Önder Özcan 21 Şubat 2012 Paylaş 21 Şubat 2012 (düzenlendi) fiyat,brc için başka yere bakmadım.başka markalarda daha uygun fiyat vardı.zavoliyi ve lovatoyu 1400 tl 10 taksitle verdiler.atiker 1100 veya 1200 idi.ama siz gidip gürkan beyle mutlaka konuşun,benim burdan anlatmam olmaz.bildiğin brc bayileri arasında bile çok işçilik (hatta malzeme) farkı olabiliyor. gaz ayarı için aynı yere gideceğim.ama daha 200 km oldu takalı.biraz kullanıp gideceğim ayrıca mutluhan hondayı bilirsiniz maltepede,oranın sıfır civicleri dediğim yere gelip fabrikasyon lpg li olarak showruma dönüyor.yani honda araçlarını burda dönüştürüyor.gözlerimle de gördüm. 21 Şubat 2012 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 21 Şubat 2012 Paylaş 21 Şubat 2012 Prins kullanıyorum ve bosch lpg bujileri ile performans cok iyi ... tavsiye ederim... Yorum bağlantısı
Hakan Aşan 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Bana da brc sorun çıkarmıyor demişlerdi. Ama Landi Renzonun Opel, fiyat, Chevrolet gibi markalara sıfır ve garanti kapsamında takması, FSI motorlara uyumlu iyi bir kit olması ve Konya'daki montajı yapan lpg servisinin iyi bir referanslı olaması Landi Renzoyu tercih etmemde etkili oldu. 20.000 km de lpg filtresi değişti. Ustanın dedeği gibi kolay kolay ayarı bozulmuyor. Bir de yeni enjektör temizleyici bir alet çıkmış onunla lpg filtreleri hem temizleniyor hem de enjektörler tek tek kalibre ediliyor. Gayet memnunum. Arıza lambası da yanmadı. Tavisye edebilirim O zaman gönül rahatlığıyla landi renzo diyorsunuz. BRC 1550 fiyat veriyor Adana Mega Otogaz -- Olgun Lpg Landi Renzo için 1350 Fiyat veriyor mavi enjektör kutusu olandan. Yorum bağlantısı
Kerim Kaplan 22 Şubat 2012 Paylaş 22 Şubat 2012 Prins kullanıyorum ve bosch lpg bujileri ile performans cok iyi ... tavsiye ederim... fiyat,brc için başka yere bakmadım.başka markalarda daha uygun fiyat vardı.zavoliyi ve lovatoyu 1400 tl 10 taksitle verdiler.atiker 1100 veya 1200 idi.ama siz gidip gürkan beyle mutlaka konuşun,benim burdan anlatmam olmaz.bildiğin brc bayileri arasında bile çok işçilik (hatta malzeme) farkı olabiliyor. gaz ayarı için aynı yere gideceğim.ama daha 200 km oldu takalı.biraz kullanıp gideceğim ayrıca mutluhan hondayı bilirsiniz maltepede,oranın sıfır civicleri dediğim yere gelip fabrikasyon lpg li olarak showruma dönüyor.yani honda araçlarını burda dönüştürüyor.gözlerimle de gördüm. Selamlar, Isterimki arabama en iyisini yaptırayım prins'i bende duydum ama fiyat olarak brc'ye yakın mı? Butceyi zorlayıp taktırmaya değer mi? Arasında cok fark var mı? T Yorum bağlantısı
Guest Osman Karakaş 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 2007 focus hp 115 bgr aracım ankara trafiğinde 30 kuruş yakıyor. sizce normalmi. şimdiden teşekkür ederim. birde şöyle bi sorum olacak. brc marka tüp var arabada. beyinin 1200 mili bar olması gerekirken 1500 mili bar beyin takılmış. bu durum yakıt tüketimini etkilermi. Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 Landi Renzo +1903 ve BRC +1903 Eski aracımda BRC vardı. Allah'a şükür hiç sorunsuz kullandım. Şimdiki aracımda Landi Renzo takılı. Bunu taktırmamın nedeni ise;sorun çıktığı zaman BRC'ye göre bekletmeden parça değişimi yapabiliyor olması. Ama takılan parçalara dikkat etmek lazım. Çünkü Landi parçaları takılabiliyor. Doğal olarak fiyat ucuzluyor. Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42 24 Şubat 2012 Paylaş 24 Şubat 2012 O zaman gönül rahatlığıyla landi renzo diyorsunuz. BRC 1550 fiyat veriyor Adana Mega Otogaz -- Olgun Lpg Landi Renzo için 1350 Fiyat veriyor mavi enjektör kutusu olandan. Son karar sizin. Adana'da servis konusunda sıkıntı yaşamayacaksanız taktırın derim.Kalite ortada. Yalnız Landi ile karıştırmayın, Landi renzo farklı bir markadır. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Şubat 2012 Paylaş 25 Şubat 2012 2007 focus hp 115 bgr aracım ankara trafiğinde 30 kuruş yakıyor. sizce normalmi. şimdiden teşekkür ederim. birde şöyle bi sorum olacak. brc marka tüp var arabada. beyinin 1200 mili bar olması gerekirken 1500 mili bar beyin takılmış. bu durum yakıt tüketimini etkilermi. Takan ustalar öyle söylüyor ama sonuçta basınç arttı diye motora gönderdiği lpg miktarı artmaz. Sonuçta moturun her tarafında sensör var. Bence daha iyi. Yüksek devirlerde benzine geçme sıkıntısı olmaz. Yorum bağlantısı
Baki özkan 25 Şubat 2012 Paylaş 25 Şubat 2012 Ocakta prins taktırdım.Havanın en soğuk olduğu zamanda 800 m.sonra gaza geçiyor. Lpg tüketimide 9,4 litre Ankaranın en soğuk günlerinde. Tavsiye ederim. Aracım 115 lik. Yorum bağlantısı
Halil Yavuz42 25 Şubat 2012 Paylaş 25 Şubat 2012 Ocakta prins taktırdım.Havanın en soğuk olduğu zamanda 800 m.sonra gaza geçiyor. Lpg tüketimide 9,4 litre Ankaranın en soğuk günlerinde. Tavsiye ederim. Aracım 115 lik. Baki bey motor tam ısınmadan lpg ye geçmesi sıkıntı oluşturmaz mı? sanırsam 30 C de olması gerekiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Şubat 2012 Paylaş 25 Şubat 2012 Baki bey motor tam ısınmadan lpg ye geçmesi sıkıntı oluşturmaz mı? sanırsam 30 C de olması gerekiyor. 40 dereceye ayarlattım, bu havalarda 1 km'de falan geçiyor.. üstelik genelde rampa aşağı gidiyorum.. Ben termostatı değiştirdim. Eskisi kaçırıyordu, buna bağlıyorum.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Benim sabahları, aracı bir süre ısıtmak için beklemezsem, 2-3km'yi buluyor. Fakat en yüksek sıcaklığın -5 derece olduğunu düşünürsek, bu normal geliyor bana. 40 derece en uygun sıcaklık demişlerdi ilk teleflex takılırken. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Kerim Can Kayıtbay 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Ayhan bey brc marka lpg dönüşümüne 1.750,00 tl istediler teleflex ne kadar acaba 2.000,00 tl ise ondan taktırırım diye düşündüm ama bilmiyorum yinede şu kafama sadece yağlama olayı takıldı... abi eğer kalite performans kaybı olmasın diyorsan prince'ten şaşma derim.. bende atiker var depoyu fulluyorum km den kontrol ediyorum deponun yarısı bitene kadar tüm yeşil ışıklar yanıyor.. sonra sadece kırmızı ışık yanıyo devamlı.. Yorum bağlantısı
A.Halim Çoktu 26 Şubat 2012 Paylaş 26 Şubat 2012 Brc 1500 tl.Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yorum bağlantısı
