kadar yolu hayal ile gidip kötü uyanmak hoş olmasa gerek. Alın terinle kazandığın kazancın seni üzecekti. Hayırlısı olsun. Sıkma canını..

Bence alınteri kazanç olduğu için hata görüldü.

Helala para mutlaka yerini buluyor.

Allah şaşırtmasın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Dostum çok çok geçmiş olsun. Direkten dönmüşsün.

Hayırlısıyla temizi bulunur inşallah.

Bence alınteri kazanç olduğu için hata görüldü.

Helala para mutlaka yerini buluyor.

Allah şaşırtmasın.

Amin kardeşim....

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Kısmet değilmiş Şahin abi. , gönlüne göre bir araç bulman dileğiyle.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

abi her şerde bi hayır vardır derler sağlık olsun, canın saolsun, murat abininde dediği gibi helal para işte alınteri rabbim istemedi o arabayı almanı hayırlısı olsun, elbet denk gelir sana yakışacak bi araç

sağol çavuşum.

Kısmet değilmiş Şahin abi. , gönlüne göre bir araç bulman dileğiyle.

sagol ali hocam..

Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

Etme bulma dünyası bu adamlar hak etmişler buldular. Bu haberi duyduğum iyi oldu.

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Evet Erkan kardeşim aramalarım devam ediyor bu gidişle otomatik ten vaz geçecem gibi geliyor....

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Abi, geçmiş olsun. Hayırlısı olur İnşaallah.

Konu başlığı ford, lord, aşk, meşk olunca hiç dikkatimi çekmemiş. Az önce, konu sahibi dikkatimi çekti. Sen olunca girdim okudum ilk defa. Amaaaa, Adana'ya gelip de selamsız sabahsız geri dönmek..., yazdım bunu bir kenara. :nea: Sahi, ben Pazartesi neredeydim yahu, onu bile unuttum. :D

Düzeltme: Noktalama hatası.

Muhammed kardeşim hakkını helal et özellikle ümüt hocam ve seninle görüşmeyi çok istiyordum.Ama moral bozukluğu beni mahvetti...

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

iki tane sarar dumanla haber verirdik hepsine tam olurdu :D

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin

Şahin Abi sen sıkma canını; kısmetse gelir Yemen'den, kısmet değilse ne gelir elden...Her şeyin hayırlısı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Hayırlısı abi , umarım aradığın gibi bir araç bulursun .

Ali senin accord otomatik ti değilmi :seytan::biggrin:

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Otomatik abi , valla tam senlik :flowers:

Tam benlikmiş valla... :p

Hayırlısı olsun sen muhakkak bulursun istediğin gibisini. :good1:

İnşallah kardeşim inşallah bulurum...

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Mehmet Kaya

Şahin abi bir önceki araç değil değilmi :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...