Hasan Tahsin Şipit 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Abi led göz almaz da, karanlıkta giderken önümde yeşil yeşil bir çift el görürsem tırsarım ben. Cidti söylüyorum yarıldım. :D :hohoho: :hahahoho: Gözümün önüne geldi. Yüzüne de hafif ışık yansısa ben orada kalpden giderim. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 27 Mayıs 2012 Paylaş 27 Mayıs 2012 Hasan, bir sabah uyandığında, kendi elini gözünün önünde görüp de korkudan kendi elini tokatlamış adamım ben. Şakasına değil ciddi yazdım bu yüzden. Devam edebilirsin Abi. Annemler kendi kendime gülmeme alıştı artık. Eskiden "ne oluyo laa" derlerdi şimdi bakmıyorlar bile. :D Bu mesajı gönderdikten sonra kendimi yerlere atacağım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mayıs 2012 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2012 Hız sasbitleyicinin tuşlarına led döşense. Gerek yok ya, tuşların yerini parmaklar biliyor zaten.. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Gerek yok ya, tuşların yerini parmaklar biliyor zaten.. Tecrübe konuşmuş işte. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Hiç birşey olmuyor. Sadece diploman oluyor. Nasıl yani, üniversite mezunları bildiğim kadarı ile daha bi terfi alabiliyordu? Ayrıca niye alıntılamıyorsun arkadaşım, yazdığından haberim olmuyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 28 Mayıs 2012 Paylaş 28 Mayıs 2012 Gerek yok ya, tuşların yerini parmaklar biliyor zaten.. Hiç yenilikçi bir görüş olmadı bu. Kapayalım dükkanı gidelim o zaman.. Tecrübe konuşmuş işte. Senin kaçıncı oldu toplantılar, halâ çömezler kategorisindesin, ne zaman geleceksin yanımıza. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Bugün o kadar çok şey yaptım ki Far yıkama takıldı; gerekli malzemeleri Çağlar göndermişti.. baktıkki benim arabadaki su pompası da bozuk.. Orjinali serviste 250 lira.. Alper'de 120 lira.. Çıkmacılara baktım bulamadım. Çağlar, opelinki olabilir dedi.. Opel çıkmacısına gittim.. galiba vectranın su pompası, aldık ve taktık cuk oturdu ve çok güzel çalıştı.. Orjinal tampon alındı: Tamponum yan sanayi, yamuk yumuk bir şeydi. çıkma orjinal güzel bir tampon aldım. Yarın boyaya vereceğim.. Far yıkama şu anda tamponun içinde gizli ve sigortası sökük.. Yeni tampondan sonra aktif edeceğim. Koltuk yükseklik ayarı tamir edildi: Aracı aldığımda koltuk en dipteydi, çalıştırdım yükselttim ve bir daha çalışmamıştı. Bugün koltuğu söktük, motorun içini açtık, motorun içinde bir lehim kopukluğu olduğunu gördük, lehimledik ve güzelce çalıştı.. Bardaklık tamir edildi: Mondeoların ön sağ bardaklığı konsolda gizli, üstüne basınca çıkıyordu ama benimki çıkmıyordu. Serkan bir tane benim için alıp göndermişti ama o da bir üst kasanın olsa gerek, benimkine uymadı. Benimkinin sorununu bulduk ve onardık. Park Sensörü takıldı: Uzun süredir bagajımda gezen park sensörleri de nihayet bugün takıldı.. Bunlar dışında, kol dayamam laçka bir şekilde çalışıyordu, menteşesini onardık, çakmaklığın ampulü yanmıyordu, onardık, el freni lambası yanmıyordu, sökmüşken onu da hallettik müşürün bağlantısındanmış.. Güle güle kullanayım inşallah.. 6 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Maşallah. gerçekten de baya bir iş halletmişsin. Hele ondan ortalıkta yoktun bu gün Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Park sensörünü unutmuşum onu da ekledim Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Park sensörünü unutmuşum onu da ekledim Özellik olarak mı yoksa sonradan mı... Sonradan sa dört tekerinin olmasını da ekle... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Far yıkama takıldı: Yan komşu tarlayı sulayabilirmiyiz diye aracı ödünç istedi Orjinal tampon alındı: Ama takmaya erindim Koltuk yükseklik ayarı tamir edildi: Ahmet oturunca motoru yanmıştı, benim kilomda koltuğun inmesine tetmiyor Bardaklık tamir edildi: Alemlere akarken lazım oluyor da Park Sensörü takıldı: ihtiyarım, burnumun ucunu zor görüyorum, nerde kaldı arka taraf 4 Yorum bağlantısı
