Kadir Akdoğan 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 Merhaba arkadaşlar,2011 model bir ford connect sahibiyim.Gün içerisinde aracımın sağ ön tekeri patladı ve klasik lastik değiştirme işlemine başladım.Ne yazık ki sıfır km bir aracın şifreli bijon anahtarı araç içerisinden çıkmadı hani aracın tek kullananı ve binenide benim biri aldı desem.Sizlere sorum sabah ilk iş aldığım bayiyi yıkmaya gitmeden önce aracın bijon anahtarını bagaj'daki kendi bölmesinde aradım bildiğiniz çeki demiri,kriko,bijon anahtarı çıktı.Şifreli olan anahtarı yada aparatı burdan başka nerede olabilir.Konu hakkındaki düşünceleriniz benim için çok önemlidir.Saygılar. Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 5 Mart 2012 Paylaş 5 Mart 2012 Nasıl bir şey oluyor şifreli bijon merak ettim? Geçmiş olsun evet kaskoyu aramak en doğru yol olacaktır. Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 (düzenlendi) Jantınız orjinal mi ya da şöyle sorayım jantınız resimdeki gibi mi?? 6 Mart 2012 tarihinde Sercan Eskin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Akdoğan 6 Mart 2012 Yazar Paylaş 6 Mart 2012 aracımdaki jantlar bu fakat temsilidir.resimde 5 bijonda düz gibi benim aracımda şifreli her tekerde bir bijon var. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 (düzenlendi) Muhtemelen bakmışsınızdır ama torpidoda olabilir mi? Eski aracımda (Peugeot 308) torpidoya koymuşlardı, heralde curcunada kaybolmasın diyedir. 6 Mart 2012 tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 Benimki bagajda bahsettiğiniz sol gözde yani krikonun yanındaydı.. Aslında bayiden alırken yerini ve önemini sıkı sıkı tembihlerler diye biliyorum.. Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 2010 LARDA demek bjonun biri farklı mı her tekerde bizimkilerin hepsi düz bijon Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 Aracın sıfırdan beri sendeyse ilk yardım setinin içerisine bakmalısın. bazen oraya da koyuyorlar. Ve servise gitmeden önce servisi arayıp özel bir yeri olup olmadığını sormalısın, sonra servise gitmende fayda var diye düşünüyorum. Abi sen bulamamışsın derlerse gururun incinir Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 2010 LARDA demek bjonun biri farklı mı her tekerde bizimkilerin hepsi düz bijon Ben 2010'dan öncekilerde de var diye biliyordum ama Yorum bağlantısı
Muhammet Karakaya 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 Ben 2010'dan öncekilerde de var diye biliyordum ama BEN sıfır aldım ama benimki öyle değil hepsi düz bijon Yorum bağlantısı
Aydın Sert 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 bendeki bijonların da hepsi düz, hatta 4 kollu bijon anahtarının 19 numaralı ağzı açıyor. Yorum bağlantısı
Emin Önal 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 Benim araç 2010 model (2009-Ağustos trafiğe çıkışlı) 5.bijon şifreli ve jant Kadir Beyin eklediği janttan.. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 6 Mart 2012 Paylaş 6 Mart 2012 Bu şifreli bijonlar çalınmaya karşı değil mi? Ee madem her jantçıda var o zaman neye yarıyor Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Benim bijon şifresi de kayıp. Lastik şişlendiğinde, lastikçide kayboldu sanırım. Aradım taradım bulamıyorum. Poşeti duruyor. Yanlış hatırlamıyorsam, poşetinin üzerinde kod gibi birşey de var. Nereden temin ederiz bunu? Serviste var mıdır? Var ise astronomik paralar isterler mi? Ahmet abi, Alper abi belki temin edebilir parça kodu varsa.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Benim bijon şifresi de kayıp. Lastik şişlendiğinde, lastikçide kayboldu sanırım. Aradım taradım bulamıyorum. Poşeti duruyor. Yanlış hatırlamıyorsam, poşetinin üzerinde kod gibi birşey de var. Nereden temin ederiz bunu? Serviste var mıdır? Var ise astronomik paralar isterler mi? Gerek yok Ahmet... Ben de nasıl olsa kaybederim diye iptal ettim.. Normal bijon taktım... Sanayiye git, tornacı bir şekilde söker... Yerine normal bijon somunu tak... Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk27 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Teknoloji de çok gelişince fazla yetmiş karpuz tadı mı veriyor ne. şifreli bijon olur mu Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Dayımın 91 model 3,16 sında vardı vay be yıl kaç daha yeni gibi geliyor 1 Yorum bağlantısı
Ümit Özdenk 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Lastiği sökmek isterken şifre anahtarın kenarı koptu ve lastik sökülemiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Ekim 2016 Paylaş 6 Ekim 2016 Lastiği sökmek isterken şifre anahtarın kenarı koptu ve lastik sökülemiyor. 1 yıllık ford , ford bayisi garantiden yeni şifrede vermiyor. Kullanım hatasından biz kırmışız şifreyi. Garanti için Şifrenin fotosunu çekip bildiriyorlar ve 5 dakika sonra hatanın bizden kaynaklı olduğunu karşıdaki süper uzman kişi fotodan parçayı analiz edip anlıyor. Yeni model şifreler 2.5mm kalınlıkda yapılmış, kırılsın millet lastik değiştiremesin ve çekiçi çağırsın diye yapmış FORD. Yazık çok yazık forda. Şifre parcasının bayi fiyatı 190tl maşallah . Ben de Allah versin dedim, garantiye girmeyen şifre parçası ve ford yetkililerini burdan kınıyorum. Şifresiz nasıl lastiği söktürmeliyim, tecrübesi olanlardan yardım. forumda benzer konu var... Konunuz o konu ile birleşebilir.. Bilginiz olsun... Tornacı sökecek... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Ekim 2016 Paylaş 7 Ekim 2016 Lastiği sökmek isterken şifre anahtarın kenarı koptu ve lastik sökülemiyor. 1 yıllık ford , ford bayisi garantiden yeni şifrede vermiyor. Kullanım hatasından biz kırmışız şifreyi. Garanti için Şifrenin fotosunu çekip bildiriyorlar ve 5 dakika sonra hatanın bizden kaynaklı olduğunu karşıdaki süper uzman kişi fotodan parçayı analiz edip anlıyor. Yeni model şifreler 2.5mm kalınlıkda yapılmış, kırılsın millet lastik değiştiremesin ve çekiçi çağırsın diye yapmış FORD. Yazık çok yazık forda. Şifre parcasının bayi fiyatı 190tl maşallah . Ben de Allah versin dedim, garantiye girmeyen şifre parçası ve ford yetkililerini burdan kınıyorum. Şifresiz nasıl lastiği söktürmeliyim, tecrübesi olanlardan yardım. Konunuz birleştirilmiştir. Saygılarımla, Yorum bağlantısı
Recommended Posts