İçeriğe Yönlendir

Yeniden As 220

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Süha Demirtaş

o zaman ki telefonlar sms bile göndermiyor sadece alıyordu nasıl çekeyim. Ama babam var şahidim :) ve de mahalledeki farlar açık kaldı diyen komşular arkadaşlar ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Oktay'ın dediklerinin hepsini yaptım, hatta yapılabilecek her şeyi yaptım, diyot koyulmadığı sürece stop etmiyor...

Diyot koyunca da uzun far hattına giden kabloya ikinci diyot ile paralel bağlantı yapmadıkça uzuna geçilemiyor..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Oktay'ın dediklerinin hepsini yaptım, hatta yapılabilecek her şeyi yaptım, diyot koyulmadığı sürece stop etmiyor...

Diyot koyunca da uzun far hattına giden kabloya ikinci diyot ile paralel bağlantı yapmadıkça uzuna geçilemiyor..

Tırt mondeo abi, uğraşma, elinde kalmasın :p

Şaka maka, iyi sabrın var, ben olsam kablo demetini parçalamıştım :D

Geçen servet abi'ye gittiğimde arka stobu sökerken bile elimde kaldı bi parçası, sonra taktım neyseki :D

Yorum bağlantısı

Yeni uygulamalar hayırlı olsun Mehmet Bey. Hem açıklayıcı, hem öğretici olmuş. Bence Mondeo'nun sınıfına göre en büyük eksikliklerinden biri kapı altı aydınlatmaları ve kapı içlerinde kapı açıldığında yanması gereken kırmızı ışıklar. Sen yer aydınlatmasına çözümü bulmuşsun.

Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yeni uygulamalar hayırlı olsun Mehmet Bey. Hem açıklayıcı, hem öğretici olmuş. Bence Mondeo'nun sınıfına göre en büyük eksikliklerinden biri kapı altı aydınlatmaları ve kapı içlerinde kapı açıldığında yanması gereken kırmızı ışıklar. Sen yer aydınlatmasına çözümü bulmuşsun.

Saygılarımla.

Kapı açıldığında yanması gereken lambaları çoktandır aldım da... kesmeye kıyamıyorum bir türlü.. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Kesmeden olmuyormu abi.?

Olur da çakma olur, onu da ben yapmam...

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Olur da çakma olur, onu da ben yapmam...

Kes kes,

Dha güzel olacaktır. Acıma.. :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ne zaman kaplattın abi arabayı.. :D:p

Hakan gürsoyla berabermi yaptınız yoksa. :biggrin:

orcinal st tampon jant bulsam , boyarım benimkini bu renge

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Emmi ortada ince bir hata var bu açık.Talip ilede seninle konuştuklarımızı konuştum.Talip bu konuya talip oldu. :biggrin: Park ucu ortalıgı karıştıran uç benim tespitim bu yönde.Bakalım hata nerde çıkacak sonucu merak ediyorum.

Far anahtarından bu ortak sabit 12 hattından far anahtarı park konumuna geldiğinde km göstergesine buzzer kontrolüne uçlar gidiyor ve haliyle ecu'yede uçlar gidiyor bir yerde bişiler birbirine sarılıyor ve ayrılamıyor.Sen park uçlarını ayırdın ama bi şekilde hala sarılma devam ediyor. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Evet Oktay..

Park beslemesini iptal edip denedim.. Parklar yanmıyorken sadece far devresini çalıştırdım.. Yine stop etmedi..

Kontaktan aldığım elektrik, Park beslemesi, far beslemesi, bir çok yerde diyot denedim...

Far anahtarı açıkken fara bir de biz elektrik verirsek stop etmiyor... Bizim verdiğimiz elektriği diyot ile kesip anahtara göndermez isek stop ediyor..

Ancak, anahtara elektrik giremeyince de uzunlara elektrik gönderemiyoruz.. Sellektör hattı ayrı olduğu için sellektör yapıyoruz bunda sorun yok..

Ecu devreye giriyor desem, ecu benim oraya paralel elektrik verdiğimi nereden anlayacak, Yaptığımız işlem akımı etkilemiyor.. Kayıp veya bir artış yok..

Bir daha sökersem, direk +12 den, farlara elektrik vereceğim bakalım bir şey diyecekmi ecu :)

Yorum bağlantısı

Akım sorunu değil zaten bir şekilde bişilerin tetiklemesi on line durumda kalıyor ve araç kontagı iptal oluyor stop konumu çalışmıyor.Muhakkak çözülür ama pis bir sorun işte.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Len manyak :D

1-Ben modifiye yapmam

2-Modifiyeden hoşlanmam

3-Modifiye yapanı sevmem

4-Yanımda barındırmam :D :D :D

5-Ben artık fort almıyim, forta binmiyim :D (Belki bi delilik yapıp masteng alırım. Bir seferden birşeycik olmasss :p )

+ Arabası hep kirlidir :p

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Şu elektrik konularına bir gün el atıp hepsini çözeceğim de vaktim yok...:p

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

orcinal st tampon jant bulsam , boyarım benimkini bu renge

otomatik ST :(

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin
Mehmet Ozyurek

hangisinden?

Ahmet kirişinkinden,

Seninki çok iddialı, benim motor'da abuk durur o :)

Yorum bağlantısı
Sercan Eskin

Sabahtan beri ST Mondeo'lara bakıyorum.. Yeniden aşık olmaya başladım Ford'a.. :wub:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Sabahtan beri ST Mondeo'lara bakıyorum.. Yeniden aşık olmaya başladım Ford'a.. :wub:

Fazla bakma :) Türkiyede neredeyse yok :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...