Galip Özel 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Biraz geç olsa da, Hayırlı uğurlu olsun emmim. Kendime araç bakmaktan senin durumunu farketmemeişim Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Bugün o kadar çok şey yaptım ki Far yıkama takıldı; gerekli malzemeleri Çağlar göndermişti.. baktıkki benim arabadaki su pompası da bozuk.. Orjinali serviste 250 lira.. Alper'de 120 lira.. Çıkmacılara baktım bulamadım. Çağlar, opelinki olabilir dedi.. Opel çıkmacısına gittim.. galiba vectranın su pompası, aldık ve taktık cuk oturdu ve çok güzel çalıştı.. Orjinal tampon alındı: Tamponum yan sanayi, yamuk yumuk bir şeydi. çıkma orjinal güzel bir tampon aldım. Yarın boyaya vereceğim.. Far yıkama şu anda tamponun içinde gizli ve sigortası sökük.. Yeni tampondan sonra aktif edeceğim. Koltuk yükseklik ayarı tamir edildi: Aracı aldığımda koltuk en dipteydi, çalıştırdım yükselttim ve bir daha çalışmamıştı. Bugün koltuğu söktük, motorun içini açtık, motorun içinde bir lehim kopukluğu olduğunu gördük, lehimledik ve güzelce çalıştı.. Bardaklık tamir edildi: Mondeoların ön sağ bardaklığı konsolda gizli, üstüne basınca çıkıyordu ama benimki çıkmıyordu. Serkan bir tane benim için alıp göndermişti ama o da bir üst kasanın olsa gerek, benimkine uymadı. Benimkinin sorununu bulduk ve onardık. Park Sensörü takıldı: Uzun süredir bagajımda gezen park sensörleri de nihayet bugün takıldı.. Bunlar dışında, kol dayamam laçka bir şekilde çalışıyordu, menteşesini onardık, çakmaklığın ampulü yanmıyordu, onardık, el freni lambası yanmıyordu, sökmüşken onu da hallettik müşürün bağlantısındanmış.. Güle güle kullanayım inşallah.. Fotoğraflar nerede? 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Hani foto? Sen harbiden yaşlandın, eskiden herşeyi belgelerdin, şimdi üşeniyorsun di mi Canım abi ya Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Biraz geç olsa da, Hayırlı uğurlu olsun emmim. Kendime araç bakmaktan senin durumunu farketmemeişim Sağolasın Galip'cim.. Sana da hayırlı olsun... Sen de harika bir şey aldın.. Güle güle kullan.. Fotoğraflar nerede? Hani foto? Sen harbiden yaşlandın, eskiden herşeyi belgelerdin, şimdi üşeniyorsun di mi Canım abi ya Unuttum , Fırsat olmadı Hiç fotoğraf yok :( Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Fotoğraflar nerede? Bu arada, Evren park sensörü çok güzel çalışıyor... Teşekkürler kardeşim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Unuttum , Fırsat olmadı Hiç fotoğraf yok :( Kesiiiiinnnn yaşlandın sen 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Pijamalarımı giymemiş olsam gider çeker gelirdim şimdi ne istiyorsanız Hehe.. gel.. her zamanki yerinde Yorum bağlantısı
Misafir 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Sanki 2-3 ayın acısı birgünde çıkmış gibi. Mondeo bugün normal kıvamına gelmiş, bundan sonraki süreç ise tüm Mondeo sahipler için ilgiyle izlenecek dokunuşlara gebe. Keyifle, güle, güle kullan inşallah. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 7 Haziran 2012 Paylaş 7 Haziran 2012 Bu arada, Evren park sensörü çok güzel çalışıyor... Teşekkürler kardeşim Ağbicim ne demek. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Sanki 2-3 ayın acısı birgünde çıkmış gibi. Mondeo bugün normal kıvamına gelmiş, bundan sonraki süreç ise tüm Mondeo sahipler için ilgiyle izlenecek dokunuşlara gebe. Keyifle, güle, güle kullan inşallah. Saygılarımla. Haklısın valla.. Ön tampon tamam sayılır, arka tampona odaklanmış durumdayım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Haziran 2012 Yazar Paylaş 7 Haziran 2012 Eklentilerle dahada güzel olmuş abi güle güle kullan.. Sağolasın Erkan... Yorum bağlantısı
Misafir 8 Haziran 2012 Paylaş 8 Haziran 2012 Hayret iyiden iyiye alışmaya başlamışsın arabaya artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts