İçeriğe Yönlendir

Yeniden As 220

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Sani Gerşon

Bakıyorum hemen.

Gecenin köründe çocuklar gibi sevindim valla :D

Yorum bağlantısı

orcinali siyahtır kuşakların

Biz orcinal sevmiyoruz, boyalı modifiyeli sökülüp takılmış mıncıklanmış olması şart.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Gecenin köründe çocuklar gibi sevindim valla :D

Mesajı 12 de göndermişsin :D

gözünün önü mü karardı :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Mesajı 12 de göndermişsin :D

gözünün önü mü karardı :D

Ben erken yatarım abi :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Hayırlı olsun Mehmet Abi.Güle güle kullan.

Yorum bağlantısı
Ömür Özgün Yıldırım

maaşallah... allah kaza bela vermesin abi.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Teşekkürler arkadaşlar...

Yorum bağlantısı
İhsan Yılhan

güzel olmuş eline sağlık

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
:nazar: Maşallah. Esp devreye girene kadar viyk etmiyor di mi :p

Anlaşıldı, sen kafaya taktın esp'ye :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Nolmuş buna bi acayip duruyo nolmuş ya... :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Renk tutmamış :p :p :p

Boş ver :D Gri bu, ne yaparsan yap renk tutmaz.. Komple dalmak lazım.. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Yalnız videoda sesi tdci gibi duyuluyor. :)

Hala emme manifoltu klaperleri değişmedi :) Bagajda dolaştırıyor :D

Boya işi bitti.. Yeni arka tamponumuz...

Çağlar Bayur'un katkıları ile :bravo:

img1955001.jpg

Nihayet far yıkma kapakları da boyandı...

Abi hayırlı uğurlu olsun. Güzel olmuş. Arka reflektör çok hoş durmuş arabada. Darısı benimkinin başına.

Şimdi biz ne ile dalga geçeceğiz. Far yıkama kapaklarınıda boyatmışsın. :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bıyıkları ile geç :D Hiçbir şey bulamasan da her zaman işe yarar.

Bıyıkları yakışıyor. Ben Mehmet Abiyi bıyıksız düşünemem :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yalnız videoda sesi tdci gibi duyuluyor. :)

Evet, parçalar bagajda, Mehmet Hoca dedi ki... Abi sağlıklı çalışıyorsa sesi umursama, sakın bir yerini söküp kurcalama :D

Benim de prensibimdir, sağlıklı çalışan bir yere çöp dürtmeyi sevmem.. :D

Ses yapan kaliperler hazır, sökünce değiştirriz nasıl olsa diye aldığım, karter havalandırma hortumu da en orjinalinden hazır...

Herhangi bir sebeple manifolt sökmemiz gerekirse değiştirriz sesi de düzelir...

Abi hayırlı uğurlu olsun. Güzel olmuş. Arka reflektör çok hoş durmuş arabada. Darısı benimkinin başına.

Şimdi biz ne ile dalga geçeceğiz. Far yıkama kapaklarınıda boyatmışsın. :D

Gerçekten güzel oldu be... Ben de çok beğendim..

Bıyıkları ile geç :D Hiçbir şey bulamasan da her zaman işe yarar.

Kıskanmayın lütfen bıyığımı...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Bir erkeğe birşeyin yakışıp yakışmadığı konusunda asla yorum yapmadım, yapmam :D Malum bu forumda MAE gibiler sürekli tetikte bekliyor :p

O yok gelmez buraya :D

Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin

Mehmet bey, eminin ki bu lpg ile ilgili sorulardan artık iyice sıkılmışsınızdır. İnanın forumdaki mesajlarınızının tamamı olmasada yarısını okumuşumdur. BRC seq24 yerine fast takıldığından tutun teleflexle ilgili montajdan kaynaklı sorunları ve son olarak "arabalarım" kısmındakı prins kitini. 1 tanesi baba yadigarı 97 mondeo ghia O/V ve kendi aracım dizel fiestam vardı. Malumunuz vergisi idi para sıkışlığı idi fiestamı satmak zorunda kaldım. Mondeo, gerek 18 li yaşlarımın ilk göz ağrısı gerek baba yadigarı benim için değeri kıymeti anlamı tartışılmaz ilk sahibi olduğumuz sıfır alınmış bir araç. Araç 15 yaşında olmasına rağmen rahmetli hiç binmediği için daha 150bin km de hiç lpg takılmamış bir araç. Benim için bu araç, ne mercedeste ne bmw de alamadığım tadı lezzeti konforu aldığım bir araç. 1 haftadır forumları sizin iletilerinizi okumaktan gözlerim görmez oldu. Ne olur bana yardımcı olun ve BRC yi de Teleflexi de , Prins i de kullanmış birisi olarak bana bir akıl verin. Hepsinin özelliklerini okudum azcok öğrendim. Tek istediğimin öyle zırt pırt ayar yapmayacağım nerden bakasanız bu aracı 5 seneden fazla kullanmak istiyorum. Eğer BRC taktırırsam üste artan 600 700 lira ilede hep hayalim olan "CYCLON" marka alarmların çift yönlü uzaktan araç çalıştırma sistemini taktırmak istiyorum. Bu arada tabi bide emin olamadığım triger seti var :s . Rahmetli araca iyi bakardı ama araçtan ara sıra motor soğukken tahmınımce triger gergisinin rulmanlarından ses geliyor. Yani trink 2500 lira cıkarabilecek durumdayım. Ama bu parayı uygun fiyatlı lpg kiti (BRC) takıp geriye kalanını kafamdaki fantezilere ve aracın ufak tefek bakımlarınamı yatırmalıyım yoksa bir defa verip gidip pahalı bir lpg kiti mi taktırmalıyım artık bunu düşünmekten ağlayacak duruma geldim. Ne olur sizin bunca tecrübenizle bana bir akıl verin. Saygılarımı sunar iyi akşamlar dilerim.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim güzel takip etmişsiniz. :) Tebrikler...

