Mehmet Ozyurek 14 Mart 2012 Yazar Paylaş 14 Mart 2012 Beyaz olsaydı severek binecektin abi bu ayrıntıyı atlamayalım. Hep bir uhde kalacak içinde, acaba beyaz olsa nasıl olurdu? İlk fordum gri idi.. Sıradandır ama kullanışlı renktir.. idare ederim bununla Adama zorla aldıracaksınız 10 kutu beyaz plastidip.Boyayıverecek beyaza ha Harbiden nasıl olur acaba Ama nedense bu kasa mondeoya beyaz yakışmaz, en azından ben yakıştırmıyorum Bu konuda gaza gelmem.. plastidip le olmaz bu iş.. Ha gerçekten boyanacak olursa düşünürüm Evet beyaz yakışmıyor bence bu kasaya.. Yorum bağlantısı
Akan Belen 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 Ben bu forumu seviyorum yahu.Tebrikler Emin.Hayırlı olsun Bıyıklı abim. Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 İlk fordum gri idi.. Sıradandır ama kullanışlı renktir.. idare ederim bununla Psikolojik bir deyimi vardı bu cümlelerin, kişisel telkinle sinir strese girmeme, ama sonucu depresif hareketler oluyormuş abi. Heryeri bembeyaz görebilirsin, abimsin severim seni istemem yani Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 Anahtarlık çok güzel olmuş.. Tebrik ederim Emin abi Muğla'ya toplantıya gelsene sende tabi gelirken 5-10 tane anahtarlıkla beraber Yorum bağlantısı
Emin Önal 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 Dün kargocu geldi.. Ne o dedim, şeker mi getirdin yine... Yine mi şikayet ettin abi dedi Yok dedim yok, şaka Baktım Eminden geliyor, heralde dedim, numune falan gönderdi.. Açtım paketi ki içinden hediye paketi çıktı onu da açtım hemen.. İçinden bunlar çıktı... Çok duygulandım, çok mutlu oldum.. Teşekkür ediyorum .. Kargo direk Nevşehir'e gitmiş, gelişme var. Yeni arabaya yeni anahtarlık yakışırdı, iyi günlerde kullanasın Emmi.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 Hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullandırsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Mart 2012 Yazar Paylaş 14 Mart 2012 Kargo direk Nevşehir'e gitmiş, gelişme var. Yeni arabaya yeni anahtarlık yakışırdı, iyi günlerde kullanasın Emmi.. Evet adrese özellikle baktım Sağolasın Emin... Hayırlı olsun Allah güzel günlerde kullandırsın. Sağolasın Hocam.. Yorum bağlantısı
Fatih Kasa 14 Mart 2012 Paylaş 14 Mart 2012 Allah kaza bela vermesin. Hayırlı olsun.... Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 2.0 motorun konforuna alışan sanırım düşük hacimliye artık binemez. Bu arada beyaz focus çok güzelmiş. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Tekrar hayırlı uğurlu olsun Mehmet Abi, allah uzun yıllar keyifle binmeyi nasip etsin, bundan sonraki araban Insignia Turbo 180 Hp olsun inşallah :nazar: :nazar: :nazar: Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Abi hayırlı olsun .Güle güle kullan.ALLAH daha iyilerini hepimize nasib etsin inşallah.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2012 Yazar Paylaş 15 Mart 2012 Hayırlı olsun güle güle kullanın. 2.0 motorun konforuna alışan sanırım düşük hacimliye artık binemez. Bu arada beyaz focus çok güzelmiş. Teşekkürler İlkay Bey.. Ben büyük motor seviyorum.. küçük motorlu bir araç alsam alışırım belki ama.. Mutlu olacağımı düşünmüyorum... Genelde limitlerde kullanmam ama lazım olunca o gücün orada hazır olduğunu bilmek, yada gerektiğinde onu hissetmek beni mutlu ediyor.. Normal şartlarda 1,6 motor gibi kullanıp, Limitlerine çıkmadığım için 1,6 seviyelerinde bir tüketimi oluyor. Büyük motoru bana sevdiren focustu... 1,6 zannedip, kafa tutmaya çalışanların bozulup yol değiştirdiklerini görmek, paha biçilemezdi Tekrar hayırlı uğurlu olsun Mehmet Abi, allah uzun yıllar keyifle binmeyi nasip etsin, bundan sonraki araban Insignia Turbo 180 Hp olsun inşallah :nazar: :nazar: :nazar: Ben opel almam Ali... Fordda alacak araba bulamazsam Honda alırım... Abi hayırlı olsun .Güle güle kullan.ALLAH daha iyilerini hepimize nasib etsin inşallah.. Amin.. sağolasın.. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 İnsan otomatik alırdı,Belki benimkini satıp mk3alacakken ,sende satılığa çıkarırdın Yorum bağlantısı
Ercan Çakır 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 allah nazardan saklasın , güle güle kullanın Mehmet abi.. Yorum bağlantısı
Ali Elöver 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Ben opel almam Ali... Fordda alacak araba bulamazsam Honda alırım... Mehmet Abey yemin ediyorum bak sen bu araba işinden anlamıyorsun Zaten beyaz gülü satıp bu dandik tenekeyi sırf esp'li diye almak bir hataydı. De bakalım hangisinin kullanımı keyifli ???? Sattığın beyaz'ın mı bunun mu Ford da alacak araba bulmak zaten bir olay, üstüne Honda............. Aman yarappim. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Teşekkürler İlkay Bey.. Ben büyük motor seviyorum.. küçük motorlu bir araç alsam alışırım belki ama.. Mutlu olacağımı düşünmüyorum... Genelde limitlerde kullanmam ama lazım olunca o gücün orada hazır olduğunu bilmek, yada gerektiğinde onu hissetmek beni mutlu ediyor.. Normal şartlarda 1,6 motor gibi kullanıp, Limitlerine çıkmadığım için 1,6 seviyelerinde bir tüketimi oluyor. Büyük motoru bana sevdiren focustu... 1,6 zannedip, kafa tutmaya çalışanların bozulup yol değiştirdiklerini görmek, paha biçilemezdi Ben opel almam Ali... Fordda alacak araba bulamazsam Honda alırım... Amin.. sağolasın.. Benim düşüncelerimi de aktarmışsın.... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2012 Yazar Paylaş 15 Mart 2012 Mehmet Abey yemin ediyorum bak sen bu araba işinden anlamıyorsun Zaten beyaz gülü satıp bu dandik tenekeyi sırf esp'li diye almak bir hataydı. De bakalım hangisinin kullanımı keyifli ???? Sattığın beyaz'ın mı bunun mu Ali kaportadan anlayabilirsin, arabaların temiz olabilir ama asıl arabadan anlamayan sensin.. Arabayın biri pejo, diğeri opel, diyecek bir şeyim yok... Diğer konuya gelince, iki arabanın kıyaslamasını daha sonra objektif olarak yapacağım merak etme Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 İçim ferahladı adaşım. Bu bıyıklıydı di mi benim eski teype dalga geçen Beter olsun İyi de senin teyp de çamaşır makinasından farksızdı be Hakanım. Bursa ya gelirken, kirlileri de getirecektim nerdeyse. 2 Yorum bağlantısı
Naci Özkan 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Emmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız bol keyifli sürüşler sendende görecekmiyiz ESP videolarını Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Emmim yeni gördüm konuyu. Resimler de güzel maşallah Allah kaza bela vermesin emmi, kasko kaç para tuttu, tanıdık bir abimiz var Nevşehirde, dikkat et pahalı saymasınlar sana Tikkat Tikkat, Haftasonu senin farlar kaybolabülür, Kiriş çalabülür. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Teşekkürler İlkay Bey.. Ben büyük motor seviyorum.. küçük motorlu bir araç alsam alışırım belki ama.. Mutlu olacağımı düşünmüyorum... Genelde limitlerde kullanmam ama lazım olunca o gücün orada hazır olduğunu bilmek, yada gerektiğinde onu hissetmek beni mutlu ediyor.. Normal şartlarda 1,6 motor gibi kullanıp, Limitlerine çıkmadığım için 1,6 seviyelerinde bir tüketimi oluyor. Büyük motoru bana sevdiren focustu... 1,6 zannedip, kafa tutmaya çalışanların bozulup yol değiştirdiklerini görmek, paha biçilemezdi Mehmet abi de bir zamanlar genç ve hızlıymış Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Mart 2012 Yazar Paylaş 15 Mart 2012 Emmim yeni gördüm konuyu. Resimler de güzel maşallah Allah kaza bela vermesin emmi, kasko kaç para tuttu, tanıdık bir abimiz var Nevşehirde, dikkat et pahalı saymasınlar sana Tikkat Tikkat, Haftasonu senin farlar kaybolabülür, Kiriş çalabülür. Göğsümü siper ederim o farlara Kasko bişey tutmadı, diğerinin kaskosunu yeni yapmıştım zaten.. Aynı poliçeye devam ettim, 11.500 olan araç bedelini 22,200 liraya çıkardım.. buna rağmen 54 lira fark çıktı.. Mehmet abi de bir zamanlar genç ve hızlıymış Hee, az mı 3 korna yaptım Emmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız bol keyifli sürüşler sendende görecekmiyiz ESP videolarını Test ettim, güzel çalışıyor.. gerek yok videoya falan, ama anladım ki.. Ali'nin videolar fake 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Hee, az mı 3 korna yaptım Test ettim, güzel çalışıyor.. gerek yok videoya falan, ama anladım ki.. Ali'nin videolar fake Evde bayağı güldüm ya Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 15 Mart 2012 Paylaş 15 Mart 2012 Sanırım arka tampon'a yengemin yemekleri yapışmış eğri duruyor gibi, Haftasonu düzeltsek mi neci?? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts