İsmail Yanık 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 Serkan Önder yazdı: sanırın s ve üzeri denmek istenmiş gt-ve gts modellerinde derinlik ve yükseklik ayarı vardır direksiyonda direksiyonu kendinize çekip aşağı konumda bırakırsanız gösterge çok rahat sökülebilmekte tabi eski gl - gls modellerinde de bu ayar varmı bilmiyorum Benim söktüğüm 1.6 GL modeli. Diğer modeller hakkında bilgim yok. GT - GTS. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Mart 2012 Paylaş 7 Mart 2012 Şimdi hatırlıyorum da İbrahim, direksiyonu sökmeden gösterge tablosunu bende sökmüştüm aydınlatma problemi için.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Mart 2012 Paylaş 7 Mart 2012 Ben GL ninkini direksiyonu sökmeden çıkarırım ve arabanın her yerini istediğin şekilde söküp takacağımdan emin olabilirsin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Mart 2012 Paylaş 7 Mart 2012 Serkan Toker yazdı: Şimdi hatırlıyorum da İbrahim, direksiyonu sökmeden gösterge tablosunu bende sökmüştüm aydınlatma problemi için.. peki, sökmüşsün, kim geri topladı? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Çağlar Bayur yazdı: peki, sökmüşsün, kim geri topladı? Beni hiç tanımamışsın abi, plastik yuvaya takılıp çevirince yanlardan elektrik alan gösterge ampüllerini değiştirdim..Sonra topladım Antalya' ya gittim...Dönüş yolunda devir saati karanlıkta kaldı... Yorum bağlantısı
Recommended Posts