İçeriğe Yönlendir

Son Karar Brc


Önder Özcan

Recommended Posts

Önder Özcan
(düzenlendi)

merhaba.nihayet 2 gün önce istanbul bostancı iki A mühendislikte BRC kiti 1650 lira 8+4=12 (4 bankanın ilavesi) taksitle bağlattım.kullanmak için ilk kez bu sabah fısat buldum.30 kmlik ilk otoyol kullanımı sonrası açıkçası performans olarak biraz hayal kırıklığına uğradım(araç otomatik vites).lpg ile biraz güç kaybı olacağını biliyor ve bekliyordum ama bana beklediğimden bir miktar fazla gibi geldi.gerçi bir süre kullanıp ayara gidince bunu daha iyi hale getirirler diye düşünüyorum ama inşallah öyle olur.

otomatik vitesli ve lpg li araç kullanan arkadaşlar,lpg ile seyir halindeyken gaz bitmesi sonucu veya isteyerek benzine geçme durumunda şanzuman için sakıncalı bir durum oluşuyormu.yani,benzine geçmeden önce durup boşa almaya gerek var mı?

teşekkür ederim

not:konuyu yanlış yere açtığımı farkettim,moderatör arkadaşlardan biri lpg bölümüne taşıyabilir mi acaba

tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Brc orta seviye en iyi kitlerdendir ayardan sonra düzelecektir performans sorunu lpg benzin geçişini otomatik yaptığı için aracınızı durdurup geçmenize gerek yok zaten araç ısınana kadar benzinde çalışıyor sonra lpg ye geçiyor yani lpgnin bittiğinde sizin yapacağınız durumun benzeri zaten araçta her zaman gerçekleşiyor.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Lpg benzin geçişini anlamamanız lazım. Bu durumda da araç için sıkıntı olmayacaktır. Eğer geçişi hissediyorsanız lpgciye tekrar başvurun. Ben 5000 devirde bile geçişi hissetmiyorum.

Yorum bağlantısı
Serkan Turan

brc gayet iyidir bundan önceki aracım megandı ve brc marka takılıydı çok memnundum memnun kalacağınızı umarım hayırlı olsun

geçişlerde arkadaşların dediği gibi hissettirme yaşamadım normal geçiyordu hissettirmeden

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

teşekkürler.geçişlerde hiçbir şey hissetmedim.zaten küt diye bir anda değil 1-1,5 saniye içinde geçiş oluyor.(motoru yakıtsız bırakmamak adına olabilir,gayet iyi birşey)

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

teşekkürler.bugün sızdırmazlık raporu için randevum vardı (ilk montajda sızdırmazlık halen mecburi) abim benim yerime istanbul beylikdüzündeki MMO kontrol merkezine gidip sızdırmazlık raporu aldı,ordan esenyurt muayene istasyonuna gidip bir güzel muayeneyi de yaptırdı.şimdi geriye sadece ek1 belgesiyle trafiğe gidip yeni tescil belgesi almak kaldı.

onu da kısmetse hafta içi halledicem artık

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...