İçeriğe Yönlendir

Yeniden As 220

Mehmet Ozyurek

Recommended Posts

Mehmet Kaya

6 dakikada sövsen ne kadar sövecen. :D 6 dakikada otoparktan zor çıkıyoz biz. :p

Kendi arabamla çarşı içine girerse zaman uzuyor. Sizinle dondurma yediğimiz cadde varya anam anam anam sövmek için 1 dakika yetiyor. :) Kolay kolay saymam. Sadece gerizekalı falan derim. Birşey diyeceksemde içimden söylerim. Geçenlerde eşim ve oğlum arabadayken bir saydırdım. Oğlan baba ne dedin dedi. Hanım ters baktı. Dedim tamam arabayla çarşıya inmiyoruz. Yukarı park edip. Çarşıya yürüyoruz. Oda 500 metre kadar bir mesafe.

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Trabzon caddesi miydi orası.

Maraş'ın bütün caddeleri bir birine benziyor, ya da bana öyle geliyor. Ben zaten Yaşar'ı, Arif'i filan biliyorum bir tek. :D

Evet Trabzon caddesi. :)

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Arda' nın bisikleti al, akşam gelirken taksinin bagaja atarsın...Yokuş çıkamam dersen...:D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Dün iki aracımda servisteydi. Yıllar sonra halkın arasına karıştım. Sana da tavsiye ederim:)

dün fordu cevizli ye bıraktım. akşamüstüne kadar kozyatağında toplantım vardı. bittim tükendim.

Yorum bağlantısı
Akan Belen

yok abi, söylemem.. söyleyemem.

evimin direği, gözümün nuru, hayatımın anlamı

ısrar etmeyin lütfen . :nea:

Haha Bu laflardan sonra arabayı yaksanız gözü görmemesi lazım ama :biggrin:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Zoruma giden şu ki....

benim evden iş yerine minibüs 25 dakikada gidiyor.. toru topu 2.4 km yol ama bunlar nasıl başarıyorsa sokaklara gire çıka 10 km'ye çıkarıyor bu yolu..

Yürüsem mi, dolmuşa mı binsem... Bilemiyorum...

Derken fikrim geldi. :D

Arabayı teslim ederken şartlı teslim edeyim.. Benim araba gelene kadar beni sabahları evden alsın.. :D

Yapar bunu...

Yaptırrım.. Depodan bişeyler gösterrim vermem... :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Akan Belen
(düzenlendi)

Bir insanın malum uvzu bu kadar mı rahata düşkün olur yahu :D

Yaş ilerledi sigara da var.Yürüyüş iyidir fırsattan istifade.Eklemlerin çalışsın kalp hızını makül ölçüde zaman zaman arttırmak iyidir.Solunum da hızlanacak en son ne zaman akciğerlerini dibine kadar şişirecek kadar derin nefes aldın hatırlıyormusun :flowers:

tarihinde Akan Belen tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Minibüs caddesinde (istanbul'da böyle bir cadde var) minibüslerin bir huyunu farkettim. Yeşilde trafik ışığının göbeğinde duruyorlar kırmızıya kadar 1 dakika bekliyorlar. Kırmızı yanında bir 30 saniye daha bekliyorlar. Tabi arkayı da tıkıyorlar. laf etsen adam atacak aşağı...

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bir insanın malum uvzu bu kadar mı rahata düşkün olur yahu :D

Yaş ilerledi sigara da var.Yürüyüş iyidir fırsattan istifade.Eklemlerin çalışsın kalp hızını makül ölçüde zaman zaman arttırmak iyidir.Solunum da hızlanacak en son ne zaman akciğerlerini dibine kadar şişirecek kadar derin nefes aldın hatırlıyormusun :flowers:

Bu eve taşınalı 6 yıl oldu... bir kez yürüdüm... yürü yürü bitmiyor yaa. :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Minibüs caddesinde (istanbul'da böyle bir cadde var) minibüslerin bir huyunu farkettim. Yeşilde trafik ışığının göbeğinde duruyorlar kırmızıya kadar 1 dakika bekliyorlar. Kırmızı yanında bir 30 saniye daha bekliyorlar. Tabi arkayı da tıkıyorlar. laf etsen adam atacak aşağı...

Artık durak takip sistemi takıyoruz hocam, kimse fazladan bir yerde bekleyemiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

dün fordu cevizli ye bıraktım. akşamüstüne kadar kozyatağında toplantım vardı. bittim tükendim.

Hocam, Tuzla-Gebze arası 15 dakika sürdü. Gebze'den eve ( Mutlukent ) 1 saat sürüyor. Olsaki 10-15 dakika, hiç özel araçla gitmem.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Servisle ofisten icmeler yarim saat. Icmelerden ev minibusle 15 dakika. Arabayla ofisten ev 15 dakuka. Minibusteki itisip yer kapan teyzeleri yazmadim bile.

15km den aşağı değildir bahsettiğiniz yol.

Ben 1 saat 45dk da 3.5km yolu gittiğimi hatırlıyorum :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Yaya kalmak ne zormuş be.. şimdiden sıkıntısı sardı beni :D

Artık durak takip sistemi takıyoruz hocam, kimse fazladan bir yerde bekleyemiyor.

Ne popüler konu oldu bu yaa... Araba dururken bu kadar ilgi görmemişti.. Reklam bile aldı :D

Tamam ya, takıldım sadece... bozulma sakın :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arabam olduğu halde yaya olan bana ne diyeceksin :)

Yorum bağlantısı
Eren Aksoy

Ayça abla bişey yapamaz ya bunca abilerin bunca kardeşlerin varken yani.
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Arabam olduğu halde yaya olan bana ne diyeceksin :)

Ben istanbulda senin yaşadığın yerlerde yaşasam kesin motor alır düşerdim :D

Yorum bağlantısı
Eren Aksoy

Ne popüler konu oldu bu yaa... Araba dururken bu kadar ilgi görmemişti.. Reklam bile aldı :D

Mehmet abi gerçekten yoklugu kötü oluyo ama insan alışıyo.Araba lükslügü eskidenmiş şimdi her kapıya bi araba şart.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben istanbulda senin yaşadığın yerlerde yaşasam kesin motor alır düşerdim :D

Eleentrikli alacağım, havaların biraz ısınmasını bekliyorum :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Hayatta kendimi en özgür hissettiğim anlar, Topel dolmuşuyla çarşıya gittiğim günlerdir. Araba olmayınca altımda, bütün Adana benim oluyor sankim. Hatta binmek için dolmuş bile seçiyorum, yok bu eskiymiş, yok şunun jantı eğri diye... :)

bende çok yaparım o dolmuş seçme işini :D ısuzu turkuazlar favorim :p bide yeni otokar sultanlar çıktı onlar da iyi :D
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Keşke adam gibi toplu taşımamız olaydı da metroda gaste okuyarak gitseydik işe.

Benim de hayatta kendimi en kötü hissettiğim anlar gecenin bir vakti topelde ayyaş kokusuyla eve gitmeye çalıştığım anlardır heralde. :D

Bir keresinde şoför adamı arabadan atmıştı hatta. :)

metro bulmuş gazete okuyabileceklisini arıyor :D
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...