Ali Gürsoy 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 2 hafta oldu anca resmini çekebildim . Sami kardeşimin girişimleri ile APP plakalarım Kısmetse bir de cam filmi yaptımmı güzel olacak . 4 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 APP açmış, maşallah Sağol kardeşim , yeni düzendeki gibi tek mühürlü . Cam filmini beklemeye al biraz tavsiye Tse onaylı film zorunluğuyla alakalımı ? Panpa Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Kardeşim şu plakalıkları iptal et yahu 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Kardeşim şu plakalıkları iptal et yahu Aklımda kanka ama fırsatım yok , sabah otoparka bırak akşam koy . Vakit bulamıyorum Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Ogun aksam bakacaktim unutmusum simdi gordum.. Plakalar guzel olmus abi.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Ogun aksam bakacaktim unutmusum simdi gordum.. Plakalar guzel olmus abi.. Sağol kardeşim , 3 hp arttı gücü 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Sağol kardeşim , yeni düzendeki gibi tek mühürlü . DeP DeP olsun bu arabanın adı Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Maşallah gayet güzel olmuş. BU plakadan bende istesem nereden nasıl alırız?? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Plakayi benim bir arkadas yapiyor.. 100 tl ucreti. Adresine bir iki gun icinde kargoyla geliyor Cem abi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 DeP DeP olsun bu arabanın adı Yok bee okunduğu gibi daha güzel . Kastamonulu olsaydım tamamdı ama Maşallah gayet güzel olmuş. BU plakadan bende istesem nereden nasıl alırız?? Cevap verecektim ki Sami vermiş Yorum bağlantısı
Misafir 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Sağol kardeşim , yeni düzendeki gibi tek mühürlü . Tse onaylı film zorunluğuyla alakalımı ? Panpa Bakan adı yazacak filmlerde Onu bekle Yorum bağlantısı
Emin Önal 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Yok bee okunduğu gibi daha güzel . Kastamonulu olsaydım tamamdı ama DiiPii olsun daha havalı Niye illa bi isim takma gereği duyuyorsam 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 DiiPii olsun daha havalı Niye illa bi isim takma gereği duyuyorsam Mesela delikanlı parisli olsun :D Bakan adı yazacak filmlerde Onu bekle Yaptırmam o zaman Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Eylül 2012 Yazar Paylaş 5 Eylül 2012 Maşallah app bu yakışıklıya cuk olmuş Sağol abi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 Plakayi benim bir arkadas yapiyor.. 100 tl ucreti. Adresine bir iki gun icinde kargoyla geliyor Cem abi. Çift mühür değil galiba? Karakterleri çok hoşuma gitti. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 5 Eylül 2012 Paylaş 5 Eylül 2012 (düzenlendi) 3 ps az vermiş. Palkalığı sök en az 5 verir. Plakayi benim bir arkadas yapiyor.. 100 tl ucreti. Adresine bir iki gun icinde kargoyla geliyor Cem abi. Birbirimizi tanıyoruz yanlış anlama iş bozmak değil amacım, aynısını daha yeni hyundai için kargo dahil 38'e yaptırdım. Bunlar mühürlü mü ki? 5 Eylül 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 Çift mühür değil galiba? Karakterleri çok hoşuma gitti. Artık plakalarda tek mühür oluyor . Olması gereken mühür plaka üstünde mevcut 3 ps az vermiş. Palkalığı sök en az 5 verir. Birbirimizi tanıyoruz yanlış anlama iş bozmak değil amacım, aynısını daha yeni hyundai için kargo dahil 38'e yaptırdım. Bunlar mühürlü mü ki? Aynen , mühürlü . Dediğin piyasayı biliyorum . Ama bu fontta ve kalitede olmuyor 38'likler Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 Yakışmış Abi Şu plakalıklar olmasa. Olmadı bir daha ki buluşmada hallederiz Sağol kardeşim , aklımda da sökmek fırsat bulamıyorum Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 6 Eylül 2012 Yazar Paylaş 6 Eylül 2012 İyi hoş arabada bu ali abi hem siyah olucaktı hemde çift egzsot tadından yenmez allah kaza bela vermesin çok diri maşallah Sağol kardeşim , teşekkür ederim . Zamanında siyahı da oldu , 3.0lt 6 silindirli olanıda . Ama bu yeter bana Yorum bağlantısı
Recommended Posts