İçeriğe Yönlendir

Cam Otomatik Kapanmiyor

Guest Mehmet Artar

Recommended Posts

Guest Mehmet Artar

Bugün az önce arka camlar ve ön cam açıktı araçtan indim ve kumandanın kilit düğmesine birkaç saniye basılı tuttum malumunuz kapılarla birlikte camlarında kapanması gerekirken sağ arka cam kapanmadı öylece kaldı fakat normalde içerden kontrol edebiliyorum cam açılıp kapanıyor,konuyla alakalı bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Şöför tarafından arka cam düğmesini açtıktan veya kapattıktan sonra 5 saniye basılı tutun.Sorun düzelir.

Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar

Şöför tarafından arka cam düğmesini açtıktan veya kapattıktan sonra 5 saniye basılı tutun.Sorun düzelir.

hemen denemeye gidiyorum hocam,bakalım olacakmı

Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar

kumandadan otomatik olarak açma düğmesine basılı tutuyorum 4 camda açılıyor fakat kilitleme tuşuna basılı tutunca sağ arka cam hariç diğer 3 cam kapanıyor otomatik olarak,sağ arka cam bağımsız takılıyor :fiuw:

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

kumandadan otomatik olarak açma düğmesine basılı tutuyorum 4 camda açılıyor fakat kilitleme tuşuna basılı tutunca sağ arka cam hariç diğer 3 cam kapanıyor otomatik olarak,sağ arka cam bağımsız takılıyor :fiuw:

Söylediğimi yaptınız mı?

Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar

Söylediğimi yaptınız mı?

araca bindim kapıdaki kumandadan arka camı açtım düğmeye basılı tuttum 5 saniye tekrar kumandadan denedim yukardaki olay oldu bu çözüm kesinmi tekrar denesemmi bunu

Yorum bağlantısı
Guest Mehmet Artar

Kapatırken de aynı şekilde yapacaksınız.

Camı açın bekleyin ardından kapatın bekleyin. Eliniz tuşa basılı kalmaya devam edecek bu esnada.

deneyelim bakalım

Yorum bağlantısı
Yasin Karataş

Bu sefer geç kaldım :D :D

En son canı yanan ben olduğum icin hemen yatişdim sanırım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...