Guest Hakan Tarım 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Yukon explorer'la aynı değil Expediton ile aynı Explorer bunun yanında ufak kalıyor. Explorer ile aynı olan sanırım tahoe serisi. Bi de excursion denen hayvan evladı var. Onu hiç yazmayayım Tahoe excursion ile aynı adaşcım. Benimkinin 2 boy büyüğü yani Hastayım tahoe ye Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Excursion daha büyük lem? kaputunu silemessin merdivene çıkmadan Yorum bağlantısı
Misafir 16 Eylül 2012 Paylaş 16 Eylül 2012 Honda Pilot diye bir cip gördün mü oralarda Hakan ? Pilot ,hakan abinin dediği ayının aynında küçük kalır abi Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 17 Eylül 2012 Paylaş 17 Eylül 2012 Excursion daha büyük lem? kaputunu silemessin merdivene çıkmadan Ben zaten temizlik yapmıyorum abi Sorun değil benim için Gördüm gördüm. Hatta bir arkadaşa az daha alıyorduk. Ama yanına aynı fiyatta olan ML350'yi koyunca, vazgeçtik. 7 koltuklu ama explorer kadar. I ıh. Tahoe o kadar değil be. Excursion'un dengi yok. Aynen öyle Ve Ankara'da var bundan bir tane. Tabii kapıdaki S600L ve Cayenne ile birlikte Ben excu dan daha çok seviyorum tahoe yi. Excu olursa da arkasına döşerim 24 tane 15 inçlik subları :exc1: Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Buraya gelsen sen doğrudan F serisine girersin. 350'yle başlarsın Onun içinde kaybolur yahu. :D Gören insanlar " araba kendi kendine gidiyor kaçınnnn" diye bağırır. :D :D Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Ankarada orjinal Mondeo 3.0 ST 220 , şeytan diyor al bunu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-acil-satilik-99017202/detay Yorum bağlantısı
Hasan Tahsin Şipit 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Ankarada orjinal Mondeo 3.0 ST 220 , şeytan diyor al bunu http://www.sahibinde...-99017202/detay Focus jantı değil mi o? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Focus jantı değil mi o? ağbi arabayı satalım olur da cantları alt mahalleden kanka istiyordu tamam takaslarız kimse anlamaz st220 nin geldiği hale bak, yazık ya.... 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 (düzenlendi) Focus jantı değil mi o? Ta kendisi. Kullananın eminim janttan arabadan vs.haberi yoktur 19 Eylül 2012 tarihinde Ramazan Akkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Akkaya 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 ağbi arabayı satalım olur da cantları alt mahalleden kanka istiyordu tamam takaslarız kimse anlamaz st220 nin geldiği hale bak, yazık ya.... Çağlar abi turbo var değil mi bu makinede? Bir ara görmüştüm bu arabayı orjinal st 220 jantları vardı sonradan bu focus jantları takmış. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Buraya gelsen sen doğrudan F serisine girersin. 350'yle başlarsın Evlatlık al beni götür emerikalara Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Sokaklarda macera dolu emerika diye bağırıp çığırmak istiyorum :exc1: Üzerine çıkacağı bir merdiven yaptırır içinde Götürmeeeeeeem Çatla Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Sokaklarda macera dolu emerika diye bağırıp çığırmak istiyorum :exc1: Anarşist mi olmaya gidicen oralara Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Anarşist mi olmaya gidicen oralara Buralarda perişan olmaktan iyidir ahahayt Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 Bu gün de, bagajı ile uğraştım... Lpg deposunu 55 litrelik taktırdığım için tankın olduğu bölüm biraz yüksek geliyordu... Dün 3 santimlik straforlardan almıştım... 