Hakan Aşan 28 Şubat 2012 Paylaş 28 Şubat 2012 Arkadaşlar en sonunda kararımı verdim ve bu gün sabah Adana Mega Otogaz da aracıma BRC My 11 Kitini taktırdım. Çok şükür herhangi bir sıkıntı yok ve aracım ha benzin ha lpg hiç fark edemedim daha 250 km felan yaptım ama şunu rahatlıkla söyleyeyim şimdiye kadar beklediğime pişman oldum keşke daha önceden taktırsaydım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 29 Şubat 2012 Paylaş 29 Şubat 2012 hayırlı olsun. ilerleyen zamanlarda da memnun kalırsınız inşallah. Yorum bağlantısı
Kerim Kaplan 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Selamlar, Bakalım bende h.sonuna randevuyu 2a'dan aldım Onder Bey'in tavsiyesi üzerine. Telde Serdar Bey, taksit'le 1650 birde özel işçilikten bahsetti onada 1850 fiyat soyledi ama bu fiyatları verme niyetinde değilim bakalım pazarlık yapacagım Umarım lpg'ye gecis yapmak beni uzmez. Sonuçları sizlerle paylaşacagım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Mart 2012 Paylaş 1 Mart 2012 Selamlar, Bakalım bende h.sonuna randevuyu 2a'dan aldım Onder Bey'in tavsiyesi üzerine. Telde Serdar Bey, taksit'le 1650 birde özel işçilikten bahsetti onada 1850 fiyat soyledi ama bu fiyatları verme niyetinde değilim bakalım pazarlık yapacagım Umarım lpg'ye gecis yapmak beni uzmez. Sonuçları sizlerle paylaşacagım. en fazla 50 lira -belki inerler. o firmada şundan kesin emin olabilirsiniz ki kullanılan malzeme orjinal ithal malzeme.ben taktıralı 15 gün falan oldu herhalde.bi şikayetim yok.zaten olsa bile 1500 km adaptasyon süresi var.1500 km sonra sizi ayara çağırıp kullanım özelliklerinize göre gereken ayarları yapacaklar. asıl oranın sorumlusu gürkan beyle görüşün mümkünse.size uzun uzun anlatır herşeyi.özel işçilik ve malzemeden bana da bahsettiler.tüm borular kablolar ekstra korumalı,bi takım bazı özellikler,aklımda değil şimdi,ben standart yaptırdım(1650 tl). hayırlı olsun şimdiden Yorum bağlantısı
Kerim Kaplan 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 en fazla 50 lira -belki inerler. o firmada şundan kesin emin olabilirsiniz ki kullanılan malzeme orjinal ithal malzeme.ben taktıralı 15 gün falan oldu herhalde.bi şikayetim yok.zaten olsa bile 1500 km adaptasyon süresi var.1500 km sonra sizi ayara çağırıp kullanım özelliklerinize göre gereken ayarları yapacaklar. asıl oranın sorumlusu gürkan beyle görüşün mümkünse.size uzun uzun anlatır herşeyi.özel işçilik ve malzemeden bana da bahsettiler.tüm borular kablolar ekstra korumalı,bi takım bazı özellikler,aklımda değil şimdi,ben standart yaptırdım(1650 tl). hayırlı olsun şimdiden Selamlar, Onder Bey ben standart montaj yaptırmadım. Çünkü her 2 montajda kullanılan kablo ve diger parcalar arasında bariz kalite farkı vardı. Biraz fazla verip içime sinen pahalı montajdan yaptırdım. Dediginiz gibi kabloları ekstra koruma icerisine de aldılar. Pazarlık yapmadan birsey alırsam o alışveriş beni tatmin etmez. En azından elimden geleni yaparım 1850 kaliteli monajı pazarlık sonucu 1700'e yaptırdım. Bu arada serviste sıfır Honda arabaların montajları yapılıyordu. Lpg'ye geçiş yapmak isteyen fakat çekinen arkadaslar varsa bunu bilmenin baya bolumlu etkisi oluyor. H.sonu doya doya gezdim 200km yol yaptım nazar değmesin bir sorunla karşılaşmadım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 Selamlar, Onder Bey ben standart montaj yaptırmadım. Çünkü her 2 montajda kullanılan kablo ve diger parcalar arasında bariz kalite farkı vardı. Biraz fazla verip içime sinen pahalı montajdan yaptırdım. Dediginiz gibi kabloları ekstra koruma icerisine de aldılar. Pazarlık yapmadan birsey alırsam o alışveriş beni tatmin etmez. En azından elimden geleni yaparım 1850 kaliteli monajı pazarlık sonucu 1700'e yaptırdım. Bu arada serviste sıfır Honda arabaların montajları yapılıyordu. Lpg'ye geçiş yapmak isteyen fakat çekinen arkadaslar varsa bunu bilmenin baya bolumlu etkisi oluyor. H.sonu doya doya gezdim 200km yol yaptım nazar değmesin bir sorunla karşılaşmadım. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. hayırlı olsun güle güle kullanın.firmayı,malzemeyi ve hondaları kendiniz gördünüz. ben çok yeni olmasına karşılık çok memnunum.umarım siz de memnun kalırsınız.kontör aldınız mı hediye. Yorum bağlantısı
Kerim Kaplan 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 hayırlı olsun güle güle kullanın.firmayı,malzemeyi ve hondaları kendiniz gördünüz. ben çok yeni olmasına karşılık çok memnunum.umarım siz de memnun kalırsınız.kontör aldınız mı hediye. Teşekkürler kazasız belasız umarım memnun kalırız. Aldımda benim işime hiç yaramıyor malesef. Zaten kampanya içeriği çok mantıklıda değil. Almak istemedim fiyattan dusun dedim kabul ettiremedim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 ben de hala cebimde taşıyorum.benim de işime yaramıyor kızıma ya da eşime vericem.ama hiç kullanışlı değil. Yorum bağlantısı
Kerim Kaplan 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 ben de hala cebimde taşıyorum.benim de işime yaramıyor kızıma ya da eşime vericem.ama hiç kullanışlı değil. Onder Bey Merhaba, Gurkan Bey 4-5 depo doldur sonra gittiğin degerleri de getir tekrar bir ayarlama yaparız dedi. Siz bu ayarlamayı yaptırdınız mı ? Bu arda tuketiminiz ne durumda 40lt gaz ile ne kdr yol yapıyorsunuz? Ilk depom bitmedi 1 ısık yanıyor 300 km'ye yaklastım sehir icinde. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 8 Mart 2012 Paylaş 8 Mart 2012 merhaba Kerim bey.ilk depo bitip fulldiğimde 40 lt gaz aldı,356 km yol gitmiştim.yani 11.23lt/100 km.çok şehir içi denemez avrupa yakasına geçiş-anadoluya dönüş normal trafik.28 kuruşa denk gelmişti. henüz ben 550 km kadar kullandım.ayar için 5 depo bitirip öyle gidicem.çok kullanmıyorum 1 ayı bulur ben şuan için bir miktar güç kaybından şikayetçiydim,Gürkan bey ayarda halledicez sabret dedi sabrediyorum. araçlarımız otomatik ve 100 hp,zaten çok güçlü değiller ama çaresine bakılacak.bir de tabi benzinle fabrika verisi 10 lt nin üzerinde,tam hatırlamıyorum 10,2 gibi birşeydi sanırım.lpg ile 11,23 tüketimimde yol bilg. 9,7 gösteriyordu.hem benzin hem lpg tüketimim bana makul geldi. Yorum bağlantısı
Hakan Aşan 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 hayırlı olsun. ilerleyen zamanlarda da memnun kalırsınız inşallah. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Yorum bağlantısı
Recommended Posts