Ali Gürsoy 9 Mart 2012 Yazar Paylaş 9 Mart 2012 Valla Niğde'nen Kemal Bey'in Civic'e çok sulandım.. Baktım satmaya niyeti yok.. Bu Accord'lar da çok hoşuma gidiyor... Ben galiba ilerde Hondacı olacağım Tamam senin için temiz bakıcam accord a abi . Hondacı olma abi accordcu ol bence Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Tamam senin için temiz bakıcam accord a abi . Hondacı olma abi accordcu ol bence Korkma korkma, civic alıp apıştırmam Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 9 Mart 2012 Yazar Paylaş 9 Mart 2012 Korkma korkma, civic alıp apıştırmam Far sensörü bilem var abi Ali abi hayırlı olsun. Eyvallah , resimde yaşlımı duruyorum ya Sen benden yaşlısın :biggrin: Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Konuyu yeni gördüm. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inşallah. Makyajlı kasa Accord üst düzey ve aynı zamanda sportif durabilen (Alfa Romeo gibi) ender otomobillerden. Araç değiştirme aşamasında ilerisi için hedefte olan birkaç araçtan biri. Kendim için daha vadesi olduğu için, dayanıklılık, performans, konfor, gibi özelliklerini bu başlıktan takip ederiz artık. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Apışmak ??? Pardon, sen yoktun o zaman http://www.google.com/cse?cx=013280261382356302194:WMX2074673540&q=ap%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rmak#gsc.tab=0&gsc.q=ap%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1rmak&gsc.page=1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Ben galiba ilerde Hondacı olacağım Ne kadar garip, Crv'nin koltuğuna hiç geçmeden bu sevdaya kapılmak Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Mart 2012 Yazar Paylaş 10 Mart 2012 (düzenlendi) Konuyu yeni gördüm. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın inşallah. Makyajlı kasa Accord üst düzey ve aynı zamanda sportif durabilen (Alfa Romeo gibi) ender otomobillerden. Araç değiştirme aşamasında ilerisi için hedefte olan birkaç araçtan biri. Kendim için daha vadesi olduğu için, dayanıklılık, performans, konfor, gibi özelliklerini bu başlıktan takip ederiz artık. Saygılarımla. Sağol Evren abi, kendi görüşlerime göre , 2003 model olan siyah Accordumla kıyaslama yaparsam eğer . Yol tutuşu olarak tamamen farklı bir araç . Bunda vsa özelliğinin etkisi olduğunu biliyorum ama , yüksek hızlarda diğeri yoldan kopmalar gösteriyordu . Makyajlı kasanın bu problemini kaldırmışlar , direksiyon hassasiyeti mükemmel derecede . Sürüş esnasında daha önce bu kadar güven duymamıştım . Bir önceki 3.0 Accordum daha seri olduğu için biraz hantal gelsede makyajlı kasaya kısa sürede alışacağımı biliyorum . Yakıt konusunda beni şaşırttı bu bir gerçek . Uzun yolda 6 lt gibi bir yakıt değeri beni oldukça mutlu etti , şehir içinde 8-9 lt yakarken trafikte 10 lt gibi bir değere çıkıyor . Ses sistemi 2003 model Accordum ile kıyaslayınca mükemmel denecek düzeyde . Kliması çok güçlü arabayı çalıştırın 5 dk sonra içi oldukça sıcak oluyor . Aldığımda bilmediğim özellikleri beni mutlu etti Far sensörü gayet güzel bir özellik . İleride düşündüğün araçların başında gelmesini şiddetle tavsiye ederim abi . Size yakışır. Ama 2.4'ü. Makyajlı kasada 2.4 ler çok fazla yok abi , olanında vergisi 2 katı . Pardon, sen yoktun o zaman http://www.google.co...rmak&gsc.page=1 Apışmak bana göre değell Ne kadar garip, Crv'nin koltuğuna hiç geçmeden bu sevdaya kapılmak Düşünsene abi , Mehmet abim birde uzun yola gitse Dönüşte bir Crv birde accord alır 10 Mart 2012 tarihinde Ali Gürsoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 Abi hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız Yorum bağlantısı
Fırat Şenol 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 Normalde Japon ve Kore arabalarına bir türlü ısınamadım ama Honda ( Accord ) ve Nissan'ın yeri ayrı... Kazasız , belasız binmeni temenni ederim Ali... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Mart 2012 Yazar Paylaş 10 Mart 2012 Abi hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız Teşekkür ederim kardeşim . Ben Ghia-x, e220 kullanmış bir adam olarak, uzun yolda CRV'nin bu kadar rahat ettireceğini hiç düşünmezdim. Aynen abi , güzel araba yapıyorlar . Normalde Japon ve Kore arabalarına bir türlü ısınamadım ama Honda ( Accord ) ve Nissan'ın yeri ayrı... Kazasız , belasız binmeni temenni ederim Ali... Teşekkür ederim abi , Accord farklıdır gerçekten . Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Mart 2012 Yazar Paylaş 10 Mart 2012 10 metrede güzel gidiyor. Birde 100 metre kullansaydın . İnmezdin üstünden Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 Birde 100 metre kullansaydın . İnmezdin üstünden Ara dur honda'n sonra beni. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 10 Mart 2012 Yazar Paylaş 10 Mart 2012 Ara dur honda'n sonra beni. Gps koydurdum , nokta tespiti yaparım . Motoru kitletirim Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Mart 2012 Paylaş 10 Mart 2012 Gps koydurdum , nokta tespiti yaparım . Motoru kitletirim Üfleyerek çalışırım. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Nisan 2012 Yazar Paylaş 2 Nisan 2012 İlk resimler kötü çıkmıştı , daha net olanları yeni çekebildim Ön ızgara makyajsız olan kasa ile tamamen farklı , Honda amblemi daha belirgin . Dün kullanma klavuzunu karıştırırken bir özelliğini daha öğrendim , süper kilitleme diye bir özellik . Ford taki çift klitleme gibi . Kumandadan kapıları kilitledikten sonra 5 saniye içerisinde tekrar kapama tuşuna basarsanız , oluyor . İçerisindeyken uyguladım , kapı açma kolunu çektiğimde alarm öttü ve beni içeri kilitledi 5 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Nisan 2012 Yazar Paylaş 2 Nisan 2012 çok şık, tekrar hayırlı olsun ali. Sağol abi , teşekkür ederim . mındar mındar Abi neresi mındar , 18 jant taksam öyle demessin ama Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 Honda'nın 2aracı var Biri CR-V Biri ACCORD. Legend'i yazmıyorum O araba değil Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 Allah çift egzoz lu olanını almayı nasip etsin Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 Abi neresi mındar , 18 jant taksam öyle demessin ama İşte o zaman bomba bomba demeye başlarım Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Nisan 2012 Paylaş 2 Nisan 2012 Honda'nın 2aracı var Biri CR-V Biri ACCORD. Legend'i yazmıyorum O araba değil type R type S - S2000 ? bunlarıda yazmamak lazım. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Nisan 2012 Yazar Paylaş 2 Nisan 2012 Allah çift egzoz lu olanını almayı nasip etsin Çift egzoz yeri var kanka istersek takabiliriz . Bu ekonomiyi yakalamışken daha üstünü almam heralde Yorum bağlantısı
Recommended Posts