2 tanesi ile bagajın kalıbını çıkardım ve güzelce bagajı kapladım... Bugün bagaja dalmışken şu aydınlatma işini de halledeyim dedim ve ilk ledi bulaştırdım arabaya aracın çok iyi abi fakat bu fordların genel sorunu bagajlarda ışığın olmaması galiba bende şimdi led arayışındayım bagaja fiyatları nasıl ledlerin Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Eylül 2012 Yazar Paylaş 19 Eylül 2012 aracın çok iyi abi fakat bu fordların genel sorunu bagajlarda ışığın olmaması galiba bende şimdi led arayışındayım bagaja fiyatları nasıl ledlerin Bagaja takviye led bağlamanın maliyeti maksimum 3 lira civarında olur... 4 led 2 lira.. 1 direnç 25 kuruş 1 metre kablo 25 kuruş.. Gerçi ledlerin fiyatını bilmiyorum... Benim sponsorum var, ben para vermiyorum ama bu civardadır... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 metre ile satılan şerit led alınır, boydan boya döşenir Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek 19 Eylül 2012 Paylaş 19 Eylül 2012 teşekkürler birde son olarak resim yükleyeceğim ama link olarak yüklüyor üstteki gibi yükleyemiyorum sizin gibi nasıl yükleyebilirim? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2012 Paylaş 20 Eylül 2012 teşekkürler birde son olarak resim yükleyeceğim ama link olarak yüklüyor üstteki gibi yükleyemiyorum sizin gibi nasıl yükleyebilirim? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/230181-foruma-resim-ekleme-resimli-ve-detayli-anlatim/ Yorum bağlantısı
Misafir 20 Eylül 2012 Paylaş 20 Eylül 2012 metre ile satılan şerit led alınır, boydan boya döşenir Emmi bunu hayatta yapmaz Ledler ile ugraşıp yapmanın tadını almadan led takacagını düşünemiyorum. Nede olsa hastalık işte. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Eylül 2012 Paylaş 20 Eylül 2012 Memet hoca yazmış kıskandım Bu güne kadar yaptıklarım... Park sensörü taktım. Blaupunkt Teyp taktım Blaupunt direksiyondan kumanda yaptırdım. İç aydınlatmaları led yaptım. Bagajı biraz daha aydınlattım. Submarine light yaptım. jant göbek kapakları yoktu aldım. Koltuk yükseklik ayar motoru bozuktu tamir ettim. Direksiyon hidrolik kapağını değiştirdim. Cam suyu deposu kapağı yoktu aldım taktım. Silecek laastikleri değiştim Termostat değiştim Prins Lpg montajı LPG Bujisi taktım Far yıkaması çalışmıyordu, yaptım. Sustalı anahtar yaptırdım. Farların Merceklerini değiştirdim. Bixenon. Bardaklık çalışmıyordu onardım. Buji kablosunu değiştirdim. Fren Diskleri Fren Balataları Aks Bilyalarını değiştirdim. Rolanti Valfini değiştirdim. Arka amortisörlerini değiştirdim. Otomatik far ve follow me home devresi taktım. Yapacaklarım.. Gündüz farı Emme manifoltu kelebeklerinin değişimi (parçasını aldım) Karter havalandırma hortumu değişimi (parçasını aldım, sorunum olmadığı için acele etmiyorum) Abi ben sendeki yapılanları gördükten sonra yaptırıpta yazmayı unuttuklarımda varmış Abi sorun yoksa asla dokunma Bak benim başıma gelenleri gördün Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 20 Eylül 2012 Yazar Paylaş 20 Eylül 2012 Abi sorun yoksa asla dokunma Bak benim başıma gelenleri gördün Anladım ben seni Parçalar hazır, sorun çıkarana kadar gideyim o zaman.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Eylül 2012 Yazar Paylaş 27 Eylül 2012 Boya işi bitti.. Yeni arka tamponumuz... Çağlar Bayur'un katkıları ile Nihayet far yıkma kapakları da boyandı... 6 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 27 Eylül 2012 Paylaş 27 Eylül 2012 Maşallah , İlanlarda görüyorum bu mondeoların far yıkama kapaklarından biri , hep eksik oluyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts