İçeriğe Yönlendir

Kayseri'De Kim Hangi Marka Otogaz Kullanıyor?

Cem Yıldız

Recommended Posts

Cem Yıldız

Kayseri'de olan arkadaşlar hangi marka lpg kullanıyorsunuz? Hangisinden memnunsunuz?

Yorum bağlantısı
Mahmut Türkmen

Ben Aytemizden alıyorum. Şu ana kadar bir şikayetim olmadı.

Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız

Opet'ten iki kez aldım, memnun kalmadım bir daha da almadım. Kumarlı parkının karşısındaki bp'den aldım ama son bir yıldır almıyorum. Şehirden Kumarlıya doğru gelirken sağda total vardı, oradan aldım ama kapandı, yerine opet açıldı almıyorum. Aytemizden aldım ama menzil kısa geldi. Ambarın çıkıştaki totalden aldım, menzil kısaydı ama ucuzdu. Ancak 8 bin km'de ilk defa lpg filtrem siyah yağ lekesi olunca vazgeçtim. Şimdi Beyazşehir Kaykop arasına yeni açılan shell'den alıyorum. Bir önce aldığım yer olan total kıyaslayınca çekiş arttı ve tüketim 0,7-0,8 litre azaldı. Şimdilik shelle devam.

Organizedeki po'dan aldım, bir de ipeksaray karşısındaki po'dan da aldım ve oranın gazını da sevdim. Ama yol üzeri olmadığı için almıyorum.

Yorum bağlantısı
Mehmet Emin Taşdelen

Üniversitenin karşısına yeni açılan Aytemiz'den alıyorum, memnunum. Daha öncesinde de Teknopark'ın yanındaki BP'den alıyordum ama uzun süredir kapalı. Bu ikisi arasında ise Shell, Opet, Aygaz hepsini denedim, nereden denk gelirse yani. Bir de Ankara'ya gidip-gelirken Kırıkkale Otogar'ının karşısında iki yer var 25-30 kuruş daha ucuz oluyor, oradan kesin tam olarak doldururum depoyu. Orayı da tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Ümit Akkaya

Yeni stadyum yanındaki Milangaz'ı kullandım uzun süre, şimdi Anbar yolundaki shell'den alıyorum gayet memnunum. Menzil ve çekiş gayet iyi. (Shell de biraz daha iyi sanki.) Bu arada Anbar çıkışı Total'den 1-2 kez aldım, menzil kısa.

Yorum bağlantısı
Cem Yıldız
(düzenlendi)

Opet'ten iki kez aldım, memnun kalmadım bir daha da almadım. Kumarlı parkının karşısındaki bp'den aldım ama son bir yıldır almıyorum. Şehirden Kumarlıya doğru gelirken sağda total vardı, oradan aldım ama kapandı, yerine opet açıldı almıyorum. Aytemizden aldım ama menzil kısa geldi. Ambarın çıkıştaki totalden aldım, menzil kısaydı ama ucuzdu. Ancak 8 bin km'de ilk defa lpg filtrem siyah yağ lekesi olunca vazgeçtim. Şimdi Beyazşehir Kaykop arasına yeni açılan shell'den alıyorum. Bir önce aldığım yer olan total kıyaslayınca çekiş arttı ve tüketim 0,7-0,8 litre azaldı. Şimdilik shelle devam.

Organizedeki po'dan aldım, bir de ipeksaray karşısındaki po'dan da aldım ve oranın gazını da sevdim. Ama yol üzeri olmadığı için almıyorum.

Bahsettiğiniz shell malatya yol ayrımından sonra beyaz sehir yolu üstündeki shell mi?

Ben erciyes ünversitesi talas yeni yol ustundeki shell den aldım menzili diğer aldıklarıma göre 80 km daha azdı o yuzden shell den soğudum sanırım oranın pompalarında bir sıkıntı var

tarihinde Cem Yıldız tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...