Karani Gülistan 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Yeni aracınız hayırlı uğurlu olsun Mehmet kardeşim.Herşey gönlünüze göre olsun. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Ağbicim tekrar hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 üstündeki de çamaşır makinesi uzak kontrol ünitesi Bu nasıl bir teyptir Allah aşkına. Abi tiz vakit şunu değiştirelim. Nasıl olsa sen bu plakayı bir daha kaptırmayayım diye 10 sene satmazsın bu aracı. Takalım güzel bişeyler şuna 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2012 Yazar Paylaş 12 Mart 2012 üstündeki de çamaşır makinesi uzak kontrol ünitesi Bu nasıl bir teyptir Allah aşkına. Abi tiz vakit şunu değiştirelim. Nasıl olsa sen bu plakayı bir daha kaptırmayayım diye 10 sene satmazsın bu aracı. Takalım güzel bişeyler şuna Teybin sesi çok güzel Hakan.. Işığı söndürrüm görülmez Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2012 Yazar Paylaş 12 Mart 2012 İste bildigin as220 araba degismis gibi durmuyor eheh hayirli olsun tekrar emmim guzel oldu bu tam sana gore makina Benim bünyem ciddi değişiklikleri kaldırmaz Can.. Bu sebeple aynı plaka aynı teyp ile yola devam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2012 Yazar Paylaş 12 Mart 2012 O cümlenin hesabı bi yerde sorulacaktır Hakan'lar, merak etmeyin Yorum bağlantısı
Akan Belen 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Abi sen buna 2 - 3 sene binersin sonra ben alırım bunu senden.Aha burdan yazıyorum araç bana opsiyonlanmıştır kimse elleşmesin.Sen o zamana kadar led med herbişeyciklerini de yaparsın Yorum bağlantısı
Serkan Turan 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 vay anam vay ne konu olmuş be.. Rabbim kaza bela vermesin abim güle güle bin inş.. Hayırlı uğurlu olsun.. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Adaş yolumuzdan sapıtma, durmak yok yola devam Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 allah kaza bela vermesin abi, çok şık, güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Bardaklığın solundaki ile esp'nin sağındaki boşluk nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2012 Yazar Paylaş 12 Mart 2012 Abi sen buna 2 - 3 sene binersin sonra ben alırım bunu senden.Aha burdan yazıyorum araç bana opsiyonlanmıştır kimse elleşmesin.Sen o zamana kadar led med herbişeyciklerini de yaparsın Hehe, işi biliyorsun. Bir yıla kadar mükemmel ötesi olur inşallah bu araba... Bardaklığın solundaki ile esp'nin sağındaki boşluk nedir? Orası deri koltuklularda koltuk ısıtma yerleri Sani.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 (düzenlendi) İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler arkadaşlar.. Tek tek alıntı yapmadım kusura bakmayın... Valla o kadar dua ettik, ben baktım kusura. 1- Sen hiç bixenon bosch kullandın mı Ahmet ? 2- Benimki çok şükür, çok düzgün şu an, sorun yaşayacağımı sa sanmıyorum.. Transit'tekilerle aynı, eşşek kadar mercek, bence eski nesil helladan (kesilme çizgisi ve performans açısından) güzel... 12 Mart 2012 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Allah kaza bela vermesin. Güzel günlerde sağlıkla kullan Mehmet abi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2012 Yazar Paylaş 12 Mart 2012 Bu arada o vitese bir tesbih konula Tesbih bunda ses yaptı yav Valla o kadar dua ettik, ben baktım kusura. Transit'tekilerle aynı, eşşek kadar mercek, bence eski nesil helladan (kesilme çizgidi ve performans açısından) güzel... Hocam Allah senden razı olsun, dualarını bizlerden eksik etme.. Benim acilen bir çift ampule ihtiyacım var... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Tesbih bunda ses yaptı yav Hocam Allah senden razı olsun, dualarını bizlerden eksik etme.. Benim acilen bir çift ampule ihtiyacım var... Amin... D2s mi Mehmet abi... Yorum bağlantısı
Fedai Özoğlu 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Mehmet Abi mondeoyu gözünden vurmuşsun. Valla harika araba güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 İş yerinde resimleri göremiyorum eve gidince bakarım ama eminim güzel bir arabadır. Hayırlı olsun abi, mk2 ile mk3 arasında sürüş olarak ne gibi farklar var kullandıkça görüşlerini paylaşırsan bilgilenelim bizler de. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Mehmet Abi kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileği ile :nazar: İnşallah o arabanın yolu düşer buralara ve seni ağırlama şerefine nail oluruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2012 Yazar Paylaş 12 Mart 2012 Amin... D2s mi Mehmet abi... D2S Hocam... Mehmet Abi mondeoyu gözünden vurmuşsun. Valla harika araba güle güle kullan. Daha güzel olacak... İş yerinde resimleri göremiyorum eve gidince bakarım ama eminim güzel bir arabadır. Hayırlı olsun abi, mk2 ile mk3 arasında sürüş olarak ne gibi farklar var kullandıkça görüşlerini paylaşırsan bilgilenelim bizler de. Çok şey kaybediyorsun.. 2 ve 3 arasında fark çok.. karakterleri tamamen farklı araçlar... İlerleyen zamanlarda bir karşılaştırma yapacağım... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 D2S Hocam... Bende ladanın yeni farlarına arıyorum, sanırım sende sormuşsundur, İlker'de şu an yok. Abi ebay'den 2 çift osram alsak ya.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Hem gri hem dizel değil...Olsun, benden bir Emmi bu arabayı Çağlar abiye verelim de beyaz boyasın...Olmaz mı ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts