Mehmet Ozyurek 10 Eylül 2012 Yazar Paylaş 10 Eylül 2012 Anladın sen onu bir gece ansızın gelebilirim Benimki, Servet sayesinde yine deneme tahtası oldu zaten... Benimkinde öğreniyoruz, sorun yok.. Ne zaman istersen ansızın gelebilirsin.. Adresim belli Büyük mercek olmaz, illa bi-xenon olacak. O keyif sellektörü çakmadan alınmaz. Bugün Servet ile konuşuyoruz, merceğin uzunu o kadar iyi değil aslında dedi.. Olsun dedim.. Sellektörüyeter Gece iki kez çektin mi, önünde kimse kalmıyor Üstüme düşmez, ayıp olacak ama düzeltmeden edemeyeceğim Bi-xenon Follow me O bilgisayar öğretmeni, bunları bilmemesi normal 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Bugün Servet ile konuşuyoruz, merceğin uzunu o kadar iyi değil aslında dedi.. Olsun dedim.. Sellektörüyeter Gece iki kez çektin mi, önünde kimse kalmıyor Sırf bi-xenon'unun zevkini yaşamak için, akşamları Lada'ya biniyorum. Daha ne diyeyim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Büyük mercek olmaz, illa bi-xenon olacak. O keyif sellektörü çakmadan alınmaz. Ben önümü göreyim yeter Ama bi-Xenonun tadı bir başka olur elbet ama hepsi tamamen duygusal Üstüme düşmez, ayıp olacak ama düzeltmeden edemeyeceğim Bi-xenon Follow me Bi-xenonu yazarken hep karıştırıyorum Ama follow me yanlış karekter Uyardığın için teşekkürler Sani'ciğim Benimki, Servet sayesinde yine deneme tahtası oldu zaten... Benimkinde öğreniyoruz, sorun yok.. Ne zaman istersen ansızın gelebilirsin.. Adresim belli Bugün Servet ile konuşuyoruz, merceğin uzunu o kadar iyi değil aslında dedi.. Olsun dedim.. Sellektörüyeter Gece iki kez çektin mi, önünde kimse kalmıyor O bilgisayar öğretmeni, bunları bilmemesi normal Emmi Anadolu lisesi mezunuyum Ama şu far işini yeni yeni öğrendim. Gerekli açıklamayı yukarda yaptım Adres olayında Navigasyonda adres kayıtlı ama gerek yok. Elimle koymuş gibi bulurum merak etme 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül 2012 Yazar Paylaş 10 Eylül 2012 Arda fotoğrafı iyi yakalamış Abi Arda bu.. yapar 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Arda fotoğrafı iyi yakalamış Abi Sen birde makina tutuşunu gör. Hakan Tarım halt etmiş 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Gayet iyi olur. :good1:Fallow için gerekli olan voltaj hariç akım çeken uçları ayırman iyi olur. Far anahtarına gelen şasi kablosuda gerekli kalınlıkta değil.Far anahtarına gelen far uçları direk fara baglı degil bunu özellikle belirteyim far kumanda modülü var direk bunun içersindeki entegre modülden gelen uçlar.Mondeo ların ilk serisinden beri böyle kullanılmış. Ertan her şeyi olan bir araç ne işe yararki .Sizleri bilmem ama ben zevk alamam illaki bişiler yapılmalı buda kendi zevkine uygun olacak işler olmalı. Biraz boş araç doldurulmak için bire bir araçtır. Ha doldurmaktan kastım da sayın Zafer gibi Hakan gibi arkadaşlarımızın doldurdugu gibi degil yanlış anlamayalım lütfen. :D Abi ne demek istedin anlayamadım ama benim arabam da dediğin gibi füll+füll olduğu için ben de yapacak bir şeyler bulamıyorum Mesela far yıkamam var hem de ikisini birden tek kumandadan 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Benimki, Servet sayesinde yine deneme tahtası oldu zaten... Halojen ampül aldın mı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül 2012 Yazar Paylaş 10 Eylül 2012 Halojen ampül aldın mı ? Yok çıkamadım... 40 lira versek mi ki diye düşünüyorum... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Abi ne demek istedin anlayamadım ama Valla Oktay çok net yazmış, seni gözünden kaçmaz Yok çıkamadım... 40 lira versek mi ki diye düşünüyorum... Abi 40 lira niye veriyorsun, Osram alma. Yedek parçacılarda daha uygun olanlar var. Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Valla Oktay çok net yazmış, seni gözünden kaçmaz Haaa! Vallahi şimdi anladım :D Tamam doğru. Ben dolduruyorum Siz de doldurun arkedeş! 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Far yıkama Lokman abinin performansı ile artık tarih oldu,sırada hareketli far sistemi var Servet ustam öncülüğü bi ara yapıyordu ama yaz tatiline yenik düştü galiba yada benim yoklugumda işlemler bitmiş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 far yıkama çalışıyor sorun yok. sağol Oktay. Emmi çok karizmatik çıkmışsın. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Servet usta Astra'nın uzunlarda orjinal 60watt halojen kullanılmış,kılıf biliyorsun farklı keşke uydurulabilse çok iyi olur çok fena çakıyor o ampuler. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Far yıkama Lokman abinin performansı ile artık tarih oldu,sırada hareketli far sistemi var Servet ustam öncülüğü bi ara yapıyordu ama yaz tatiline yenik düştü galiba yada benim yoklugumda işlemler bitmiş olabilir. Oktay, o kadar uğraş muayenede kal. Sistem çalışıyor ama rafa kaldırdım Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Emmi bıyık kenarlarını niye düz kesiyorsun yada resimdemi öyle görünüyor bilemedim. Mehmet Bi-xenon taktırdıgında rabbimin izniyle eminim yaptıracaksın,inan keşke daha önce taktırsaydım diye ah çekeceksin. Anladım ustam hayırlısı. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Eylül 2012 Yazar Paylaş 10 Eylül 2012 Emmi bıyık kenarlarını niye düz kesiyorsun yada resimdemi öyle görünüyor bilemedim. Bıyığı olduğu gibi bıraksam.. her yerim bıyık oluyor Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 Bıyığı olduğu gibi bıraksam.. her yerim bıyık oluyor Komple kes Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül 2012 Paylaş 10 Eylül 2012 merso aldığı gün kesecekmiş öyle demişti Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Emmi bıyık kenarlarını niye düz kesiyorsun yada resimdemi öyle görünüyor bilemedim. Mehmet Bi-xenon taktırdıgında rabbimin izniyle eminim yaptıracaksın,inan keşke daha önce taktırsaydım diye ah çekeceksin. Anladım ustam hayırlısı. Oktay abi herşey duygusal biliyorsun. Bıyığı olduğu gibi bıraksam.. her yerim bıyık oluyor Çok gür diyorsun merso aldığı gün kesecekmiş öyle demişti Abi hemen mondi satıp bir merso alalım en azından emmi bıyıksız nasıl merak ediyoruz Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Maşallah Mehmet abi emeklerine sağlık. Ama sanki biraz geriden geliyorsun gibi. Sene 2010 Sen eylülde yapmışsın.. Ben Mayısta Hocam... Buyur Mayıs 2010 Sene 1997 de yapmıştım şuanki devremin aynısını kullanarak vay be keşke o zamanlar kamera olsa idi Aynı anda camları da kaldırıyordu Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Eylül 2012 Yazar Paylaş 11 Eylül 2012 Sene 1997 de yapmıştım şuanki devremin aynısını kullanarak vay be keşke o zamanlar kamera olsa idi Aynı anda camları da kaldırıyordu Videosu olan konuşabiliyor 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 11 Eylül 2012 Paylaş 11 Eylül 2012 Sene 1997 de yapmıştım şuanki devremin aynısını kullanarak vay be keşke o zamanlar kamera olsa idi Aynı anda camları da kaldırıyordu Evet görmeden inanmayız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts