Misafir 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 (düzenlendi) hocam nerden buluyosun bu plakaları allah askına ben istanbulda yana akına arıyorum yok çok begendım AS :nazar: 28 Mart 2013 tarihinde Soner Çalkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Dedim acaba emmi st tampon mu buldu. Koskoca ford forumu bir bağlantı yapıp da st tampon bulamıyormu yahu. Bu arada emme manifoltundaki hortumlar ne olmuş öyle.Soracağım şu bu hortumlar eğer patlak falan varsa gaza yüklenmelerde rüzgar sesi gibi bir ses yapar mı acaba. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 Plakamı almakta çok zorlanıyorum... Yeniden dener miyim bilmiyorum.. galiba denerim Dedim acaba emmi st tampon mu buldu. Koskoca ford forumu bir bağlantı yapıp da st tampon bulamıyormu yahu. Bu arada emme manifoltundaki hortumlar ne olmuş öyle.Soracağım şu bu hortumlar eğer patlak falan varsa gaza yüklenmelerde rüzgar sesi gibi bir ses yapar mı acaba. Hepinizin hortumu böyle aslında.. Ama ses yapmaz.. ses başka bişeydir diye tahmin ediyorum. Yorum bağlantısı
Akan Belen 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Plakamı almakta çok zorlanıyorum... Yeniden dener miyim bilmiyorum.. galiba denerim Hepinizin hortumu böyle aslında.. Ama ses yapmaz.. ses başka bişeydir diye tahmin ediyorum. Evet herkes tahmin ediyor ama sonuç yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 2 mondeo da satıldı artık.Ne aldın Bir hafta müsade arkadaşlar... Cumartesi akşam arabayı devrediyorum... Ondan sonra bir hafta arabasızım... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Mehmet, hayırlı uğurlu olsun Rabbim daha iyilerini nasip etsin diyelim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Plakamı almakta çok zorlanıyorum... Yeniden dener miyim bilmiyorum.. galiba denerim 50 AS 220 vazgeçilmez, efsaneeee Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Yürüsün biraz, form tutar, ben gördüm, ekmek almaya bile araba ile gidiyor, nedir bu rahatlık 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mart 2013 Yazar Paylaş 28 Mart 2013 Valla bilmiyom.. Heralde son 10 yıl içinde hiç arabasız kalmamıştım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Dün iki aracımda servisteydi. Yıllar sonra halkın arasına karıştım. Sana da tavsiye ederim:) 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Dün iki aracımda servisteydi. Yıllar sonra halkın arasına karıştım. Sana da tavsiye ederim:) metro flowers, ben de bu aralar yayayım salgın mıdır nedir? bunu tartışmalı Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Dün iki aracımda servisteydi. Yıllar sonra halkın arasına karıştım. Sana da tavsiye ederim:) vw mi kullandın abi yani Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Halkın nabzınıda yoklamak lazım Özlemişim Harem-Gebze minibüs kokusunu metro flowers, ben de bu aralar yayayım salgın mıdır nedir? bunu tartışmalı Çok kısa sürede vw mi kullandın abi yani Yok yahu, o nereden çıktı ? Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 metro flowers, ben de bu aralar yayayım salgın mıdır nedir? bunu tartışmalı Hatta m.köydeki kebapçıda bu konuyu masaya yatıralım Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Halkın arasına karışmak, Halk arabası wv 1 Yorum bağlantısı
Erkut Uysal 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Dün iki aracımda servisteydi. Yıllar sonra halkın arasına karıştım. Sana da tavsiye ederim:) Metrobüs kullandın mı abi ben Zincirlikuyu Avcılar arasını hava gittiğimi biliyorum.... Şahitlerim var uçuyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Özlemişim Harem-Gebze minibüs kokusunu Abi geçen bende Bakırköy-Bağcılar minibüsüne bindim,şoförün arkasındaydım millet para uzatıyor şoföre veriyorum,para üstünü arkaya veriyorum..bir yoğunluk eve nasıl geldim anlamadım...ama çok güzeldi... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Offf. Nasıl gidip geleceksin işe? Çok da mesafe var arada. Kıyamadım şimdi bak Evet evet işle ev arası o kadar uzak ki bazen Hatice Yengem telefonu bırakıp balkondan seslenecek :D Dün iki aracımda servisteydi. Yıllar sonra halkın arasına karıştım. Sana da tavsiye ederim:) Abi ben sırf bunun için çarşıya arabayla gitmez oldum dolmuşla gidip geliyorum. Millete saymadan gelmek çok rahat oluyor. Biniyorum dolmuşa 10 dakika sonra çarşıdayım arabaylada 6-7 dakika sürüyor (6 km yol ) Baya rahatladım Abi geçen bende Bakırköy-Bağcılar minibüsüne bindim,şoförün arkasındaydım millet para uzatıyor şoföre veriyorum,para üstünü arkaya veriyorum..bir yoğunluk eve nasıl geldim anlamadım...ama çok güzeldi... Ayağa kalkıp muavinlik yapaydın. aksaray aksaray aksaray deseydin 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Ayağa kalkıp muavinlik yapaydın. aksaray aksaray aksaray deseydin 7 yaşındayken yaptım aksaray aksarayyy diye çok bağırdım bizim evin yanındaki durakta Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 Hatta m.köydeki kebapçıda bu konuyu masaya yatıralım canbebelerde kampanya var, örtü+ıslak mendil hediyeli 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts