Mehmet Göktürk 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 <p> </p><p> </p> <p>Servet o iş olacak gibi değil ki, km. bilgisinin tekrar tekrar yazılabilen bir chip te olması lazım yoksa yol yaptıkça yenilenme şansı olmaz.</p> <p> </p><p>O iş için özel çipler bile var. İleri sayar geri sayamaz. Müdahale etmeye kalkarsan kendini kilitler. Bkz toner sayaçları. Üreticinin tercihi bu.</p> <p> </p> <p> </p> <div id="myEventWatcherDiv" style="display:none;"> </div> Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Mart 2012 Paylaş 2 Mart 2012 O iş için özel çipler bile var. İleri sayar geri sayamaz. Müdahale etmeye kalkarsan kendini kilitler. Bkz toner sayaçları. Üreticinin tercihi bu. Kim diyor? Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Desenize yakında km düşürenlerin işlerinde patlama olur. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Bu işin en güzeli benzinliklerde km bilgisi pompadan otomatik olarak alınıp, tramer kayıtlarına gönderilmesiyle olur.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Güzel bir haber ama uygulama da bir çok pürüz çıkacaktır.Avrupa da durum nasıl tam olarak bilmiyorum ama tüketici ben psikolojik olarak rahat ediyorum hep kendimi sıfır km araç kullanıyormuş gibi hissetmek istiyorum derse ne olacak? Parasını verdim aldım mal benim istediğim gibi istediğim yerini kurcalayabilirim derse ne olacak? hatta km saatini söküp atarım derse ne olacak? Öncelikle bunlar düzenlenmeli bence sonra çalışmalar yapılmalı. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Mart 2012 Paylaş 3 Mart 2012 Zihniyet ve "yaparım ve nasılsa yanıma kar kalır" inancı değişmediği sürece yasaklarla ya da engellemeye çalışmayla birşey olmaz. Ben biliyorum ki aracımın km'sini düşürüp satarsam bana birşey olmaz. O zaman kimse beni engelleyemez. Ama böyle bir hile yaptığımda yakalanırsam öpüleceğimi bilirsem bu işe kalkışmam. Önce "nasılsa bir şey mantığının" kırılması lazım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts