Salih Arslan2 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 merhabalar, 2-3 gün önce farkettim yokuş aşağı kasislerden geçerken ön iki tekerinde kasise girdiği anda motor bölümü on tarafından vuruntu sesi geliyor. düz veya hafif yokuş yukarı kasislerde bu ses yok, nedeni sizce ne olabilir? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Rot başları ve amortisörleri kontrol ettirmek lazım. Salıncaklara da bakabilirler. Bir çok sebebi olabilir yani Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Dik rotlar,amortisörler salıncaklar olabilir lak lak diye vurma yapıyor mu? Yorum bağlantısı
Guest Hasan Ekici 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 Benim sorunumda kasise girdiğim anda vurma yok, ön lastikler kasise çıktığı(kasis tepesine) anda araç yukarı doğru salınım yaptığında küt diye vurma sesi var. Yorum bağlantısı
Ümit Yıldız 9 Mart 2012 Paylaş 9 Mart 2012 (düzenlendi) Amortisör olabilir Bir kontrol ettirin derim aynı sorun bendede vardı amortisörler ve dik rotlar değişti sorun çözüldü yinede ön takımı kontrol ettirin. 9 Mart 2012 tarihinde Ümit Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Salih Arslan2 10 Mart 2012 Yazar Paylaş 10 Mart 2012 anladım kadarıylar ön takımdan geliyor ses motor kulakları olduğunu sanmıyorum. ilgilenen arkadaşlara çok tşkler Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 25 Temmuz 2012 Paylaş 25 Temmuz 2012 anladım kadarıylar ön takımdan geliyor ses motor kulakları olduğunu sanmıyorum. ilgilenen arkadaşlara çok tşkler Bahsettiğiniz seslere çare buldunuz mu? Yorum bağlantısı
Salih Arslan2 26 Temmuz 2012 Yazar Paylaş 26 Temmuz 2012 Bahsettiğiniz seslere çare buldunuz mu? 2 hafta sonra aracımı bakıma götüreceğim lifte kaldırınca bakalım ne çıkacak sonrasında size tüm detayları aktarırım tşkler. Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 3 Ağustos 2012 Paylaş 3 Ağustos 2012 Motor travers burçları değildir inşallah . Yorum bağlantısı
Mehmet Varol 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 merhabalar bahsettiğiniz aynı sorun benim arabadada var. bugün usta götürdüm ama hiçbir şekilde benim duyduğum o takırtı sesi olusmadı.usta ön düzeni güzelce kontrol etti hem yerde hem askıda ama birşey çıkmadı.salih bey bu sorunu çözdüğünüzde sisden paylaşım bekliyorum. Yorum bağlantısı
Murat Dere 4 Ağustos 2012 Paylaş 4 Ağustos 2012 2 hafta sonra aracımı bakıma götüreceğim lifte kaldırınca bakalım ne çıkacak sonrasında size tüm detayları aktarırım tşkler. Z-rot çıkacak. Salıncak da olabilir tabii. 1 Yorum bağlantısı
Salih Arslan2 6 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2012 (düzenlendi) merhabalar bahsettiğiniz aynı sorun benim arabadada var. bugün usta götürdüm ama hiçbir şekilde benim duyduğum o takırtı sesi olusmadı.usta ön düzeni güzelce kontrol etti hem yerde hem askıda ama birşey çıkmadı.salih bey bu sorunu çözdüğünüzde sisden paylaşım bekliyorum. tam 1 hafta sonra kısmetse Osman ve Fatih ustanın yanında olacağım sonrasında sorunun nedenini buradan herkesle paylaşırım. Z-rot çıkacak. Salıncak da olabilir tabii. peki neden araç VİTESTE yokuş aşağı inerken ve kasisten geçerken bu ses yok? 6 Ağustos 2012 tarihinde Salih Arslan2 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 (düzenlendi) Büyük ihtimalle z-rotlar, salıncak veya amortisör bilyası.Amotisörlerin kendisinde olsa kasise girdiğinde ses yapar diye düşünüyorum 6 Ağustos 2012 tarihinde Zafer Ofli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Demirci 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 Hocam vuruntu ayaklarınızın olduğu yerden bariz hissediliyor mu ? Hocam vuruntu ayaklarınızın olduğu yerden bariz hissediliyor mu ? Karoseriden yani . Yorum bağlantısı
Salih Arslan2 6 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 6 Ağustos 2012 Hocam vuruntu ayaklarınızın olduğu yerden bariz hissediliyor mu ? Karoseriden yani . vuruntu sesi sadece duyularak hissediliyor Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin 6 Ağustos 2012 Paylaş 6 Ağustos 2012 bende de benzer bir ses vardı. usta askı kolları ve sol rot miline bağladı sorunu. bende parçaları Tekirdağdan aldım. bugün kargo ile parçalar elime ulaştı. yarın inşallah usta parçaları değiştirecek. bakalım inşallah sorun hallolur. Yorum bağlantısı
Salih Arslan2 7 Ağustos 2012 Yazar Paylaş 7 Ağustos 2012 bugün 95 bin bakımı için osman ve fatih ustaya uğradım kasislerden geçerken ön taraftan gelen sesin kaynağını bulmak için epeybir uğraştık, testler yaptık ön takım ve amortisörlerde hiç bir sorun yokmuş sorun olabileceğini düşündüğüm ses şanzımanın içindeki dişlilerin kasislerden geçerken debriyaja basmamla oluşan boşluktan gelmesiymiş osman usta bu sesin son derece normal olduğunu, özellikle connectlerde daha fazla duyulduğunu vurguladı kendilerine ve forumdaki tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı tşk ediyorum. Yorum bağlantısı
Murat Kırçal 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 arkadaşlar arabam şu günlerde hafif çukurlarda filan lak lak ediyor .önden geldiğini tahmin ediyorum ne olabilir sizce.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 Temmuz 2013 Paylaş 8 Temmuz 2013 arkadaşlar arabam şu günlerde hafif çukurlarda filan lak lak ediyor .önden geldiğini tahmin ediyorum ne olabilir sizce.. Konunuzu birleştirdim. Mevcut konudaki son cevap işinizi görecektir diye düşünüyorum. Forumda arama yaparak daha çabuk sonuca ulaşabilirsiniz. İyi forumlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts