Gökhan Aksu 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Yakışır Emmime .Hayırlı uğurlu olsun.Ağız tadıyla iyi günlerde kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Abi güle güle kullan çok güzel.Bide esp mis gibi. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Mehmet Abi hayırlı uğurlu olsun şaka korkuttu beni. Bilirim plaka kaybetmeyi Keşke buda beyaz olsaymış :nazar: Yorum bağlantısı
Ahmet Alpaslan 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 güzel günlerde kullanman dileğiyle abi Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Emmi hayırlı olsun. Güzel bir güncelleme olmuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart 2012 Yazar Paylaş 12 Mart 2012 Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum... Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Abicim tekrardan Hayırlı olsun. Gelen, gideni aratmaz umarım ki uzun yıllar sorunsuzca binebilirsin, bu tosuncuğa Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 12 Mart 2012 Paylaş 12 Mart 2012 Mehmet abi hayırlı olsun inşallah bu aracını da severek kullanırsın. Araya japon almıssın yakışmamış, gerçi sende söylemissin ama. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 bu konuyu açıldıktan 1-2 dakika sonra görmüştüm. ama emmi miz kilitlemiş napalım şimdi hayırlı olsun demek düştü bizede.. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Abicim hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, maşallah Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 Bu geçme parça güzel olmuş. Kilitlemiş. Bagaj için uygulanan bu çözümde tümsek ve çukur geçişlerinde köpüğün sürtünme sesi gelmiyor değil mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 Abicim tekrardan Hayırlı olsun. Gelen, gideni aratmaz umarım ki uzun yıllar sorunsuzca binebilirsin, bu tosuncuğa Sağolasın Göksel, Aratmaz inşallah, şu an memnunum, daha iyiye gidiyor.. Mehmet abi hayırlı olsun inşallah bu aracını da severek kullanırsın. Araya japon almıssın yakışmamış, gerçi sende söylemissin ama. Sağolasın... O ciddi bir hata idi Bagaj için uygulanan bu çözümde tümsek ve çukur geçişlerinde köpüğün sürtünme sesi gelmiyor değil mi? Diğer aracımda da uygulamıştım bunu, kesinlikle ses yapmıyor, gönül rahatlığı ile yapılabilir.. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 (düzenlendi) mehmet abi hayırlı olsun bu forma 2006 yılında üye oldum ve senin focusun yüzünden 2003 focus hb almıştım fordu sevdiren adam diyecem sana aslında sana otosanın heryıl bedava araba vermesi lazım çünkü senin sayende belkide ford sahibi olan çok kişi var iyi, sağlıklı ve güzel günlerde binmen dileğiyle hoş geldin tekrar AS 220 13 Mart 2012 tarihinde Arda Bülent Güzel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2012 Yazar Paylaş 13 Mart 2012 mehmet hayırlı olsun bu forma 2006 yılında üye oldum ve senin focusun yüzünden 2003 focus hb almıştım fordu sevdiren adam diyecem sana aslında sana otosanın heryıl bedava araba vermesi lazım çünkü senin sayende belkide ford sahibi olan kişi var iyi, sağlıklı ve güzel günlerde binmen dileğiyle hoş geldin tekrar AS 220 O focus bi ayrıydı.. Hep severek bildim.. Buna da severek bineceğim inşallah... Diğer konuları fordun takdirine bırakıyorum.. Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 13 Mart 2012 Paylaş 13 Mart 2012 abi yanlışlıkla mehmet denilmiş kusuruma bakma abi diye düzeltiyorum mesajımı Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan Mehmet Abi... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 Tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız güle güle kullan Mehmet Abi... Cenk hocam, özletiyorsun kendini Yorum bağlantısı
Halis Parlak 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 Tekrar hayırlı olsun Mehmet Abi.Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle... Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 O focus bi ayrıydı.. Hep severek bildim.. Buna da severek bineceğim inşallah... Diğer konuları fordun takdirine bırakıyorum.. Beyaz olsaydı severek binecektin abi bu ayrıntıyı atlamayalım. Hep bir uhde kalacak içinde, acaba beyaz olsa nasıl olurdu? Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 (düzenlendi) Adama zorla aldıracaksınız 10 kutu beyaz plastidip.Boyayıverecek beyaza ha Harbiden nasıl olur acaba Ama nedense bu kasa mondeoya beyaz yakışmaz, en azından ben yakıştırmıyorum 14 Mart 2012 tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2012 Yazar Paylaş 14 Mart 2012 Arkadaşlar tekrar teşekkür ediyorum... Hepinizi çok seviyorum.. Sizlerle olmaktan gerçekten mutluyum.. Birazdan size bir mutluluk kaynağı paylaşacağım.. abi yanlışlıkla mehmet denilmiş kusuruma bakma abi diye düzeltiyorum mesajımı Canın sağolsun abim.. dikkat bile etmedim.. Nasıl içinden geliyorsa öyle hitap edebilirsin.. Dün kargocu geldi.. Ne o dedim, şeker mi getirdin yine... Yine mi şikayet ettin abi dedi Yok dedim yok, şaka Baktım Eminden geliyor, heralde dedim, numune falan gönderdi.. Açtım paketi ki içinden hediye paketi çıktı onu da açtım hemen.. İçinden bunlar çıktı... Çok duygulandım, çok mutlu oldum.. Teşekkür ediyorum .. 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 Vaaaaaaay, bir daha bu plaka hayatta el değiştiremez Yorum bağlantısı
Recommended Posts