Teleflex'i silin aklınızdan...

Brc veya Prinsin yeni modeli prins enjektörlü olanını taktırın çünkü fiyatı brc'ye yakın...

Prins daha az ayar gerektiren ve az sorunlu bir kittir.. Ancak onda da illaki sorunlar çıkacaktır...

Benimkinde bile hala bazı sorunlar var... Uzun süre 4000 devir üstünde gidersem, arıza lambası yanım sönmeye başlıyor, bu devirde ısrar edersem sürekli yanıyor, Yanıp sönme aşamasındayken ayağımı gazdan çekip hızı düşürürsem sönüyor..

Fırsat bulup baktıramadım...

En önemli unsur servisin yakınlığı bunu hiç göz ardı etmeyin..

Uzaktan araç çalıştırma işi yaş, immobilizer iptal edilir... En önemli güvenlik unsurunu devre dışı bırakmış olacaksınız...

Triger setini acilen değiştirin... Ucuzdur...

Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin

Araç Kullanım Karakteristiğim

O/V şanzımanda kalkışta Sport seçilir. Kırmızı ışıktan tam gaz kalkılır araç 120km/s hıza ulaşılır (2. viteste),sport ekonomi moduna alınır hızın 70km/s düşmesi beklenip cruise ile uzun yol dahi olsa keyifli keyifli yola devam edilir. Yani öyle son hız konusunda bir performans beklentim bile yok. Tek zevkim dizelden sonra, o genc delilik yıllarımda duyduğum 2.0 lt motorun üst devirlerdeki heycan verici sesi. Uzun yollarda çoğu zaman 90km/s bile görmem. Uzun yolda 70-80 arası cruise açık bağdaş kurar keyif yaparım. Yani nasıl diyim mondeo varken yol hiç bitmesin isterim. Fiesta da tam tersi idi :( . gır gır gır dizel sesi rahatsız dolmuş koltuğu tadında koltuklar. Biran önce yol bitsin evime varayım düşüncesi idi :s Ya nasıl bir his bu araca yapmayı düşündüğün her masraf beni çocuklar gibi heyecanlandırıyor :) 18li yaşlarımda babasının arabasını kaçıran çocuklar gibi heyecanlanıyorum :) Hani derler ya "Allah fakiri mutlu etmek için eşşeğini kaybettirip geri buldururmuş" aynen o durumdayım ama işte en büyük soru işareti lpg olayı. Tek istediğim bu aracımdan soğumadan 6 yıl ara verdiğim bu mondeo aşkıma kaldığı yerden devam edebilmek.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Araç Kullanım Karakteristiğim

O/V şanzımanda kalkışta Sport seçilir. Kırmızı ışıktan tam gaz kalkılır araç 120km/s hıza ulaşılır (2. viteste),

O şanzıman bu stil ile yakında sizi çok heyecanlandırır :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin

Benim güzel takip etmişsiniz. :) Tebrikler...

Teleflex'i silin aklınızdan...

Brc veya Prinsin yeni modeli prins enjektörlü olanını taktırın çünkü fiyatı brc'ye yakın...

Prins daha az ayar gerektiren ve az sorunlu bir kittir.. Ancak onda da illaki sorunlar çıkacaktır...

Benimkinde bile hala bazı sorunlar var... Uzun süre 4000 devir üstünde gidersem, arıza lambası yanım sönmeye başlıyor, bu devirde ısrar edersem sürekli yanıyor, Yanıp sönme aşamasındayken ayağımı gazdan çekip hızı düşürürsem sönüyor..

Fırsat bulup baktıramadım...

En önemli unsur servisin yakınlığı bunu hiç göz ardı etmeyin..

Uzaktan araç çalıştırma işi yaş, immobilizer iptal edilir... En önemli güvenlik unsurunu devre dışı bırakmış olacaksınız...

Triger setini acilen değiştirin... Ucuzdur...

Mehmet bey cevabınız için çok teşekkür ederim. Bu immobilizer benimde aklıma takılan bir konu idi . Ama aklıma gelen ufak bi cinlik var. Malumunuz otomatik vitesteki aracı park konumundan çıkarabilmeniz için frene basmanız gerekli. Aklımdaki olay fren üzerindeki anahtara seri bağlı ikinci bi anahtar butonu yapmak. Bunuda fazla gözükmeyen direksiyon altında bir yerlere koymak. Yani motor çalışsa bile herhangi birisi araca binip vitesi park konumundan drive "D" yada geri "R" konumuna getirememesi. Bu arada malumunuz yarın tatil günüm biraz alkol biraz duygusal karmaşa olurda istemeden dil sürçer istemediğim bi üslüp takılmışsam af ola. tekrar teşekkür ederim. Prinsin fiyatı BRC ye yakın demiştiniz ankarada önerebileceğiniz bir yer varmı acaba?

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Ankara'da BRC en iyi alternatiflerden biri.

Mavi Denizler'e gidilir. Takılır. Ayar mayar uğraşılmaz. Kalan para ile de arabaya bakım yapılır. 10 sene daha sorunsuz binilir.

Yeri değil ama Hakan abi. Sen site yapma e mi? :tongue2:http://www.hakangursoy.com/

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Prinsin fiyatı BRC ye yakın demiştiniz ankarada önerebileceğiniz bir yer varmı acaba?

Ford Başer takıyordu bir zamanlar...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...