İçeriğe Yönlendir

Lpg Sorunu

Levent Eren Eren

Recommended Posts

Levent Eren Eren
(düzenlendi)

Herkese tekrar merhaba.

Uzun zamandır sorunsuz biniyordum arabama ama geçenlerde bir sorun çıkardı. Sizlerle paylaşmak, fikirlerinizi almak istiyorum.

Arabayı çalıştırdıktan sonra lpg devreye giriyor. buraya kadar bir sorun yok. bir kaç dakika sonra gaz yememeye ve teklemeye başlıyor ve stop ediyor. işin kötüsü yolda giderken, yada ışıkta vs. durmak üzereyken stop ediyor. tekrar çalıştırdığımda yeniden benzinde çalışıyor ve aynı şeyleri tekrar yaşıyorum. bazende tekrar çalıştırdığımda lpg sistemi devreye girmiyor benzinde devam ediyorum.

Lpg sevisine götürdüm bilgisayara bağladı baktı etti bişey yok tekrar yaparsa buji kablolarını değiştirin dedi. ama benzinde kullandığımda hiç bir sorun yok gayet güzel gidiyor.

konu hakkında deneyimi yada fikri olan var mı?

saygılar

Bu arada çıkma klima müşürü için nereye başvura bilirim?

tarihinde Levent Eren Eren tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burak Yenersoy
(düzenlendi)

LPG sisteminizin markasını ve aracınızın km 'sini, lpg takılma km'sinide yazarsanız sevinirim.

tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Levent Eren Eren

aracım şu anda 135000km de. 128000de lpg takıldı. BRC taktırdım. sorun bir anda çıktı öncesinde hiçbir sorunu yoktu.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mehmet Ozyurek

Aracınıza masraf etmeyin, Levent Bey, lpg kiti arızasına benziyor..

Yada şimdiye kadar çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü paylaşın lütfen..

Yorum bağlantısı
Levent Eren Eren

Aracınıza masraf etmeyin, Levent Bey, lpg kiti arızasına benziyor..

Yada şimdiye kadar çözdüyseniz nasıl çözdüğünüzü paylaşın lütfen..

daha çözemedim. benzinde kullanıyorum şimdilik. erzincanda yeterince ehil usta yok. brc servisinde (servis denebilirse) bilgisayara bağladılar, ayarları kontrol ettiler bir sorun görünmüyor dediler. kablolardan olabilir dediler. gaz daha hassas olduğundan kablolardaki zayıflama bile etkiliyormuş... şimdilik beklemedeyim.

Yorum bağlantısı
Talip Eren

Bazende LPG sistemi devreye girmiyor dediğiniz için söylüyorum,lpg tesisatının kablolarında temassızlık,gevşek bağlantı vs olabilir,araç rölantide iken yapmayabilir,hareketli,sarsıntılı durumlarda temassızlık ortaya çıkabilir.Montaj kablolarını,sistemin sigortalarını kontrol etsinler derim.

Yorum bağlantısı
Engin Ünal

Allah kolaylık versin.Bendede LPG de arada sırada baş gösteren tekleme problemi vardı.1 yıl kadar uğraştıktan sonra komple yenisini taktırdım.:) Sorun çözüldü :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...