Mustafa Tüfekçi 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 o sarışın abla niye öyle oturmuş diyecem ama hangi sarışın diye bi soru gelecek Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 gavur onlar gavur.. metro caiz değil.. eşekle deveyle gidin. Deveye binmek sünnet. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 28 Mart 2013 Paylaş 28 Mart 2013 İzmirli de değilim ama neden öyle oldu acep? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Ne popüler konu oldu bu yaa... Araba dururken bu kadar ilgi görmemişti.. Reklam bile aldı Tamam ya, takıldım sadece... bozulma sakın Halka hizmet Hak'ka hizmet. Amaç bu, başka bişey değil. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Hayatta kendimi en özgür hissettiğim anlar, Topel dolmuşuyla çarşıya gittiğim günlerdir. Araba olmayınca altımda, bütün Adana benim oluyor sankim. Hatta binmek için dolmuş bile seçiyorum, yok bu eskiymiş, yok şunun jantı eğri diye... Aynı şeyleri bende yaşıyorum ve hissediyorum...Araba için sıra beklerken çok bindim minibüse ve gerçekten trafik sıkıntısını direksiyonda olmadan dışarıdan görmek farklı... Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 29 Mart 2013 Paylaş 29 Mart 2013 Arabam olduğu halde yaya olan bana ne diyeceksin Ben de araba olup çoğunlukla yaya gezenlerdenim fakat araba olmayıpda yaya gezmek gerçekten sıkıntılı bir durum... Yorum bağlantısı
Recommended Posts