Şahin Topaloğlu 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Arkadaşlar biliyorsunuzki son yıllarda yeni model araçlarda kilometre hırsızlığı oldukça fazlalaşmıştı.Yeni yapılacak düzenleme ile araçlar her muayene istasyonuna girdiğinde kilometreleri de yazılacak.Ayrıca noter satışlarında da aracı satan kişi kilometresinin orjinal olduğunu beyan etmek zorunda, galeri satışlarında satan galeri orjinal kilometre garantisi verme zorunluluğunda olacak.... :police: 5 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Km zaten yazılıyor ki...Yeni bir şey değil... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Mart 2012 Yazar Paylaş 2 Mart 2012 (düzenlendi) Kaynak ? Trf.ŞB. yetkilileri.Hazırlık tamamlanmak üzereymiş abii...Her satışta ruhsata da yazılacak... 2 Mart 2012 tarihinde Şahin Topaloğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Benim aracımın 3 muayene öncesine dahil evraklarım var ve yazıyor... Yorum bağlantısı
Turkay Enez 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Süper bir haber. Kısa zamanda gerçekleşmesi dileğiyle. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Mart 2012 Yazar Paylaş 2 Mart 2012 ruhsata yazıldığında problemin çözüleceği kanaatine varmış büyüklerimiz... Benim aracımın 3 muayene öncesine dahil evraklarım var ve yazıyor... Abi benim 2011 focusa LPG taktırdığımda girdim muayeneye kağıt şu an elimde ama km yazmıyor... Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Tüv de zaten kayıtlar tutuluyordu ama bunun notere taşınması ve aracını satan kişinin beyan etmek zorunda olması güzel bir gelişme ama bu resmileşinceye kadar şu malum km sayacı tamir eden yerler baya yoğun olacak gibi görünüyor millet resmileşmeden kmleri düşürmek için sıraya girerler. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Tuvturk'te zaten yazılıyordu ancak noter iyi olmuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 (düzenlendi) heyoooo. amerikan sistemi. Plaka girince son muayene km sini verecek SMS servisi kurmalı. 2 Mart 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Peki Tüv kilometrenin oynandığını tespit edince nasıl bir işlem izliyor.Mesela ben 100 binde araba aldım muayeneye gittim araç 2 sene önce 160 binde muayeneye girmiş ne yapıyorlar geçmiş olsun hemşerim buyur bizim sebilden bir bardak soğuk su diyip gönderiyorlar mı? veya benim muayene kağıdımda km si kaç yazacak aracın ? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Hafif kusur diye işlerler. Km sayacı operasyon dışı diye. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Mart 2012 Yazar Paylaş 2 Mart 2012 Ruhsata yazılması şart bence....Muayene tarihi onay bölümüne yazılacak.. Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Bizim insanımız bunada bir hile mutlaka bir düşünür. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Km düşürenlerle iligili de ciddi yaptırımlar gelmeli bence direk nitelikli dolandırıcılıktan yargılanmalı diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 peki beyan vermek gerekecekmiş,benim aracım ın kmsi ben aldığımda düşürülmüşse nasıl vericem orjinal km beyanını,galerilere gelen önceden düşürülmüş araçlara galericiler nasıl garanti verecek? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 (düzenlendi) garanti vermeyecek işte bu yüzden de öyle araçlar sürünecek. Geçiş dönemindeki problemleri bir şekilde bertaraf etmek mümkün. her halukarda bugünkünden iyi olur. 2 Mart 2012 tarihinde Mehmet Göktürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Bir yerden başlanmış, iyi de olmuş, 3-5 yıl sürer tabii sistemin tam işlemesi, 5-8 yıl içinde yerleşir, 10 yıl geçer hala alışamayız Yorum bağlantısı
Aydın Sert 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 çok iyi düşünmüşler ama bizim uyanıklar muayene istasyonlarındakileri bi şekilde kafalarlar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Kilometre sayacı müdahale edilebilinen entegreye neden yazılır anlamış değilim... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Kilometre sayacı müdahale edilebilinen entegreye neden yazılır anlamış değilim... üreticinin, km manipilasyonunu tamamen engellemesi bence kolay, ama işine gelir mi? Bence gelmez. Üretici, her zaman ve sadece tüketiciyi düşünmez, yoksa aç kalırdı derim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 üreticinin, km manipilasyonunu tamamen engellemesi bence kolay, ama işine gelir mi? Bence gelmez. Üretici, her zaman ve sadece tüketiciyi düşünmez, yoksa aç kalırdı derim. Anlamadım ? Yorum bağlantısı
Osman Ünal 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Kilometre sayacı müdahale edilebilinen entegreye neden yazılır anlamış değilim... Servet o iş olacak gibi değil ki, km. bilgisinin tekrar tekrar yazılabilen bir chip te olması lazım yoksa yol yaptıkça yenilenme şansı olmaz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 Anlamadım ? tarihe geçer bu ileti, yok ben anlatamışımdır, kulunçlarımdaki ağrıdandır Yorum bağlantısı
Recommended Posts