Uğur Gül 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 bana yardımcı olacak kimse yokmu acaba? Senin sorun bilya değildir.Benim araç arka teker bilyaları değişmişti 80 km den sonra ses hızla artıp yükseliyordu aracı boşa atsan bile ses geliyordu ama 80 km altına düşerken ses yavas yavas kesilip gidiyordu.Senin ses yavaşlarken de varsa başka bi durum olabilir. Yorum bağlantısı
Cumhur Şengezer 2 Temmuz 2012 Paylaş 2 Temmuz 2012 Evet, çünkü ön teker bilyaları değişti ses kısmen azaldı ama halen devam ediyor, lastik sesi olduğu ve lastiklerin değişmesi gerektiğini söyledi servis. Yorum bağlantısı
Caner Sivlin 7 Eylül 2012 Paylaş 7 Eylül 2012 Arkadaşlar 2006 focus sağ arka teker poryalı bilya kötü durumda fiyatlar 100-130tl ithal(marka yazmıyor)skf marka 225tl skf nin iyi marka olduğunu biliyorum fakat ithal olandan taktırsam olurmu tavsiye edermisiniz? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Hüseyin Topal 9 Eylül 2012 Paylaş 9 Eylül 2012 Artık servislere cidden söylenecek söz kalmadı, diğerleride para kazanıyor ayıptır.. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 13 Kasım 2016 Paylaş 13 Kasım 2016 Arkadaşlar dün yolda giderken arka taraftan ses geldiğini fark ettim ve ilk önce tekerleri kontrol ettim.tekeri elle donderdigimde her iki arka tekerde de videodaki sesi duydum.bu ses normal mi ? Yoksa bilya sesi mi? https://youtu.be/Y11S4GYtRew Yorum bağlantısı
Recommended Posts