İçeriğe Yönlendir

Xperia Arc Kasası

Tacettin Kadı

Recommended Posts

Tacettin Kadı

Çok severek alıp ve yaklaşık 8 aydır sorunsuz kullandığım xperia arc'ımı yere düşürdüm. :( Ekranı, tuşları ve kasası kırıldı. Ekranı aramalarım neticesinde bulup yaptırdım. Kasada ve tuşlarda kısmi kırıklar olduğundan merkezini denk getirdiğimde çalışıyor. İstanbul'da cep telefonlarının kalbi nerede atıyorsa oraları tek tek gezdim ve kasayı bulamadım. Şuan kullanabiliyorum ama her cebimden çıkarttığımda moralim çok bozuluyor. Bu arada telefonu servise gönderdim. Bana; ekran,hoparlör, kasa ve ekranın değişeceğini, toplam maliyetinin 400.00 TL olacağını söylediler. Telefonumu servisden hemen geri aldım. Şuan benim, kasa hariç toplam 135.00 TL masrafım oldu. Edindiğim bilgiler doğrultusunda kasanın en fazla 100.00 TL civarlarında olabileceği söylendi. Bana; şuraya baksan bulursun veya başka birşeyler önerebilecek kimseler var mı? Şimdiden teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bakılacak adres Sirkeci doğu bank dolayları, bu işin kalbi orada atar..

Yorum bağlantısı
Tacettin Kadı

Bakılacak adres Sirkeci doğu bank dolayları, bu işin kalbi orada atar..

Geçen hafta Kadıköy ve Tahtakale'de Doğubank'da dahil olmak üzere tüm dükkanları gezdim. Tahtakale'de sadece ekran ve hoparlörü bulabildim. Onlarıda hemen alıp orada yaptırabildim. Bu arada oranın esnafından zerre kadar memnun kalmadım. Adamlar bana parçanın olmadığını söylemekten aciz. En sonunda bir dükkana girdim adama biraz sitemkar konuşup dert yandım, beni bir yere götürdü orada ekranla hoparlörü yaptılar. Adamlara soruyorum; Abi bu yeni makina diyorsunuz, siz bu işin pirisiniz, ne zaman düşer buralara, ne kadar sürer diye soruyorum. Lakin cevap yok. Şuanda Allah'tan kullanabiliyorum yoksa iyice kafayı yerdim.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçen hafta Kadıköy ve Tahtakale'de Doğubank'da dahil olmak üzere tüm dükkanları gezdim. Tahtakale'de sadece ekran ve hoparlörü bulabildim. Onlarıda hemen alıp orada yaptırabildim. Bu arada oranın esnafından zerre kadar memnun kalmadım. Adamlar bana parçanın olmadığını söylemekten aciz. En sonunda bir dükkana girdim adama biraz sitemkar konuşup dert yandım, beni bir yere götürdü orada ekranla hoparlörü yaptılar. Adamlara soruyorum; Abi bu yeni makina diyorsunuz, siz bu işin pirisiniz, ne zaman düşer buralara, ne kadar sürer diye soruyorum. Lakin cevap yok. Şuanda Allah'tan kullanabiliyorum yoksa iyice kafayı yerdim.

05066896073'ü arayıp bi sorabilir misiniz? Arayacağınız kişinin adı Berat'tır.

Benden aldığınızı söyleyin telefonunu. İsmimi direkt Sani diye okuyun, Saaani diye uzatmayın ;)

Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Geçmiş olsun bende 2 seferdir Iphon kırıyorum. Geçmiş olsun tekrar. En iyisi 20 30 tl verip kasko yaptırmak alındığında.

Yorum bağlantısı
Tacettin Kadı

05066896073'ü arayıp bi sorabilir misiniz? Arayacağınız kişinin adı Berat'tır.

Benden aldığınızı söyleyin telefonunu. İsmimi direkt Sani diye okuyun, Saaani diye uzatmayın ;)

Birazdan arıyacağım. Sağol

Geçmiş olsun bende 2 seferdir Iphon kırıyorum. Geçmiş olsun tekrar. En iyisi 20 30 tl verip kasko yaptırmak alındığında.

Teşekkürler. Aslında kasko da çok mantıklı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...