İçeriğe Yönlendir

0Km Araç Alımında Aldığınız Hediyeler?

Berker Çelik

Recommended Posts

Berker Çelik

Herkese merhabalar,

Bugün itibariyle 2006 Focus TDCI Ghia aracımızı sattık, anlaştık, yarın noter işlemleri yapılacak. Pzt. ya da Salı günü '12 C-Max aracımızı teslim alabileceğiz sanırım. Sormak istediğim sizler 0km araç aldığınızda bayiden hediye olarak neler talep istediniz, neler aldınız???

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

pas pas, anahtarlık, kalem, biz hep buradayız üflemesi vs vs.

Ford pek birşey vermiyor açıkcası.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman
(düzenlendi)

Trafik seti verirler başka bir şey vermezler.. Bir şeyler koparabilmeniz sizin becerinize kalmış.. Bana trafik seti ve anahtarlık vermişlerdi..

tarihinde Mustafa Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2

benim aldıklarım; paspas, trafik seti, boya koruma, ayrıca daha sonra yaptırmak için pasta-cila-boya koruma kuponu, deri anahtarlık, ajanda.

Yorum bağlantısı
Metin Çilo
(düzenlendi)

Dayi adamlar 40-50 bin TL lik satış yapıyor 100 TL lik hediye vermeye üşeniyorlar. Servis mantığı. Birader Toyota Auris almıştı hediye olarak trafik seti, anahtarlık ve koltuk kılıfı orjinal takmışlardı.

tarihinde Metin Çilo tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

benim aldıklarım; paspas, trafik seti, boya koruma, ayrıca daha sonra yaptırmak için pasta-cila-boya koruma kuponu, deri anahtarlık, ajanda.

Bayiiyi üzerenize yapsalardı :p Bir tek o kalmış :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Akan Belen

:rofl:

Bizim arkadaşa sıfır fiesta aldığımızda park sensörü ve anahtarlık almış idik başka da bişicik yoktu

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bana da sadece trafik seti vermişlerdi. Ford bu konuda gerçekten cimri.

Yorum bağlantısı
Baran Ekici

Paspas, trafik seti, iyisinden park sensörü, bir de tırt koltuk ve göğüs koruma kuponu vermişlerdi.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Koltuk koruması,trafik ve ilk yardım seti,paspas ve iki tane anahtarlık.İndirimli olarak ta boya koruma yapılmıştı.

Yorum bağlantısı
Murat Arslan 2

:biggrin:

ayni bayiden beninmkilerin yanında, karter koruma ve zenon far alan varmış. ben yine insaflı çıktım. :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ümit Atmaca

Bize sadece trafik ve ilk yardım seti verdiler, onu da biz talep ettik diye verdiler, yoksa hiç bir şey vermiyorlar. İstemek gerekiyor, o kadar para döküyoruz, hiç olmazsa TÜV geçerliliği olan trafik ve ilk yardım seti versinler. :D

Yorum bağlantısı
Berker Çelik

Abilerim arkadaşlarım birde aldığınız hediyeleri hangi bayiden aldığınızı yazarsanız diğer arkadaşlar içinde iyi olacaktır...

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

0 km'yi görünce aklıma geldi. Bana yol bilgisayarında kalan menzil kısmında 0 km yazan boş depolu bir fiesta verdiler. Yakıt istasyonuna zor gittim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdal Soysal

0 km'yi görünce aklıma geldi. Bana yol bilgisayarında kalan menzil kısmında 0 km yazan boş depolu bir fiesta verdiler. Yakıt istasyonuna zor gittim :D

Buda çok acımasızlık olmuş.

Yorum bağlantısı
Misafir

Trafik seti,paspas Bi kaç nikelajlı cancanlı görülen aksesuar (500tl derler ama 30tl'dır) Park sensörü (300 tl derler ama 35tl'dır...)

Koltuk koruma boya koruma (oraya giden mutlaka bişiler yaptırır diye Anlaşmalı bi yer.)

Deponuz boş verilir Zaten bayiilerin yanında genelde benzinlik vardır.

bunun bayi ile alakası yok. Fabrika 4lt benzinle yollar aracı.

Çekiciye bin Bayiye gel Çekiciden in park alanına(stok alanına) çek Arkadaki araç satılmış Öndeki araçları al ,arkadakini çıkar ,Showrooma gel Pdi (araç hazırlanışı) için showroomdan servise geç Rolanti duyarlaması ve test için aracın fan açana kadar bekle. İşte burda bezin biter. ve bayii 3lt benzin alır Herşey hazırlanıp tekrar showroom'da sahibini bekler.

Ve aracı alınca size ilk söylenen 500 metre ilerde benzinlik var mutlaka ordan alın. İkinci söylenende hayırlı olsun olur.

Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27

İyiymiş araç almaya bir bidon benzin/mazotla gitmeli o zaman.

Yorum bağlantısı
Şehit Mustafa Yaman

Şimdi bir çok şey koparabilirsiniz bayiden..

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
:) ne hediyesi, arabayı sağlam aldığımıza dua ediyoruz biz :D
Yorum bağlantısı
Berker Çelik

Nasıl bir şanstır, konuyu açtığımın ertesi günü başıma gelenler!!!

Neyse, biz sağlam alamadık vallahi =)

Bu arada gelen aracımızın lastikleri Michelin Primacy HP, tam istediğim gibi =)) Kullanmak nasip olursa ağız tadıyla inşallah...

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Heç sıfır araba almadık 3 gün önce 2012 model Q7 aldık 950 km de bence bulunur 10 binde 15 binde alınır hem alınırken kar edilir.Malı alırken kazanacaksın derler atalarımız. :tongue:;)

Bende aynı kafadayım :)

Doğru aracı sağlam alalım da hediyesi kalsın..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...