İçeriğe Yönlendir

Çift Hatlı Cep Telefonu

Evren Barış Özbek

Recommended Posts

Evren Barış Özbek

Babam için çift hatlı ve kullanımı basit telefon bakınıyorum.

Samsung E2232 baktım, 2 hat aynı anda aktif olamıyor.

Nokia C2-00 baktım, Nokia çift hat konusunda yeni olduğundan kullanımda sıkıntıları var.Ek olarak yorumların çoğu olumsuz.

Hyundai CS16 var, hiç yorum yok, benimde bir fikrim yok.

Genaral Mobile hakkında hiç bir fikrim yok.

Kısaca çift sim kartlı, klasik tuş takımlı, kameralı ve 250TL civarında telefon bakıyorum.

Sizler ne önerirsiniz.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Samsung D880'i uzun süre kullandım.. iki kez garantiden tamire gitti, bir çok yeri değişti.. Kullanmıyorum ama hala sağlam..

Aynı anda her iki hat da açıktır.. Yani gerçek iki telefondur..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Çift hatlı telefonların şarj sorunu olduğunu biliyorum..Henüz tam olarak çözemediler sanırım.

Yorum bağlantısı
Tahir İlter
(düzenlendi)

http://www.telpa.com...-Telefonu/C3322

Bunda çift hatta aktif sanırım ama fiyat bilgisini vermemişler.

Samsung D880'i uzun süre kullandım.. iki kez garantiden tamire gitti, bir çok yeri değişti.. Kullanmıyorum ama hala sağlam..

Aynı anda her iki hat da açıktır.. Yani gerçek iki telefondur..

Hah işte bu modeli aradım bulamadım bence değerlendirin

tarihinde Tahir İlter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün

D880'i ben de öneriririm. Kayar kapak olduğu için, uzun vadeli kullanımda diğer kayar kapak telefonlardaki gibi kapak filmi sorun çıkarabilir ama film 10 TL'dir, değişimi ile birlikte 20 TL'ye gelir.

Kullanımı da kolaydır. Ancak sıfır telefon arıyorsanız bu telefonun sıfırı artık satılmıyor.

Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak

2 hat aynı anda aktif olma derken zaten telefon normalde 2 hatta acık hangsini ararsan o çalıyor..2 hat aynı anda aktif olsa nolur olmasa nolur bu duruma göre 2 hat aynı anda aktif olması biriyle konusurken digerinede ulasma olayı zaten biriyle konusurken diğeri çalsa nasıl bakacaksınız nalam veremedim ben bu olaya bendede o samsungdan var gayet güzel zaten işlemcisi çift çekirdek olsa 250 liraya alamassın bi telefonu

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Çift hatlı telefonların şarj sorunu olduğunu biliyorum..Henüz tam olarak çözemediler sanırım.

3 gün giderdi şarjı.. D880

D880'i ben de öneriririm. Kayar kapak olduğu için, uzun vadeli kullanımda diğer kayar kapak telefonlardaki gibi kapak filmi sorun çıkarabilir ama film 10 TL'dir, değişimi ile birlikte 20 TL'ye gelir.

Kullanımı da kolaydır. Ancak sıfır telefon arıyorsanız bu telefonun sıfırı artık satılmıyor.

Benimki garantiden değişmişti..

Sevdiğim bir telefondu, çift hat ihtiyacım kalmadığı için kullanmıyorum...

Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

2 hat aynı anda aktif olma derken zaten telefon normalde 2 hatta acık hangsini ararsan o çalıyor..2 hat aynı anda aktif olsa nolur olmasa nolur bu duruma göre 2 hat aynı anda aktif olması biriyle konusurken digerinede ulasma olayı zaten biriyle konusurken diğeri çalsa nasıl bakacaksınız nalam veremedim ben bu olaya bendede o samsungdan var gayet güzel zaten işlemcisi çift çekirdek olsa 250 liraya alamassın bi telefonu

Satıcı, Samsung E2232 de çift sim kart yuvası olduğunu, bir hattın aktifken diğer hattın kapalı olduğunu, diğer hattı kullanmak için tuşla geçiş yapıldığını söyledi. Yani A kartı aktifken B kartı aktif değil gibi anlatıldı.

Yorum bağlantısı
Osman Ünal

Samsung D980 yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum, 2 hat aynı anda aktif.

Yorum bağlantısı
Misafir

Anneme Samsungun çift hatlı tuşlu kayark kapaksız modelini almıştı 2 yıl önce. Hala kullanıyor ve çift hat aktif. Genelde bir hatla konuşurken diğerinin kapalı uyarısı vermesi çin menşeli ucuz telefonlarda var. Samsunglar çift işlemcili olarak geçer ve bu konuda sorunları 2 sene öncesinde dahi yoktu ki, şimdi olacağını hiç sanmıyorum.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Önder Boran
(düzenlendi)

Bu modelden baya bir süre önce eşime aldım.Çok memnun General mobileden.Öneririm.

Genaral-Mobile-Dst-Surf_53_1.jpg

Şundanda 3 veya 4 sene önce 80 yaşındaki babama almıştım.Çok memnun hala sorunsuz kullanıyor.Bir kere şarj aleti bozuldu oda garantiden değişti.

general_mobile_dst10_cift_hat_destekli_cep_telefonu.jpg

tarihinde Önder Boran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
İbrahim Şafak

Satıcı, Samsung E2232 de çift sim kart yuvası olduğunu, bir hattın aktifken diğer hattın kapalı olduğunu, diğer hattı kullanmak için tuşla geçiş yapıldığını söyledi. Yani A kartı aktifken B kartı aktif değil gibi anlatıldı.

yok kardes öle bişi kartları takıyorsun 2 hatta açık duruyor hangisi çalarsa ou açarsın

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Abi hatlar bekleme modundayken ikiside aktif oluyor , tek işlemcide . Ama biri ile görüşme yapıldığında diğeri kapalı görünüyor . Çift işlemcili olanlarda ise birincisi ile görüşülürken ikinci hatta çağrı geldiğinde , birinci hat beklemeye alınıp ikinci hatla görüşme dahi yapılabilir .

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...